Trespass - Morning Lights - הסקירה

epitaph

New member
מה הבלים בזה?

הוא לקח את ההודעה שלך והחליף בכל המקומות את "סימפוזיון" במקום "אבק". אז לפי מה שאתה אומר כאן ההבלים הם בעצם מה שאתה בעצמך כתבת...

אין תגובה להבלים

החלפת מילים בהודעה - זו לא תשובה. עזוב אותי בשקט. הפורום הזה פשוט התחרפן לגמרי.

epitaph

New member
לא ממש...

אתה כבר אמור להכיר את זה...זה מה שקורה כשלברייטמן יש זמן לשוטט בפורומים.

pinnacle

New member
וזוהי דעה או ביקורת (או סקירה)?

מחורפן או לא - טוב שהפורום הזה קיים, אל תפסיקו להגיב

אלה לא הבלים

אתה לא הבנת את האלבום של סימפוזיון, כי רצת לכתוב ביקורת אחרי מעט האזנות, ודאגת לכתוב ביקורת שלילית על מנת להעמיד פני אובייקטיבי. זאת הדרך היחידה להסביר את זה שאתה חושב שאין מלודיות באלבום. אני שמעתי את האלבום של אבק עשרות פעמים. עזוב אתה *אותי* בשקט.

איש מוזר

תקרא את הביקורת שלי על האלבום של סימפוזיון לפני שאתה מדבר. מעולם לא טענתי שאין בו מלודיות. מוכן לעזוב אותך בשקט - מעכשיו.

מעולם?

לפני בערך כיממה: "אצל סימפוזיון אין זמר, אין ליריקה ולפעמים גם אין מלודיה, למרות המקוריות בעיבודים ובחלק מן ההרמוניות."

B a z a

New member
הביקורות של ברייטמן על סולסטיס

וסימפוזיון לא כאלה שליליות - הוא כתב גם דברים טובים, ונתן ציון 8 לשניהם - יותר מאשר ל"אנימלס", למשל.

גם על אנימלס כבר הספקנו לריב ../images/Emo8.gif

לא ציפיתי ליותר מ8 על האלבום שלנו מברייטמן - למעשה אפילו הופתעתי מהנימה החיובית הכללית של הביקורת, אבל הביקורת על קונדאבופר היא פשוט ביזיון, לדעתי. לא יכול להיות שאלבום הפרוג הכי מרשים שיצא אי פעם בישראל יקבל ציון 8 בינוני.

FunkyMonk

New member
ופה הטעות שלך

"הכי טוב בארץ" - אז מה? זה לא אומר שהוא טוב בכלליות.. ואם 8 זה בינוני בעינייך, אז כמה רצית שיקבל? 9? 10? בלי להעליב אף אחד, כמובן, אתה באמת חושב שמקומו של קנדאבופר בשורה אחת עם הצד האפל, בחצר המלך, מוכרים את אנגליה, וכל אלה? באמת? שמעתי קצת מהחומר של סימפוזיון, ומצטער, אבל לדעתי זה פשוט לא זה. הם טובים, אבל זה לא הצד האפל, או בחצר המלכות, או אדום או קרוב לקצה.. זה פשוט לא זה..

melancholy man

New member
וואו כל הכבוד

על מה אתם מתווכחים? המספר הזה (8,9 או מה שזה לא יהיה) לא אומר כלום מלבד הטעם של מישהו, המשמעות למספר נותן מי שקורא לא מי שכותב, בעיני אגב, אלבום צריך להיות גרוע במיוחד בשביל להיות פחות טוב ממוכרים את אנגליה, אז מה? זה הטעם שלי. זה לא באמת עושה את האלבום פחות טוב בעינך או בעיני כל אחד אחר.

לא, אין לי טעות בכלל

"בלי להעליב אף אחד, כמובן, אתה באמת חושב שמקומו של קנדאבופר בשורה אחת עם הצד האפל, בחצר המלך, מוכרים את אנגליה, וכל אלה?" כן. אבק קיבל 9.5. זה יותר גבוה ממה שחלק מהאלבומים הקלאסיים של הפרוג קיבלו. אתה חושב שמקומו של זה בשורה אחת עם הצד האפל, בחצר המלך, מוכרים את אנגליה, וכל אלה?

FunkyMonk

New member
אני לא יודע,

כיוון שאת אבק לא שמעתי. את סיפוזיון לעומת זאת כן שמעתי, ולכן רק עליהם אני יכול לחוות את חוות דעתי..

kurush

New member
לפעמים - אבל רק לפעמים

אתה חייב להודות שעשו לך מט, להפיל את המלך על הלוח ולהודות בתבוסה. לא תמיד, אבל לפעמים.

למעלה