Toronto´s Jewcy תזכורת

Fonzie

New member
Toronto´s Jewcy תזכורת ../images/Emo65.gif

29/03/2003 22pm Toronto´s Jewcy Party Red Rock ,2111 Sheppard Ave East, Toronto Michael & Rory Parties www.michaelandrory.com , Cover: $15 Age group: 20s-30s, DJ, Dancing, Schmoozing

xrouge

New member
תגיד, גם אתה יחצ"ן של המסיבה הזאת?

כל מי שאני מדבר איתו יש לו יד ורגל בזה ומעניין אותי כמה כסף יש בעסק הזה, כי אולי אפשר לארגן קו לישראלים.

Fonzie

New member
הכל בהתנדבות ../images/Emo66.gif

בשורה התחתונה אין הרבה כסף בפעילות. מיחצנים למסיבות כי אם לא מגיעים, המארגנים מפסידים כסף. התוצאה היא שלא יהיה מסיבות. הרבה קבוצות של מארגנים עשו מסיבה או שנים ונעלמו. הרבה השקעה ותמורה מועטה. הישראלים בטורונטו בקבוצת הגיל הספציפית 20s-30s לא מגיעים לאירועים. היו מספר נסיונות במועדון שורשים שהיה נפילה גדולה.

xrouge

New member
אני מכיר הרבה ישראלים צעירים/צעירות

שמחפשים חברה עם חוויות ישראליות. לי אישית אין בעיה להתחבר ליהודים המקומיים ובאמת שהם על הכיפאק, אבל חשבתי על הצד המסחרי. בוא לא נהיה נאיביים - האנשים שמארגנים את המסיבות האלה לא עושים את זה רק לשם שמיים. השאלה אם ההשקעה מצדיקה את הרווח. בוא נדבר מספרים(באמת): אתה מזמין מקום, דואג ל- DJ ומפרסם את עצמך בדיוור ישיר, פורומים ו- CJN. אתה לא צריך לבשל, או לדאוג למשקאות, כי הרי המקום מתפקד כבר בלאו הכי. אני לא מזלזל באירגון, אבל זה לא תכנון לתונה. דמי כניסה של $15 ואחוז מהמשקאות שנמכרות בבר - נראה לי רווח לא רע ביחס להשקעה. יש שותף?

Fonzie

New member
מאתיים ../images/Emo22.gif

ההשקעה לא מצדיקה את הרווח. דוגמא: לפני מספר שבועות היתה מסיבה ב York השכרה של המקום: $2000. בקושי הגיעו מאה איש. (כניסה היה 10$) חישוב כל ההוצאות, המארגנים ספגו הפסד. המקום לא נותן אחוזים ממחירת המשקאות-לא נהוג כאן. העסק משתלם אם מסיגים את המקום בחינם או אם הצפי שיגיעו לפחות מאתיים איש=Break Even היהודים הקנדים לא יגיעו למסיבה ישראלית. הם מרגישים לא בנוח שמדברים סביבם עברית והם לא מבינים. השאלה היא, האם יש מאתים ישראלים בקבוצת גיל 20s-30s שיופיעו למסיבה. מה זה "חברה עם חוויות ישראליות"?

xrouge

New member
איך פיספסתי את המסיבה ההיא?

אני חושב שיש בעיה במודל העסקי של אירגון מסיבה במקום שהושכר במיוחד לשם כך. אני מדבר על קו יותר אינטימי, של 30 אנשים שנפגשים בפאב/מועדון. המארגן מקבל אחוז מהבר. בדוק. בפרט אם מדובר ביום חלש בשבוע. אגב, כשאני בחברת מקומיים, אני מתעקש לדבר אנגלית עם הידידים הישראלים, גם אם "זה לא זה". "חוויה ישראלית" זה לדבר על הצבא, לימודים, הפוליטיקה והמקומות שבישראל כמי שחי שם, ולא כצעיר יהודי שבילה שם שבועיים בטיול, מתכתב עם אנשים מהארץ וחושב שכולם בתל-אביב סנובים מטריאליסטים ובכלל הישראלים בוטים וחסרי נימוס.

Fonzie

New member
תקין ביותר ../images/Emo88.gif

המודל העסקי תקין אם באים הרבה אנשים. York יכול להכיל לפחות חמש-שש מאות איש, רוצה לומר, הכנסה של $6000. נטו, משהו בסביבות $2500 רווח. ביום חלש בשבוע: ראשון עד רביעי, לאנשים אין זמן למסיבות. חמישי עד שבת - בתי העסק עסוקים. שלושים איש זה קבוצה קטנה ובאמת לא שווה את כל המאמץ. יש קבוצה של כעשרים ישראלים 20s-30s שנפגשים בימי שישי מידי פעם בבית קפה על Hwy 7 ליד הקולוסיס. בגדול, אם רוצים את החויה הישראלית בשביל מה לעבור לקנדה? זה מקשה על המעבר והשתלבות בחברה חדשה. ברומא מתנהגים כרומאי, בקנדה מתנהגים כקנדי.

xrouge

New member
"בקנדה מתנהגים כקנדי", אבל

עובדה- היהודים המקומיים(חלקם? רובם?) מחפשים את הקשר היהודי/ישראלי. מפגשי הפו"פ היהודיים זו לא המצאה ישראלית. בבקשה, עם הגישה הליברלית שלך, תפרסם כאן גם מסיבות "קנדיות" למהדרין, לי וודאי אין הסתייגות. באשר לשאלתך: "בגדול, אם רוצים את החויה הישראלית בשביל מה לעבור לקנדה?" חוויה ישראלית זה גם לדבר עברית, כפי שאנחנו עושים כאן. זה לגיטימי שאנשים אוצים דברים בלי קשר למקום הימצאם. אם כבר, השכונות הסיניות וקוריאניות נראות לי יותר הומוגניות ומסוגרות מהאיזור הישראלי/יהודי.

xrouge

New member
שכחתי - אם אתה/אתם פוגשים אותי הערב

תגידו שלום! התמונה בפרופיל די מזכירה אותי, ביום יפה.

Fonzie

New member
מדור חיפושים ../images/Emo150.gif

לאחר שעות של חיפושים לא נמצא זיהוי מתאים ל xrouge במסיבה.

xrouge

New member
באמת היה שם גבר שלטש בי מבטים../images/Emo153.gif

אפשר שגם אתה התרכזת יותר בבנות טורונטו הכשרות והמחייכות? לבשתי כחול ויש לי עדים, כולל בחורה שכמעט סתרה לי רק משום שקראתי לה בשמה. כנראה רצתה להופיע באופן אנונימי.

למעלה