TriMines

Limburger

New member
צודק. יתוקן.

בנוסף תיקנתי עוד באג מצחיק שמצאתי: מסתבר שאחרי הלחיצה הראשונה כל הטור + השורה של אותו משולש שנלחץ לעולם לא יהיה מוקש. היו עוד כמה באגים שתיקנתי והוספתי אפשרות לבחור את גודל הלוח. http://www.freewebs.com/trimines/ כרגע אין בינארי לווינדוס ואני יודע שבשביל רובכם, אם לא כולכם, זה לא עוזר. כשחבר שלי שמקמפל לי את המשחק בווינדוס יחזור אני אעלה את הגרסא החדשה לאתר.

freak2100

New member
מה כל הטור+השורה?

הלחיצה הראשונה אף פעם לא תהיה מוקש... מה חוץ מזה? לא יכול להיות שככככל הטור וככככל השורה של אותו מקש לא יהיו מוקש...

Limburger

New member
ברור שהלחיצה הראשונה לעולם לא תיהיה

מוקש, היא לא. וברור שזה לא יכול להיות שבכל הטור וכל השורה של אותו משולש לא יהיה מוקש באופן מכוון, בגלל זה תיקנתי את זה...

freak2100

New member
אה, הבנתי

ככה זה היה... חשבתי שאתה מתכוון שלא ידעת וככה זה צריך להיות

De-Panther

New member
אווו אווו זה שווה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

יותר עכשיו רק חסר לי לשחק בלוחות כמו שהראתי בתמונות בהודעות אחרות שלי בשירשור

De-Panther

New member
והוספתי את האתר הזה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לרשימת הקישורים http://www.tapuz.co.il/forums/main/links.asp?id=1106&catId=11573 רק למה המשחק(לפחות בגירסה של חלונות) מכין 2 קבצי טקסט כשהוא עולה, לא נוגע בהם במהלך הריצה ומוחק אותם כשהוא גומר?? וחשבתי על רעיון בקשר ללוחות... אפשר שהמשחק יקרא קובץ טקסט שבו יהיה מסומן ב-0 ו-1 אם צריך להיות משולש או לא. הקובץ יראה נניח ככה
\00100 \\0110 \01110 \\1111​
זה למשל יצור משולש שווה צלעות עם בסיס של 4 משולשים

De-Panther

New member
טעות שלי בקשר לצורה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שבה התכוונתי שהקובץ של הלוח יראה
/0001000 \0011100 /0111110 \1111111​
לא הסתכלתי על הלוח בזמן שהכנתי את הדוגמה הקודמת
קובץ כזה אמור ליצור לוח משולש בגודל של המשולש באחת התמונות ששמתי בשירשור כאן

Limburger

New member
זה קבצי output, אם משתמשים

בפקודה printf נגיד אז הוא כותב לשם. אני מניח שאפשר לבטל אותם איכשהו. נבדוק את זה.

NitsNats©

New member
הצעה ../images/Emo13.gif

כחובבת שולה המוקשים (מכורה וזה) אני יכולה בהחלט להגיד שזה משחק ממש נחמד, אבל נורא חסר לי, כשאני נפסלת, לראות היכן טעיתי, כמו בשולה המוקשים הרגיל. המשחק ממש מאתגר, יש המון משולשים מסביב לכל משולש וזה מוסיף גם את אפקט המזל, כי צריך לנחש לפעמים. אני אהנה הרבה מהמשחק הזה
.

roger4x4

New member
יפה מאוד!

אבל הנה
העיצוב קצת כואב לי בעיניים, אז אם תוסיף אפשרות שבמקום מספרים, יוצג רק הצבע שלהם (1=כחול 2=ירוק 3=סגול 4=אדום וכד'). ואני לא בטוח אם יש כבר אפשרות כזו, אבל אם תוכל להגדיל את גודל המשולשים, העכבר לא "יברח" למשולש אחר כשמנסים ללחוץ על משולש מסויים, ובכלל זה יהיה יפה יותר. אבל בסך הכול, זהו משחק נהדר

Limburger

New member
זה לא יהיה חכם להוציא את המספרים

ולשים רק צבעים במקום. תתחיל לנסות לזכור במהלך המשחק איזה מספר = לאיזה צבע? נראה לי כאב ראש אחד גדול. אפשר להגדיל את המשולשים, קצת עבודת גרפיקה ושינוי מזערי בקוד, לא משהו מסובך יותר מידי. אני לא נתקלתי בבעיה שהעכבר בורח למשולש אחר כשמנסים ללחוץ על משולש מסויים... העכבר עובד בסדר גמור.

roger4x4

New member
אולי אם תשים את האפשרות בתור...

אופציה לשחקנים שכבר זוכרים טוב את הצבעים. אני כבר זוכר את המספרים הבסיסים. והעכבר לא בורח. זו פשוט טעות אנוש. בדרך כלל כשלוחצים על העכבר, הוא זז מעט, ואז אני עלול לנחות על משולש אחר...

freak2100

New member
הבעייה עם העכבר ש"בורח" היא

שאין סמן של עכבר, אז יכול להיות שנמצאים ממש על הגבול בין שני משולשים על אף שנראה כאילו נמצאים על משולש ספציפי, אז בזמן הלחיצה מספיק שהוא יזוז פיקסל בשביל לפספס. אם תוסיף סמן של עכבר זה יהיה נהדר

De-Panther

New member
לדעתי זה משהו שאם..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הוא מפריע לך אתה יכול להכין אותו בעצמך (איי מה זה תמיד מגניב כשאנשים מכינים סקינים לכלמיני תוכנות ומשחקים) יש שם סיפריה עם קבצי BMP עם כל המשולשים והגרפיקה במשחק

roger4x4

New member
תמונה ממה שיצא

זה רק בסיסי. הייתי יכול להשקיע קצת, אבל...

למעלה