Trade Hack

xBovvM4steRx

New member
Trade Hack ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ניסיתי למכור מגילה (claw att 10%) מישהוא עשה לי טרייד שמתי את המגילה הוא שם 1 meso לחץ trade לחצתי cancel ורשום שהטרייד הצליח לבדוק תוצאות וראיתי שאין לי את המגילה :( הפסדתי 1.8M
הכל בגלל האקר מחורבן!!!

One Minute

New member
אהההההה

אני במקומך כשהייתי רואה שהוא שם 1 מסוס עושה ריסטרט למחשב. פעם הבאה צריך להיזהר, גם מה alt tab tab enter וכו'.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif מה זה עושה? ._.

ולמה שמישהו יחליט פתאום להקיש על זה?

One Minute

New member
מאשר לך את הטריד ללא רצונך, התירוץ הוא..

שזה מכפיל לך את המסוס, מישהו ניסה לעשות לי את זה עם הארבע מיל שלי שהיה לי בלוחם, אבל זה גרם לי לחשוד O:

miss_t

New member
אתה בטוח?

קרה לי בעבר בגלל כוחו של הרגל שלחצתי TRADE במקום לבטל, וגם אני הפסדתי ככה חפצים טובים. יש מצב שלחצת טרייד? בכל מקרה- ההאק הזה מאוד נדיר, הספקת לעשות ריפורט? הוא ברח לך? הוא אמר לך משהו אחרי זה? אל תהיה מבואס- אתה תרוויח במכירה הבאה פי 2

One Minute

New member
ליאת, האמת שהוא כבר לא כ"כ נדיר

ברה / סקניה, אלו הסרברים שאני יודע (לא כ"כ מעודכן* לגבי הטרייד האק. בשרתים האלו, יותר מ מומלץ להיזהר

xBovvM4steRx

New member
אם אני לוחץ טרייד זה עדיין שואל אותי עם אני

בטוח ולחצתי cancel והוא ברח מהר שינה צ'אנל לא יודע אבל הוא נעלם יכול ליהיות עשה dc והוא אמר לי בטרייד screw you :( התגרה בי החרא

יא אללה...

איזה אנשים! אני חוסך כדי לקנות נשקים לרמה 10 והם גונבים מאסוס במליונים! נאחס רציני האנשים האלה. טססס... גובלינים. ( אוקיי סליחה אבל זה מזה מעצבן. )

One Minute

New member
בכל מקום יש אנשים מגעילים וצריך להבין את זה-

גם אם זה במשחקי מחשב, תמיד יהיו חולי נפש, מגעילים, מטורפים שפורצים לדמויות של אנשים כי להרוס להם את ההשקעה- מה שצריך לעשות, זה פשוט ללמוד איך להיזהר מזה.

למעלה