Toxic L-I-V-E (חלקי)

Ghostmize

New member
Toxic L-I-V-E (חלקי) ../images/Emo163.gif ../images/Emo124.gif

אתמול (11/2) הייתה הופעה חייה
!
!| של
Toxic
.... במסגרת איזו תוכנית או הופעה או אירוע של אחד שנקרא Ryan Seacrest
קיצר... הלהקה ניגנה בחיי (מה שגרר ביצוע טיפה שונה, ומדהים! של השיר) בריטני לדעתי כרגיל לא שרה בלייב, הריקוד נשאר אותו ריקוד....
אבל
ההופעה מול קהל עצום באמצע היום והביצוע המגניב עם הגיטרות והכל אתם תשמעו
!
!| ווווו....ברור שהיא הייתה מדהימה שם
הכל נמצא ב
http://www.popgal.net

i4britney

New member
הכל היה פלייבק!

הכל היה פלייבק פשוט זו גירסה מיוחדת שלא שמענו עד כה של השיר TOXIC שלהקה מנגנת ברקע את המנגינה בסיגנון רוקיסטי למדי וכביכול בריטני נשמעת שרה ב-LIVE אבל היא לא, ההופעה אכן הייתה ההופעה הכי טובה שלה עד היום היא פשוט נתנה את ה-SHOW הכי טוב שהיא יודעת לתת. לידע כללי במקום התכנסו למעלה מ-5,000 מעריצים!!!

Ghostmize

New member
בטוח../images/Emo35.gif

בריטני אני יודע שלא הייתה בחיי....אבל בדרך כלל אני מזהה.. והלקה עשתה רושם שהיא הייתה בחיי...אפילו לפעמים שהיא טיפל'ה יצאה מהקצב(הגיטריסט) לדעתי הלהקה הייתה בחיי...

../images/Emo41.gifבטחחח../images/Emo70.gif

שהמוסיקה היתה בלייבב
הבעיה היא שהווידאו מאחר קצת.. הסאונד מקדים את הווידיאו באיזה חצי שניה.

../images/Emo41.gifאיזה יופיייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הופעה מהממתתתת
איזה עיבוד יפייפה עשו לשיר
שווה ביותר
יאאא..
.. זה עשה אותי מאושר
הפלייבק נשמע קצת שונה.. כאילו הוא באמת מעורב עם חיי..

../images/Emo41.gifאמממ..

היא שרה לייב עם פלייבק.. כאילו.. היא שרה.. שמעו אותה שרה.. אבל הפלייבק עלה על הקול שלה..

flowers girl

New member
אהה..

ידעתי שזה ככה
ועוד שתי שאלות- 1. בBOMT בABC זה פלייבק
2. בMATM בTRL (נו ההופעה שהיא שרה גם את בום בום) זה פלייבק

TOXIC BOY

New member
נראה לי ש...

היא שרה את BOMT לייב בABC... נראה לי... ואת MATM היא שרה קטעים מהשיר בלייב (הבית הראשון) והשאר בפלייבק... ואת בום בום היא שרה כולו בפלייבק...

SacredShadow

New member
אז לא....

על BOMT אני לא יודע. MATM היה כמעט כולו לייב, ביחד עם השיר המוקלט.. אבל שמעו את הקול של ההופעה הרבה. ובום בום לא היה כולו בפלייבק..

i4britney

New member
מה שחשוב זה ש...

TOXIC זה שיר מצויין ושבריטני מביאה אותה ב-SHOW ענק כל הופעה שלה איתו ואתמול היא פשוט הדהימה אותי והגירסה החדשה מצויינת!

TOXIC BOY

New member
OOPS 2?

חביבי מאוד הגזמת.OOPS לא יצא מהטופ 5 באמריקה איזה 3 חודשים ועד שהוא יצא מהטופ 10 זה היה אחרי איזה חצי שנה. אין מה להשוות בין "האזור" לבין אופס. ממש לא.

../images/Emo41.gifבייבי היה פלייבק..

כמו כל השירים בספיישל הזה.. (למרות ששמעו ממש מעט את הקול של בריטני.. אבל זה לא נחשב)..

Itzik200

New member
אני לא מוצא...

איך זה בדיוק נקרא? מצאתי שתי קבצים שם של טוקסיק לייב אבל זה MP3 איך קוראים לזה?

../images/Emo41.gifמממ..

הדבר הראשון להורדה זה השיר של ההופעה אצל "אלן דג'נרס".. אח"כ יש את קטעי הווידיאו מ-On-Air With Ryan Seacrest.. ואח"כ יש שוב את האודיו של ההופעה מאותה תוכנית..

i4britney

New member
במכירות אולי לא אבל בהצלחה...

"האזור" הכי קרוב לאלבום "אופס" ואל תשכח שהמכירות מאוד ירדו בשלוש שנים האחרונות אבל סתכל את TOXIC הוא השיר הכי מצליח שלה מאז LUCKY ואפילו יותר מצליח ממנו בכל העולם (גם בבילבורד ,"לאקי" הגיע למקום 23# ו"טוקסיק" ל-22# השבוע והוא כנראה ימשיך לעלות), חוץ מזה "האזור" שוהה ב-TOP20 גם כן יותר משלושה חודשים אז כן ניתן להשוות באופן מסויים והכל בהתאם למצב המכירות של היום לעומת פעם!

למעלה