TriMines

Fantasy WRC

New member
יפה לך ../images/Emo13.gif כל הכבוד על משחק...

וכל הכבוד שאתה עובד בלינוקס
איזו הפצה של לינוקס יש לך ואיזו גירסה?

Fantasy WRC

New member
יפה לך ../images/Emo13.gif

אתה עובד רק על לינוקס או שיש לך גם חלונות

Limburger

New member
מה לא עובד?

הגירסא לווינדוס? ללינוקס? איזה error אתה מקבל?

De-Panther

New member
יפה../images/Emo9.gif אבל חסרות לי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כמה אפשרויות כדי שאני אוכל גם להצליח למצוא את כל המוקשים
איפה מגדירים לוח של כמה על כמה זה?? איפה מגדירים כמה מוקשים יהיו?? ואתה יכול לפתח את זה יותר ולעשות שדות בצורות שונות... נניח שדה משולש... שדה משושה... מגן דויד?? רדיו אקטיבי?? בקיצור התלהבתי
ואפשר לעשות לזה סקינים

Limburger

New member
כמה דברים

תקרא את ה README, כתוב שם איך אפשר לשנות את מספר המוקשים. (בעזרת הגלגלת של העכבר כשהפוינטר על הסמיילי bar למטה לפני כל משחק). בקשר לגודל של הלוח, בעקרון, כשבניתי את המשחק, בניתי אותו בצורה כזאת שהגודל של הלוח הוא משהו דינמי, כלומר, אין בעיה להיכנס לקוד ולשנות x לשנות y והלוח יהיה בגודל שונה. הסיבה שלא הוספתי אופציה כזאת במשחק היא משום שהקטע של לוחות בגדלים שונים בא להקשות/להקל על המשחק, ואת זה אפשר לעשות כבר על ידי שינוי מספר המוקשים. כלומר, לוח גדול עם קצת מוקשים יחסית לגודל שלו יהיה שווה ערך ללוח קטן יותר עם מספר מוקשים הגיוני לגודלו. ולכן ההגיון אומר שרמת הקושי כבר יכולה להיקבע על ידי מספר המוקשים, לכן אין צורך ממשי בקביעה של גודל הלוח. מקווה שהצלחת להבין. בקשר לשדות בצורות שונות, לפני שחשבתי על הרעיון של המשולשים, השאלה שהעסיקה אותי היתה איך ניתן לקחת את המשחק החביב הזה ולהפוך אותו לטיפה יותר מאתגר. התשובה הברורה היתה לשנות את הצורה ההנדסית ועל ידי כך להגדיל את מספר המוקשים המקסימלי מסביב לכל צורה. ישבתי בחמ"ל במוצב שלי, לקחתי נייר והתחלתי לצייר צורות ולחבר אותן ביחד. גיליתי שמשולש מביא לי הכי הרבה מוקשים, 12. אני לא רואה צורך בלהוסיף צורות למשחק אם הם רק יקלו עליו... או לא יקשו עליו יותר מאיך שהמשולשים כבר מקשים... בנוסף, בגלל שלא תיכננתי מהלך כזה מראש, כל הקוד בנוי בצורה כזאת שהייתי אומר שזה על סף הבלתי אפשרי לעשות את זה מבלי לכתוב כמעט את כל המשחק מהתחלה. מה שכן אפשר להוסיף, זה timer, ועל זה אני אעבוד כבר מחר. סקינים זה רעיון ממש נחמד, אבל לי אין זמן להכין כאלה. אני משרת כלוחם ורוב הזמן אני בצבא ולא בבית. אם יש מישהו שרוצה (צריך הרבה סבלנות ויצירתיות...) ליצור למשחק גרפיקה חדשה, שיכין וישלח לי, אני כבר אוסיף את זה למשחק.

De-Panther

New member
הרידמי אצלי יצא קצת|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מחורבש משום מה (הכל כתוב בשורה אחת אז התעצלתי להחליף את ה"ב"ים המנוקדות האלה... עדיין לא התרגלתי לעבודה שבפנקס רשימות הזה יש אפשרות להחליף אותיות אז שכחתי מזה
) יפה שבנית את הלוח בצורה כזו
מצד שני היה קשה לעבור על לוח כזה בצורה מהירה אם לא היית בונה אותו בצורה כזו(לא ראיתי את הקוד כי אני אפילו לא מנסה להבין C אבל אני מניח שהשתמשת במערך דו מימדי כלשהו) הצעתי את כל הדברים האלה כדי שאנשים שאין להם קומפיילר של C יוכלו לשחק בו כמו שצריך
זה פשוט נראה לי כמו רעיון ממש שווה... אז חבל לא לנצל אותו ולעשות ממנו משהו אפילו עוד יותר שווה
הבנתי למה אתה העדפת לא לעשות כזה דבר אבל לוח קטן עם קצת מוקשים הוא בערך כמו לוח גדול עם הרבה מוקשים... רק שכשזה היה לוח גדול אני התייאשתי אחרי שגמרתי לסמן חצי מהלוח... בלוח גדול עם קצת מוקשים המוקשים מפוזרים יותר... ולא הבנת אותי לגבי הצורות כל הצורות שאמרתי הן כבר צורות שבנויות מהמשולשים... אני אצרף תמונה לדוגמה בהודעה הבאה

De-Panther

New member
הנה מה שהתכוונתי...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בצורות שדיברתי עליהן צורות ללוחות

freak2100

New member
הבעייה עם הרידמי הייתה נפתרת

אם היית פותח את הקובץ בWordPad במקום בNotePad

De-Panther

New member
../images/Emo3.gifזה היה אוטומטי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

וכמו שאמרתי אני עצלן מה גם שפנקס רשימות יותר נוח לי לעיניים מאשר כתבן

freak2100

New member
אני יודע שזה אוטומטי

אבל נראה לי שהיה לך יותר נח לעשות open with ולבחור wordpad (זה בדרך כלל בין האפשרויות האחרונות ברשימה, אם צריך לבחור בחלון מבין כל התוכנות) ומאשר להחליף את כל התווים בגי'בריש ברווחים

BoldAngle

New member
כל הכבוד! ../images/Emo24.gif

משחק מצויין, כל הכבוד לך, לבנות דבר כזה זה לא פשוט, באמת כל הכבוד!

freak2100

New member
משהו קטן שעכשיו גיליתי...

המשחק נגמר ברגע שחושפים את כל המקומות הלא ממוקשים לא חייבים לסמן את המקומות שיש בהם מוקשים, זה מסמן אותם בעצמו הסימון נועד בשביל השחקן ובשביל שתהיה אפשרות ללחוץ על הלחצן הימני על משבצת... זה לא דרוש בשביל ניצחון

למעלה