TPA

מורני !

New member
TPA

בהקשר לחברי הפורום. הרשימה למטה מפרטת מי כתב כמה הודעות. האדם שהכי למטה מצד שמאל הוא שסוגר את הרשימה. כל מי שרוצה להיכנס לרשימה צריך להגיע למס` ההודעות שלו ולעבור אותם. ה``חברות`` נקבעת לפי מס` ההודעות שאתה רושם. כרגע ``בלשית משטרתית`` עומדת על 23 הודעות מה שאומר שאתה צריך להגיע לפחות למס` הודעות זה כדי להיכנס לרשימה - ואז כמובן אתה מוציא אותה מהרשימה. מכוון שהיא רק התחילה לרשום סביר להניח שהיא תוסיף לעצמה הודעות והיא תעלה ברשימה ככה שאין לך מה לדאוג שמא תוציא אותה. אגב כרגע יש לך 21 הודעות. אתה בודק זאת בהקשת חיפוש מצד שמאל למעלה בפורום - רושם את השם שלך וכל ההודעות שלך מופיעות. למטה יהיה מצויין לך כמה כל ההודעות שלך. מצטערת על האיחור בתשובה. יום טוב.

מורני !

New member
חבר`ה...

אני משרשרת כמה הודעות כאן כרגע. השלמתי פערים הבוקר... והלכתי לפחות 5 עמודים אחורה.... להלן תגובתיי לכולכם...

מורני !

New member
בלו...

אני מאמין...ו blue love לאהוב ..זה דבר מחייה...אתה מרגיש אושר ,אתה רוצה לחיות ולהרגיש.. אתה חי בתוך עולם קסום שמרביתו פנטזיה אחת גדולה.. צריך לאהוב..מכל הלב,וצריך לצפות לאהבה דומה מהצד השני גם כן.. אך יש מצבים שאתה אוהב אבל היא לא אוהבת באותה המידה ..ולהיפך.. ואז בעצם אין לקשר סיכוי. האהבה צריכה לזרום בלבל אחיד ..שלא יבצר מצב שאחד ירוץ אחרי השני כי אף פעם לא נוכל להדביק את הקצב... blue ***** ההודעה שלך כל כך יפה שהייתי חייבת להביא אותה שוב.... אתה כל כך צודק.. ואוהבת אותך על כל הרגש שבך. תודה שרשמת את זה כאן. תודה שבכלל אתה רושם כאן. יום טוב לך. אגב עוד לא התנצלתי על ההודעה שהשארתי לך במזכירה וזה שהצטרכת לעזוב הכל ולהתקשר אליי במשהו שיכולתי לדחות למחרת היום. אני מתנצלת. מאוד.

blue love

New member
מורני...

כייף לדעת שככה את חושבת... לגבי ההתנצלות?...חס ושלום..!את טילפנת באותו הרגע שזה היה מאוד חשוב.. וככה אני רוצה שתמשיכי לעשות בעתיד...(חסר לך שלא!) תארי לך מה היה קורה אם לא היית מודיעה לי מה שהודעת... היה יכול להתפתח שם משהו לא נעים כל כך...נכון? בכל רגע ...בכל דקה ...בכל שעה..אני שם בשבילך... ואם אני ממש ממש לא יכול לענות...המזכירה שלי תקבל את ההודעה.. blue

מורני !

New member
שווארמה

בכל מצב...ו שווארמה שבו בא לך לברוח מהכל את יודעת שיש פינה חמימה בירושלים הבנויה שבה את יכולה להתמקם ולכבות את כל מכשירי השקר למינהם ופשוט להרגע מוזמנת בכל עת שווארמה קטן בערבה חחחחחחחח נשמע טוב לא?? ************** תודה חומד... המון המון תודה.... פחחח שווארמה קטן בערבה.. קרעת אותי עכשיו... מזל הם פה לא מכירים אותך עוד באמת יחשבו שאתה קטן... :) אוהבת אותך. באה שבת.... יששששששששששששש שיגיע כבר. :) בוקר טוב לך ויום מדהים....

מורני !

New member
בלו והולדן..

blueו הולדן קולפילד מהדקה הראשונה שראיתי אותך שמתי לב שאתה גבוה...גבוה הרבה יותר ממני. אני עדיין מאמין שיש בכוחי לנצח אותך......ואולי איזה יום ניפגש בחיפה פה במגרש בטכניון ביום שישי בצהריים למשחק........הו בעצם אסור לך להיכנס, אתה לא סטודנט פה :(. נמצא כבר מקום להביס אותך... בכל מקרה, מגרש הכדורסל זה הבית השני שלי :) ואסיים במילות העידוד של קבוצתי האהודה: ``אל אל גבעת שמואל`` (שם אני גר כמובן) **** הולדן...ו blue love אם אנחנו בקטע של העלאת האגו העצמי שלנו..אז רק שתדע לך איש יקר.. blue שחקן כדור-סל מקצועני עד לפני 5 שנים. שנתיים שחקן ליגה לאומית...מכבי קרית מוצקין (בתקופה הטובה של פעם..) 5 שנים שחקן הפועל קרית ים..ליגה א...(שנה חמישית עזרתי לקבוצה לעלות ליגה) אז..רקורד מדהים יש...גובה ..יש..איכות ..יש..מוטיבציה תמיד ישנה.. כדי להיות הוגן...בליגה הלאומית הייתי שחקן ספסל די קבוע..אבל שחקן אימונים לא רע בכלל... אז מצא מגרש..תביא פרטנר וכדור..ואני אוכל אותך חי!!.. blue (בדקה של צניעות) **************** אמממ.. נזרק האתגר... נזרקו כמה העלבות .... אמממ מה נסגר עם זה????

blue love

New member
מורני...תיקון קטן..

