Trespass - Morning Lights - הסקירה

Rudess

New member
תמשיכו להגיב

כך האשכול יישאר למעלה, יותר אנשים יקראו את הסקירה , אתם עושים לי יופי של פרסום לאתר

B a z a

New member
ונראה לי גם

שאחרי 3 ימים אי-אפשר להעלות שרשור למעלה, גם אם כותבים הודעה חדשה.

Rudess

New member
ונראה לי

שאתה צריך להחליף דחוף את התמונה בפרופיל שלך.

pinnacle

New member
אבל בכל זאת השרשור נמצא בעמוד

הראשון של הפורום עם מספר מדהים של תגובות (130 עד עכשיו וממשיך לעלות).אני רק מקווה שבסוף יזכרו את האלבום החדש של TRESPASS יותר מהוויכוחים שכבר לא כל כך שייכים לאהבת מוסיקה.

slallum

New member
אמנם באמת צריך להשוות

אבל כשאתה נותן ציון אתה לא יכול להשוות את זה. כשאני אתן ציון ל-Led Zeppelin אני לא אגיד - "אה, זה כל כך הרבה יותר גרוע מ-Genesis, ואם ל-Genesis אני נותן 9, אז ללד זפלין אני חייב לתת מקסימום 6.5". נותנים ציון ללהקה לפי מה שהיא רוצה להעביר. ללד זפלין הייתי נותן 9 בגלל שמבחינת המוזיקה שהיא עושה ומנסה לעשות היא עושה את זה טוב מאוד ומעבירה את זה בצורה מצויינת. ול-Genesis הייתי נותן 9 בגלל שהם מצליחים להעביר ולעשות את מה שהם מנסים.

תקרא ספרים על ביקורת

ביקורת חייבת להשוות בין העבר, לדון בהווה ולחשוב גם על העתיד. לא ייתכן שאלבום זניח של להקה זניחה מקבל ציון 9, בזמן שקלאסיקות בינלאומיות מקבלות ציון זהה. זה לא מתקבל על הדעת.

udikoomran

New member
זה לא מתקבל על הדעת

לא ייתכן שאלבום זניח של להקה זניחה מקבל ציון 9, בזמן שקלאסיקות בינלאומיות מקבלות ציון זהה. זה לא מתקבל על הדעת. No reason to argue or to further lengthen this war but this is really absurd or would it more mildly plain arogant. From someone who gave 10 to Nebelnest 9.5 to happy Family - extremely mediocre albums A perfect 10 to Magma's Ka - a pale shadow of this bands glory days of MDK & Kontarkozs Genesis - The Lamb gets 7.5... I would be more careful with these declarations A person who lives in a glass house should not go around throwing stones

האמת שהגבתי לך וההודעה נהרסה

אודי, אני שלם לחלוטין עם הביקורות שלי. נבלנס - קיבלה ביקורת מעולות במקומות רבים. האפי פמילי - נחשבת לאחד הדברים הגדולים שיצאו מיפן. ק.א. של מאגמה - תקרא ביקורות ברשת, כולן אקסטטיות. ג'נסיס - דה לאמב - חברי הלהקה בעצמם אמרו שהתקליט לא טוב. אין לי מה לחשוש. אינני גר בבית זכוכית, ואינני זורק אבנים. אני כותב ביקורות, וזה לא מונע ממני להגיב למבקרים אחרים. בכלל, אין לי שום חשש להביע דעה על שום נושא. אני לא פוליטיקאי.

slallum

New member
אתה מסתכל על מה שכתבתי בכלל?

אולי באמת צריך להשוות, אבל בסופו של דבר, כשאתה נותן ציון, אתה לא תתן אותו לפי אלבומים אחרים, אתה תתן אותו לפי מה שהלקה מנסה להעביר והאם היא מצליחה את זה בצורה הטובה ביותר. חוץ מזה, איך אתה יכול לדעת שזה יהפוך לקלאסיקה בינלאומית או לא? אם היו רק אנשים שנותנים ביקורת כמוך אז לא היה שום דבר שהופך לקלאסיקה בינלאומית, הכל היה מתנוון.

