Toronto And Montreal Are The Best Cities To Live In

בשנים קודמות ובאינדקסים אחרים טורונטו אוטאווה ומונטריאול היו

בעשיריה הראשונה, אבל וונקובר הייתה במקום הראשון. האינדקס הזה נותן משקל גדול מאד למחירי הדיור, אלה של וונקובר מטורפים, ואלה של טורונטו בהשוואה (אפילו לישראל) סבירים מאד.

איך אמר פעם שמעון פרס על סקרים וסטטיסטיקות - זה נעים להריח אבל יותר טוב לא לשתות.
יש גם אמירה שאיני זוכר למי יוחסה, שאומרת שאפשר לטבוע בנהר שעומקו הממוצע 30 סנטימטר.......

אני מציע לקרוא את כל המאמרים האלה, ולהתייחס ברצינות לאינדקסים רק עם לומדים לעומק מה הם המרכיבים והמשתנים, והמשקל שיש לכל משתנה בתוך המדד.
בשורה התחתונה אני חייב להסכים שמכיוון שטורונטו ופרבריה מככבים גבוה מאד בכל האינדקסים האלה, יש מקום לחשוב על טורונטו כמקום טוב להשקעות בנדל"ן, אבל מכיוון שכל העולם יודע את זה התשואות מהשכרה כאן מאד נמוכות ויש לבחון כל השקעה הפינצטה. יש הזדמנויות, אבל יש צורך להיות מבין גדול כדי לזהות אותן.

שבת שלום

סחה על הכחול.. מתאים לך.

בהצלחה . זכור שאתה נכנס לנעלים ענקיות מיוחדות.
סומכת עליך להוביל את הפורום בכיף.

האמת היא שמונטריאול היא מקום מצויין לעיסקאות נדל"ן

בפרט ולהשקעות בכלל, אבל חשוב להכיר את המנטליות הקוובקית והשפה הצרפתית, ואני לא מתחבר לתרבות הזו, לא בגלל שהיא בעייתית... איך אומרים? זה לא הם זה אני.....

Erez Tamir

New member
ני לא אוהב את מונטריאול בגלל הנדל"ן

בגלל מזג האויר, התרבות הצרפתית והמצב הכלכלי יותר ויותר אנשים עוברים לטורונטו ממונטריאול טוענים שאין הרבה מה לחפש שם ביחוד בתחום העבודה.

פורטי40

New member
גרתי במונטריאול 19 שנים ונהניתי, גם מהתרבות הקצת-אירופאית

עכשיו אני בטורונטו ולמדתי להנות גם ממנה.
קשה לפסול עיר קנדית של מיליוני תושבים, מתוכם רבים גרים שם באושר.

Erez Tamir

New member
לא פוסל אני לא אוהב וגם הרבה מחבריי ולקוחותיי שגרו שם.

פורטי40

New member
יחי המלך !
מהמושב לטורונטו,איחוליי על המעמד החדש בפורום!

למעלה