Tower Records המניאקים

Da Fish Snake

New member
Tower Records המניאקים ../images/Emo10.gif

אני נכנס לחנות... ומה אני רואה
למוכר יש חולצה של הדג נחש! ולא סתם חולצה!! מקדימה רשום: הדג נחש - בעזרת הג'אם ויש ציור של הילד המשתין. ומאחורה הדג נחש עם הילד המשתין
ואני גם רוצה!! באתי אליו ושאלתי אותו מאיפה החולצה... הוא אמר שכל עובדי טאוור רקורדס מקבלים... שאלתי אותו בכמה הוא מוכר לי אותה... הוא אמר שהוא מחכה כמה שנים שיעלה הערך שלה ואז הוא מוכר אותה ב-500 שקל... איך יכול להיות שהבנאדם המעפן הזה קיבל חולצה ואני לא?!?!

Funky Giraffe

New member
אני בקרוב תורם את החולצה שלי לא

יודע מה איתך... מ2002... בדיוק שנה לפני שהתחלתי ממש לגדול וזה אוטוטו יתפוצץ עליי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Da Fish Snake

New member
חולצה גם לי יש...

אפילו רשמו עלי בספר מחזור: "מאפיינים: חולצה של הדג נחש..." אבל אני רוצה חולצה של בעזרת הג'אאאאם

גם לי יש חע חע..

יש לי חולצה משנת 2004 הייתי בהופעה בצוללת מכרו שם חולצות עם ציור של הילד המשתין.. ויש לי עליה חתימות אורגינל של- אמיר בן עמי דודוש יאיא ומשה אסרף.. אבל היא כבר קטנה עליי

Funky Giraffe

New member
ובספר של מחזור בכתה ו'

כתבו עליי שאני שומע בדיסקמן הדג נחש בסתר חחחחחחחחחחחחח

idanri

New member
טוב שגילית רק עכשיו

אני מליון שנה מתחנן שייתנו לי חולצה כזאת. אתה לא יודע בכמה חנויות טאוור רקורדס כבר הייתי - בקניון מלחה,בקניון גבעתיים,בקניון עזריאלי,בקניון רחובות,בצומת ביל"ו אם מישהו מכיר..... אבל לא מזמן הבטיחו לי בצומת ביל"ו שהם שומרים לי אחת.

Slim Jim

New member
אני תאמת מחכה שהדג ישיקו

באנגים ומכונות גילגולים... ובלי שום קשר נמאס כבר מהילד המשתין הזה.

Funky Giraffe

New member
הילד המשתין בנשמה ובלב

וכשהדג נחש ישיקו בנגים וגלגולים הם יצטרכו להפרד מהנהלת הפורום הזה ללא כל ספק

../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

חחחחחחחחחחח זה מזכיר לי שחברה שלי הייתה קונה ניירות וטבק והייתה מגלגלת סיגרייה איזה שעה חחחחחחחח זה היה כלכך מעפן!! יווו ולא היו פילטרים

chen2408

New member
כן, לא בעיה

וחוץ מזה יש נייר גלגול שבא עם קרטון כזה לפילטרים

למעלה