tourniquet?

My EmOtIoN

New member
tourniquet?

ניסיתי להרוג את הכאב אבל הכאבתי לעצמי יותר אני שוכבת גוססת מאדימה, מתחרטת ובוגדת. אני גוססת, מתפללת, מדממת וצורחת. אני כבר אבודה מלהנצל? אני אבודה? אלהיי חוסם עורקיי חוזר להיות ישועתי. אלהיי חוסם עורקיי חוזר להיות ישועתי. אתה זוכר אותי? אבודה כל כך הרבה זמן. אתה תעבור לצד השני או שתשכח אותי. אני גוססת, מתפללת, מדממת וצורחת. אני כבר אבודה מלהנצל? אני אבודה? אלהיי חוסם עורקיי חוזר להיות ישועתי. אלהיי חוסם עורקיי חוזר להיות ישועתי. אני רוצה למות! אלהיי חוסם עורקיי חוזר להיות ישועתי. אלהיי חוסם עורקיי חוזר להיות ישועתי. הפצעים שלי בוכים לקבר. הנשמה שלי בוכה לישועה. אני אכחיש Christ [?] חוסם עורקיי ההתאבדות שלי. אני מצטערת שפתחתי הודעה חדשה.. אז אם זה לא בסדר תשרשרו. רציתי להבין למה tourniquet כל כך קודר ונורא? איימי כתבה אותו? על מה? ולמה היא התכוונה כשהיא אמרה חוסם עורקיים? יש איזשהו הסבר לכתיבת השיר? בי אישית זה העביר צמרמורת נוראית כשניסיתי ממש לתרגם הכל לעברית. בעברית זה נשמע יותר נורא.

RegevAway

New member
הו! תרגומי אוונסנס לעברית ../images/Emo3.gif

ניסיתי להרוג את כאבי אבל הוא רק גדל אני שוכבת גוססת ואני מדממת חרטות ארגמן ובגידות. אני גוססת, מתפללת, מדממת, צורחת האם אבדתי מכדיי להינצל? האם אבדתי מידיי? אלוהיי, חוסם עורקיי, השב אליי ישועה האם אתה זוכר אותי? אבודה כל כך הרבה זמן. האם תחכה בעבר השני? או שפשוט תשכח אותי. אני גוססת, מתפללת, מדממת, צורחת האם אבדתי מכדיי להינצל? האם אבדתי מידיי? אלוהיי, חוסם עורקיי, השב אליי ישועה אני רוצה למות! אלוהיי, חוסם עורקיי, השב אליי ישועה פצעיי לקבר זועקים נשמתי בוכה לעילוי נצחי... האם ידחו אותי? ישו, חוסם עורקיי, התאבדותי. לא הבנתי מה לא ברור בשיר? זו מן תפילה לאלוהים ממישהי שלא מוצאת עוד טעם בחיים ומקווה שהפתרון טמון במוות שלה. לאורך כל השיר היא מדברת אל האלוהים בבקשה שיחכה לה בגן עדן לאחר שתמות "תחכה בעבר השני", כי על פי האמונה מי שמתאבד ונוטל חייו לבדו לא יוכל לעלות לגן עדן אלא ישלח לגיהנום, ועל כן הבית האחרון "האם ידחו אותי?".

איימי לי לא כתבה את השיר, אלא רוקי גריי -

המתופף לשעבר של הלהקה. הוא כתב את השיר ללהקה הקודמת שלו..

SweetSacrifice

New member
השיר הוא בעצם

COVER לשיר MY TOURNIQEUT של הלהקה הקודמת של רוקי גריי המתופף... D:

טל 182

New member
משמעות השיר tourniquet *מרגישה בשיעור ספרות*

השיר Tourniquet הוא אימוץ של שיר זהה הנקרא My Tourniquet, שנכתב במקור על ידי מתופף אוונסנס לשעבר, רוקי גריי, ללהקתו הקודמת Soul Embraced. השיר כולל צרחה של הסולנית בגשר- שהיא בעצם חיקוי לצרחה מהסרט "רומיאו ויוליה". הנושא מדבר על המחלוקת הנוצרית שסביב התאבדות של אדם מאמין - האם הוא יגיע לגן עדן וכל חטאיו יסלחו, או שבשל המעשה הוא ילך לגיהנום. **לקוח מויקיפדיה (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!). אני בחופש אבל הבית ספר עדיין משפיע
.

למעלה