Traktor DJ Studio

Tony V

New member
Traktor DJ Studio

שלום לכולם ! יש לי סוגייה שמטרידה אותי .... לפני שנים כשעוד לא היה לי ציוד הייתי משתמש בטראקטור . עכשיו למה להשתמש בו בכלל והיכן ? אשמח אם מישהו יפרט , יסביר , ידגים וישכנע אותי למה זה טוב ? תודה רבה , טוני

kobi kobel

New member
השאלה ששאלת מאוד מאוד כללית אבל

התוכנה הזאת למעשה היא כמו שולחן עבודה לכל דבר [פלטה \פטיפונים \מיקסר וכו'] היום השוק מלא בהמון מכשירים שנקראים קונטרולרים המכשירים האלו למעשה מדמים עבודה על קומפקטים ומיקסר ומתפקדים בתור שלט לתוכנה למעשה נותנים לך את האפשרות לשלוט בתוכנה ללא העכבר [דבר כמעט ולא אפשרי ובטח שלא נוח ] אלא ע"י סליידים ונובים [סוגי הכפתורים למיניהם ] במקום להסתובב עם ערימות דיסקים אתה פשוט מגיע עם המחשב שמכיל כמובן בתוכו את כל השירים שלך התוכנה מאפשרת לך חיפוש מהיר של שירים ושמירה על סדר בתוך כל השירים בנוסף לקונטרולרים יש מכשיר המחבר את הקומפקטים \פטיפונים הקיימים למחשב [סראטו \פיינל סקראץ'] ומבצע שליטה על התוכנה ע"י הקומפקטים\פטיפוניםהדבר הוא פתרון מושלם לאלו שלא רוצים לרכשו אוו להיסחב עם ים תקליטים ודיסקים אלו פחות או יותר השימושים של התוכנה כמובן שיותר קל לנגן עם תוכנה מאשר על "הדבר האמיתי" בקשר לשאלה מי עדיף התשובה היא עניין של טעם אני אישית עדיין מרגיש על קונטרולרים כמו על צעצוע ולא תצליח לשכנע אותי לקנות קונטרולר ולעבוד על תוכנה בכזאת קלות מקווה שעזרתי לך במה שחיפשת אני פה לעוד שאלות אם תרצה =]

Tony V

New member
מענה

הייי ! קודם כל תודה רבה לך על התשובה המפורטת . אבל לכל מה שרשמת כבר הייתי מודע מלפני כן ....אני פשוט שואל בפומבי בעצם ....למה בכלל להישתמש בקונטרולרים ולעבוד עם המחשב כי זה משהו שחלקנו לפחות או ליתר דיוק לי זה יגרום לסתירה לכל המקצוע ....אני מאז ומעולם מתעסק במוזיקה כי אני אוהב לתת לזה את ה-" טאצ' " או \ו לעצב את הסאונד או את הסט ווטאבר ...עם הידיים משהו שניתן לגעת בו ...אבל עם קידמת הטכנולוגיה אנחנו מתחילים לאט לאט לאבד את המקור שממנו בכלל רצינו להתחיל .. אני יודע שזה אולי נישמע ... מוזר אבל אני אוהב לגעת במוזיקה !

kobi kobel

New member
גם במחשב ...

אתה נוגע ועושה " מניפולציות " לסאונד אבל כמו שאמרת וכך גם אני חושב הדבר לא מרגיש אותו דבר

ExTa3

New member
בנוסף לכל זה

אני יוסיף לדברים שקובי אומר שהתוכנה יוצרת מצב שהוא לא רחוק מהפלטה ה"רגילה" אני יודע שגם באומן בת"א חלק מהדי ג'ייז משתמשים בטרקטור כשלירשותם פלטה מלאה שמורכבת ממיקסר 2 קומפקטים ו2 פטיפונים הקטע בתוכנה הוא שהיא פותחת בפנייך המון דברים שכדי להביא אותם בצורה חיצונית אתה תצטרך להשקיע המון כסף.. גם למתחילים היא נותנת ליטעום מהמקצוע ומהתחום לפני שהם משקיעים כסף יש תוכנה שניקראת מיקס ויבס שגם היא מאוד חזקה ויש לה גירסא שהיא בעצם יודעת למקסס לבד והיא פועלת בברים ומקומות בילוי קטנים.. כשהבעלים בעצם חוסך את הכסף של הדי ג'יי בעיקרון היתרונות של התוכנה הם: אין צורך ליסחוב תקליטים/דיסקים כלים כמעט אינסופיים שניתן להעזר בהם קלות שימוש

למעלה