Trespass - Morning Lights - הסקירה

Rudess

New member
Trespass - Morning Lights - הסקירה

הסקירה שלי: http://tal.ytsejammersisrael.com/albums/trespass-morning-lights.php

תהרוג אותי

אם אלבום כזה מקבל 9/10, מה מקבל אצלך "סלינג אינגלנד" או "אבי רואד", או "החומה"? מה מקבל "אין דה קורט", ומה מקבל "אוקטופוס"? איזו מן שיטת ניקוד זו? איך אפשר לסמוך על הציונים האלו? כל הרכב בינוני שמוציא אלבום בינוני מקבל ציון 9? לפי השיטה הזאת, הרי שרוב אלבומי הפרוג בעולם מקבלים אצלך 9. אז מה מקבל 10? ומתי תגיע ל-11 או 12? ציון מוזר מאוד. נ.ב. לא הזכרת שהלהקה מודה לך על העטיפה. האם אתה מקושר אליהם באיזושהי צורה?

Rudess

New member
לא רוצה להרוג אף אחד

אני בוחן כל אלבום בצורה מדוקדקת ובאופן פרטני, ולא נותן ציונים לפי השוואות (יש אלבומים שאני אוהב פחות ויש כאלה שאני אוהב יותר, מניח שראית את כל הסקירות באתר שלי). באותה המידה אני יכול להגיד בהתרסה שאי אפשר לסמוך על הציונים באתר שלך. הבנו שאתה לא אוהב את טרספאס, אבל יש אחרים שכן אוהבים אותם ויודעים לפרגן להם על המוסיקה הטובה שהם עושים. אתה יכול לשאול את חברי הלהקה ולראות שאין לי שום קשר אישי איתם, בסה"כ יצא לי לדבר איתם בכמה הופעות שלהם שהייתי, זה הכל. אני לא מתכוון להמשיך להגיב לך פה, כדי שלא יווצר עוד אשכול ריבים מיותר בין כל אנשי הפורום. אם מישהו אחר רוצה להגיב לך הוא מוזמן. ולכל שאר אנשי הפורום, ממליץ לכם לקנות את האלבום , הוא עולה רק 40 ש"ח בחנויות, מחיר שווה לכל כיס.

ציונים ללא השוואה?

ציונים חייבים לכלול השוואה. אין כזה דבר לכתוב ביקורת בלי להשוות. זה אלף-בית של ביקורת - לדעת להשוות בין אלבומים שונים, וליצור היררכיה כלשהי. מצטער, אבל האלבום הזה לא מגיע לו 9/10. זה פשוט מגוחך.

MajorWinters

New member
התשובה ההולמת ביותר...

אתה שופט את טעמו של בן אדם? זה מגוחף לא פחות ממה שאתה טוען להיות כל כך מגוחך.

אני לא שופט את טעמו

אני שופט את יכולתו לכתוב ביקורות. הוא נותן 9/10 לאלבום הכי בינוני שיש. מה הוא ייתן לאלבומים קצת יותר טובים? עשר? אם הוא לא מסוגל להשוות בין אלבומים, הוא לא מבקר מוסיקה אלא סתם מאזין מתלהב.

לדעתך זו דעתי

והתשובה לכך היא: לדעתך, לדעתי זו דעתך. והתשובה הבאה היא: לדעתך, לדעתי זו דעתך שזוהי דעתי.

RamiSun

New member
פשוט תגובה מבריקה

אתה אומר בסופו של דבר כך: אם טל לא נותן ציונים כמו שאני חושב אז הוא לא מבקר מוסיקה (כמוני) אלא סתם מאזין מתלהב. זה יכול להיות רק לדעתך ולא אבסולוטי כמו שאתה מנסה לצייר את זה.

הכל זה דעתי

תפנים את המציאות: אני אדם, אתה אדם. אף אחד מאיתנו (עדיין) לא אלוהים. בדוק את השמש: האם היא זורחת מאיתנו? התשובה: לא. לדעתי. ולדעתך. ולדעתנו.

ע י ד ו2

New member
להקת הרוק המתקדם

הטובה ביותר שיש לנו כיום בישראל שאלה מי קבע את זה רק מחשבה אולי היה עדיף לכתוב לדעתי טרספס היא שלוש נקודות

Rudess

New member
תשובה

מאחר ואני כתבתי את הסקירה, היא מהווה את דעתי. אני מניח שלא קשה להבין את זה

B a z a

New member
אם כבר מדברים על ציונים

מעניין אותי לדעת איזה ציונים אתה נותן לאלבומי פרוג חשובים - אני מדבר על הביקורות בשרת העיוור בעיקר. ל"רד" אמרת שאתה נותן 10, איזה ציון אתה נותן ל: Genesis - Trespass Gentle Giant - The power and the glory Jethro Tull - Aqualung King Crimson - Larks' tongues in aspic Magma - MDK Pink Floyd - More Pink Floyd - Ummagumma Pink Floyd - Atom heart mother Robert Wyatt - Rock bottom Rush - Moving pictures VDGG - Pawn hearts טוב, אולי More לא כזה חשוב, אבל בכל זאת מדובר בפינק פלויד

ציונים מהירים בלי חשיבה לעומק

Genesis - Trespass 7/10 Gentle Giant - The power and the glory 8.5/10 Jethro Tull - Aqualung 9/10 King Crimson - Larks' tongues in aspic 9/10 Magma - MDK 9/10 Pink Floyd - More לא יודע Pink Floyd - Ummagumma 8/10 Pink Floyd - Atom heart mother יש ביקורת באתר Robert Wyatt - Rock bottom 9.5/10 Rush - Moving pictures 9/10 VDGG - Pawn hearts 9/10

B a z a

New member
ואין ביקורת על אמא לב אטום באתר

יש בשרת העיוור, כמו האחרים.

למעלה