אנחנו יושבים בבסיס ומגלגלים סיגריות וכל אחד שעובר תוקע בנו מבט רצח... זה אחד הדברים המצחיקים!
C chen2408 New member 7/7/06 #22 אנחנו יושבים בבסיס ומגלגלים סיגריות וכל אחד שעובר תוקע בנו מבט רצח... זה אחד הדברים המצחיקים!
‡ ‡ Levo ‡ New member 7/7/06 #23 מי מגלגל סיגריות בכלל ? סיגריות קונים מוכן. לוקחים עושים ירושלמית שמים בה משו ג'ה ובא בטוב
B bigm2 New member 7/7/06 #24 עדיף לגלגל גם מבחינה בריאותית כשאתה קונה סיגריה אתה מעשן הרבה סתם כי אין לך מה לעשות באותו רגע, כשאתה מגלגל אתה חושב פעמיים לפני שאתה מוציא סיגריה.
עדיף לגלגל גם מבחינה בריאותית כשאתה קונה סיגריה אתה מעשן הרבה סתם כי אין לך מה לעשות באותו רגע, כשאתה מגלגל אתה חושב פעמיים לפני שאתה מוציא סיגריה.
C chen2408 New member 7/7/06 #26 בדיוק כי אתה יודע שאתה צריך עכשיו לשבת לגלגל וכל החרא הזה אז אתה מוותר הרבה...
‡ ‡ Levo ‡ New member 7/7/06 #28 אז אתה אומר שג'ויינט ירק עדיף על טבק ? וואלה אחי אתה צודק במאה אחוז אני מנסה להסביר את זה שנה לכל מיני אנשים
אז אתה אומר שג'ויינט ירק עדיף על טבק ? וואלה אחי אתה צודק במאה אחוז אני מנסה להסביר את זה שנה לכל מיני אנשים
א אסי סרחנה בנשמה New member 7/7/06 #29 חח זה לא החזיק מעמד!../images/Emo194.gif את רואה אותי עם פילטר בפה ו'סיגריה' על הריצפה
° ° w a v e ° New member 7/7/06 #17 הבוסית שלי הייתה עושה את זה ואז היא לא שמה לב שבטעות יש לי יותר מדי החזרי נסיעות