סיימת את מה שכתבת במילים..``נזרקו כמה העלבות..`` וואו ממש ממש לא!..הכל היה בצחוק עם חיוך גדול..(לפחות מבחינתי) ואני די בטוח שהולדן יודע את זה... לגבי האתגר?...הכדור בידים של הולדן..תרתי משמע (-:

מורני !

New member
ליטון..

לכולם..ו ליטון (לא תמיד שפוי) שבת שלום לכם.. תהנו תעשו חיים תשתוללו תתפרקו תשתגעו אני כבר ישמור על השבת בשביל כולכם שבת שלום ונשתמע מוצ``אש **** כל כך אהבתי את זה שהעתקתי את זה שוב.. דברייך כאן מראים כל כך הרבה על סוג הבן אדם שאתה. מעריכה אותך עד אין קץ. אוהבת - מורן.

מורני !

New member
שניקו..

שבת שלום...ו shanikoo רק לומר שבת שלום,ושאני אוהבת... גם לי אין הרבה מה לומר,אבל רציתי הודעה משלי!מה,אסור לי? אני חייבת להיות בשרשור של מיואשת(לא משהו אישי נגדך,חומד..)?? לא. אני חושבת שהותק שלי כאן נותן לי פריבלגיות,ואם אני רוצה לכתוב שבת שלום לכולם בהודעה חדשה לגמרי,אז מותר לי! ואתם יכולים בתם לקנא... מממ... כן. אז מה אמרתי? אה,שבת שלום. מאחלת לכולכם שהמחשבות האלה יפסיקו לקדוח לנו בראש,ושיהיה לנו לפחות מעט נחת ושקט ושלווה בראש שלנו,ואם אפשר,אז גם שהדמעות יפסיקו לזלוג... לי,לכם,לכולנו,מאחלת רק טוב.באמת. אוהבת המון המון שניקו *************** להוסיף?

מורני !

New member
ענבל ד.

ברוכה הבאה... מצטערת שזה לא הגיע קודם לכן.. מקווה שאת עוד בסביבה כדי לראות את זה... :) אגב.. האם את תותים שאני מכירה?? יום טוב..

מורני !

New member
Sleepless

מקווה שאתה רואה. ראיתי שעשית ביקור אצלי בפורום... מקווה שזה לא חד פעמי. ברוך הבא... :) מצטערת שלא יצא לי לדבר איתך בצאט... כשבאת כבר הייתי שפוכה.... אם יש לך משהו להגיד אני אשמח לשמוע.. על אף שלא בדיוק בנושא שאותו העלת. יום טוב לך.

מורני !

New member
משה ינקו...

נעלמת לי קצת.... מה שלומך?. איך הולך לך במבחנים??. מקווה שתחזור... יום טוב..

מורני !

New member
ליאורי...

מורני את רק צריכה להשלים את החסרו כמו חדש למכירה -------- פיאט אונו מודל _____ יד ____ גיר _______ צבע______ טסט ל ________ לפרטים: מורן טל:____________ ועכשיו מבצע:כל הקונה את הפיאט מקבל סקודה עם וינקר שמאל אחורי שבור במתנה. **************** חכה חכה אני אראה לך על זה.... חכה חכה.... פעם הבאה... אני אישית שמה את החריף באוכל... :) יום טוב חומד...

מורני !

New member
סיווני...

מקווה שהלך לך טוב במבחן בספרות... ובהצלחה בשאר המבחנים... :) יום טוב לך..

מורני !

New member
הולדן..

בנוגע לשאלה שלך על פרסום פלאפון. אז ככה. באחת ההודעות שלך... אישרתי לך לפרסם את הפלא שלך אם תחליט שזה רצונך. באותה הודעה בלבד. כרגע אני לא מאשרת. לא הגבת לי... הנחתי שכבר הסתדרת. זו בחירה שלי אם להרשות פרסום פלאפונים כאן או לא. כי הרי יש פורומים שנועדו לפרסום ויש בהם פלאפונים. אני, בתוקף היותי מנהלת, קבעתי כמה דברים - לא תהייה שפה גסה, לא רמיזות סקסיטיות, לא הצעות מיניות ולא פרסומי טלפונים. מקווה שעניתי לך. בוקר טוב לך.

מורני !

New member
אקסוש...

הודעה שמוקדשת רק לך.... שיהיה לך אחלה יום..... בוקר טוב :) love u

מורני !

New member
יווווו

כמה אדום... טוב יש לכם את כל היום להכניס בין כל האדום הזה מלא מלא שחורים כתגובה... :) אוהבת את כולכם. פרשתי לישון.

חחחחח... איזה קטע!!!!

בכללל לא שמתי לב!!@!!!!@!!@!!! אני גם למטה ברשימה... בואנההה אל תעקוף אותיייי חחח סתםם סתם.. נורא מצחיק אותי.. אבל.. אני?!?!?! שם?!?!?! למטה<?!?!?!?! מה לי ולו?!?!?!1. חחחחחחחח (כן כן.. מתרגשת... בכל הפורומים שלא הייתי. הייתי בטוחה שצריך להיות חבר פורום כדי להגיע שם.. למטה.. מסתבר שפשוט צריך לכתוב הרבההההה חחחחח לא לא.. אל תדאגי.. אני לא אמלא עכשיו מלאאאאאאאאאאאא שטויות.. רק קצת :)))..

למעלה