אנסה להסביר את עצמי

כשאתה כותב ביקורת על אלבום - אתה כולך ממוקד באלבום, וזה בסדר. עם זאת, האלבום הוא רק חלק מן העולם שבו אתה חי - שבו יש *המון* אלבומים אחרים. התייחסות לאלבום בלבד, תוך התעלמות מאלבומים שיצאו לפניו, אינה נחשבת מועילה במיוחד עבור צרכנים שצריכים לקבל החלטות. אם מישהו כותב ביקורת על מכונית, הוא צריך לומר למה היא טובה יותר ממכוניות אחרות. עצם המאמץ ההשוואתי מעניק פרספקטיבה לביקורת, נותן לה עוד מימד (מימד הזמן) ומעניק לה עומק. הנטייה של הרבה אנשים שרק עכשיו החלו לכתוב ביקורות היא למעט ככל האפשר בהשוואה, כי זה מסבך להם את התמונה. זה קצת מזכיר את ההבדל בין משוואה ובה נעלם אחד, ובין משוואה של שני נעלמים (לא לקחת את האנלוגיה הזאת רחוק מדי...). "תתן אותו לפי מה שהלקה מנסה להעביר והאם היא מצליחה את זה בצורה הטובה ביותר" ה'צורה הטובה ביותר' נקבעת לפי מה שקורה בעולם - דהיינו, אלבומים אחרים של להקות אחרות, ואלבומים אחרים של אותה להקה. "איך אתה יכול לדעת שזה יהפוך לקלאסיקה בינלאומית או לא?" אני לא יכול לדבר שום דבר לגבי העתיד. אני רק יכול להסתכל על העבר, להיזכר באלבומים אחרים רלוונטיים - ולתת השוואה. זה כמו ההבדל בין צרכן חכם ובין צרכן לא-חכם: הצרכן הלא-חכם רואה פרסומת וקונה. הצרכן החכם משווה מחירים, משווה רכיבים, משווה תכונות, משווה תועלות, משווה צריכים ואז קונה. אם נחזור רגע לביקורת של טל עופר - הרי שמתן הציון 9 לאלבום "מורנינג לייטס" הוא לדעתי בזיון מקצועי. לא ייתכן שלהקה כזו תקבל ציון 9 על אלבום אנכרוניסטי, עם ליריקה נוראית, עם שירה גרועה, שעשו אלפים כמותו בעבר. אפילו ציון 8 לא מגיע לו. אני חושב שטל עופר מגזים עם הציונים שלו, וזה פוגע קשות באמינות של הביקורותו שלו.

Rudess

New member
לא נמאס לך להשבית את השמחה?

"אם נחזור רגע לביקורת של טל עופר - הרי שמתן הציון 9 לאלבום "מורנינג לייטס" הוא לדעתי בזיון מקצועי" לדעתך, ויש אחרים שלא מסכימים איתם. האם אתה מרשה לאחרים שיהיו בעלי דעה אחרת, או שכולם חייבים להסכים איתך? "לא ייתכן שלהקה כזו תקבל ציון 9 על אלבום אנכרוניסטי, עם ליריקה נוראית, עם שירה גרועה, שעשו אלפים כמותו בעבר." מי קבע שהם לא יכולים לקבל 9? מר אורי ברייטמן ירום הודו? ליריקה נוראית? שעשו אלפים כמותו בעבר? אני נהניתי מהאלבום וחושב שמגיע לו ציון 9, זכותי?! "אפילו ציון 8 לא מגיע לו" נכון, מגיע לו 9. אין פה משהו אבסולוטי, כל אחד יכול לכתוב ביקורת וכל אחד יכול לדרג ולראות את האלבום בצורה אחרת. "אני חושב שטל עופר מגזים עם הציונים שלו, וזה פוגע קשות באמינות של הביקורותו שלו" אני חושב שאתה מגזים ועושה יותר מדי רוח וצלצולים מביקורת שקולגה שלך כתב, זאת סה"כ ביקורת!!! יש לנו מלחמות אחרות להתעסק כרגע בהן. אין שום בעיית אמינות לביקורת שלי, היא כתובה בשיא הכנות ההגינות והיושר. אולי כדאי שגם אתה תכתוב ביקורת על האלבום כדי שנוכל לשפוט ולהגיב.

טוב, אכן מיצינו את הדיון

בוא נסכם שאנחנו לא מסכימים - בכלל, אף פעם, על שום דבר. בכל אופן, דעתי על האלבום אינה רלוונטית. בוא נראה מה יש לעולם להגיד עליה - נחכה לביקורות אחרות באינטרנט.

Rudess

New member
תודה אבל אל תתחמק

אחרי כל הבלגאן שעשית פה, תהיה גבר ותכתוב ביקורת על האלבום כי דעתך המנומקת כן רלוונטית.

אני לא אהיה גבר אף פעם

הביקורת שלי עברה לקווים מעשיים כבר מזמן: החזרתי אותו לחנות (UFO) וקניתי במקומו משהו אחר. זה לא מספיק בשבילך ובשביל קוראי הפורום?

pinnacle

New member
וזו הודעת השגיאה שקיבלתי

Not Found The requested URL /albums/tresspass-morning-lights.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

למעלה