true love

כשזה זה, מרגישים...../images/Emo99.gif

כשמישהו באמת מאוהב, הוא לא יכול להפסיק לחשוב על ____ לפעמים קשה לו להודות, אבל... כנסי לקישור הזה ושם יסבירו לך הכי טוף ! אתר של חברה טופההההה שלי ! *שיעול*סגידה*שיעול*אהמ*דנה*אהמ*

ממממ שכשרואים את הבנאדם המסויים

יש פרפרים בבטן... והרגשה מוזרה כזאת... ויש צורך כזה שהבנאדם הזה יהיה לידך כל הזמן... אבל בעצם זה גם סתם הידלקות.... ממממ... אני לא חושבת שבאמת אפשר לדעת...

Gmcp

New member
רק משהו אחד יכול להביע על אהבה...

אתה מרגיש את זה בראש שאת/ה פשוט רוצה להיות איתו/ה, להיות חבר/ה שלו/ה

כשזה בא את\ה יודע\ת...

וכשזה פוגע.... זה פוגע חזקקקקק! וגם אם את\ה מנסה להתכופף זה נדבק עלייך כמו מסטיק ולא עוזב....

מסכימה שזה נדבק כמו מסטיק

זה המסטיק הכי דביק והכי כואב שיכול להידבק .... מבינה מה שאמרת ...

nobodys girl

New member
מתי יודעים?

כשאת קמה בבוקר והוא הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת מתלבשת לבצפר וחושבת מה הוא יגיד על הבגדים שלך כשאת מתאפרת וחושבת לעצמך אם הוא בעד או נגד איפור כשאת בבצפר והשם שלו מהדהד לך בתוך הראש כשאת בשיעור והמחברת מתכסה בשם שלו עם לבבות קטנים כשאת רואה אותו בהפסקה והלב שלך עושה סלטה כפולה ומנסה לקפוץ החוצה כשאת הולכת הביתה צעד מאחוריו ואין לך אומץ לקרוא לו כשאת עומדת לידו ורוצה כל כך לגעת בו לבדוק אם הוא אמיתי ואת מתביישת כשאת מריחה את הבושם שלו ומרגישה דגדוגים נעימים בכל הגוף כשאת חושבת עליו כל אחרי הצהריים כשאת מבטיחה לעצמך שמחר בבוקר תעשי משהו עם כל מה שאת מרגישה אז את יודעת שאת אוהבת ומתי את יודעת שזאת אהבת אמת? אני חושבת שרק אחרי שזה נגמר אפשר לשפוט

אהבתי ...זה מאוד יפה ..

אז מסקנה שנובעת לי מזה זה שישלי אהבת אמת אליו
אבל לו אין אליי

כן .... סיפרתי לו לפני שבועיים שלוש

ה .. אבל יש לו חברה וגם הוא סיפר לה ולדעתי היא אמרה לו לא לדבר איתי יותר עזבי סיפור מסובך וארוך

למעלה