torymaster !!!!!!!!!!

Yali 17

New member
torymaster !!!!!!!!!!

למה מחקת את ההודעה שלי ???????????????????????????????????? את טרחת לקרוא אותה בכלל ? בשביל מה עשית את זה ? אין לה שום קשר לשירשור הקודם !!!!! כתבתי אותה כדי להסביר ל-Tatu4tay, ולענות על שאלות שהוא שאל אותי ! למה מחקת את ההודעה ????? החזירי אותה !

Bartal j

New member
יאלי אני חושהת הבנו אותך גם בלי

כל סימני הפיסוק, באמת אם רצית לשאול שאלה מספיק רק ? אחד יותר מידי בהסחפות מופרזת כבר גורמת לכאבי עיניים! ולמה לפתוח שירשור חדש? להודעה כזאת??

Yali 17

New member
אתה בכלל ...

אתה בכלל ראית את ההודעה שלי לפני, שהיא נמחקה ? אתה בכלל יודע מה רציתי לומר ?????????? לא !

Bartal j

New member
כמה דברים:

א. אני בת ולא בן סתם לידע כללי. ב. אני לא קראתי את ההודעה שלך צודקת אבל קראת את ההודעה שלי טוב הבנת למה התכוונתי בכלל? אני פשוט כתבתי לך שההודעה כמו שכתבת מתאימה יותר למסר זה הכל למה לפתוח סתם שירשור חדש? וחוץ מזה אם היה לך משהו ליעל שהיא המנהלת של הפורום הייתי צריכה לשלוח לה את ההודעה הזאת במסר בפרטי ולא לפתוח סתם הודעה חדשה.. מקווה שהבנת את הנקודה שלי שלך:בר

DarkOne17

New member
ואת בכלל קראת מה בר רשמה לך?

בר לא העירה לך על ההודעה שנמחקה היא העירה לך , ובצדק, על ההודעה הנוכחית! היא לא אמרה לך כלום על תוכן ההודעה הקודמת, היא העירה לך על העריכה של ההודעה שלך ועל העובדה שההודעה שהשארת היא, בהחלט, מתאימה הרבה יותר למסר פרטי. פעם הבא תקראי לפני שאת מתקיפה. רועי

Tatu4Taty

New member
אני דווקא חושב שזה

היה מתאים גם לא כמסר, סה"כ זה דיבר על נושא הכישוף, תפקידו ומה הוא בעצם. נכון שהיא יכלה להוסיף את ההודעה בשרשור המתאים אבל אפשר תמיד להעביר ולא למחוק לגמרי. לדעתי בכל אופן ;/

RainBird

New member
אני דווקא מסכים פה. אני כתבתי תגובה מסודרת ונקייה בלי עלבונות מוסווים או אחרים, על הגישה המאגית הפאגנית/וויקאנית ועל התפילה וכדומה... ארדן.

ToryMaster

New member
הסברתי לך במסר ../images/Emo13.gif

אבל לטובת עופר וארדן: עד כמה שאני הבנתי (ואני לא טוענת להיות אלה, חצי אלה, או בת לאף שושלת מכשפות יודעות כל עתיקה), ההודעה שילי העתיקה של עופר הייתה לקוחה מתוך השרשור שביקשתי שוב ושוב ושוב להפסיק, ומשום מה אף אחד לא התייחס. זו הסיבה שהשרשור נמחק. ילי - קראי את תקנון הפורום, ואז תלמדי שהשרשור אליו אני מגיבה - אמור היה להימחק בכלל.

ToryMaster

New member
הגולשת נחסמה מהפורום

אין טעם להשאיר לה הודעות עליו, מכיון שהיא לא תוכל לראות ולהגיב להן.

למעלה