topic

yoyoyud

New member
לא יודע... ../images/Emo3.gif

השנינות בפורום הזה זה משהו...

edddie

New member
היה גרוע

נראה לי 80% אם לא יודע מילדי ישראל עושים מועד ב'

מתמטיקה תזכיר לי מה זה ../images/Emo153.gif

הבת הקטנה שלי עשתהזאת אתמול החלק הראשון היה בסדר היה לה בעיה עם השני

jimorrison

New member
חחחח איזה מגניב אתה

באמת..יש לי כלכך הרבה כבוד אליך..בגיל שלך וזה לדבר בפורום על אחת הלהקות שאתה אוהב.. הלואי והיו עוד אנשים כמוך

afon

New member
יש עוד הרבה

והם אפילו אוהבים לד זפלין, והם אפילו בתפוז ויש להם יותר ידע על לד זפלין מכולנו ביחד אבל משום מה הם לא באים לפה. אחד הדברים שחבל לי על הפורום הזה זו הנקודה הזאת, אין כמעט התייחסות ללד זפלין, להיסטוריה שלהם, לשירים שלהם, למה שהם עשו, איך הם שינו, זה מין פורום מעריצים. חבל שהפורום הזה לא דומה יותר לפורום פינק פלויד או אגדות רוק ששם באמת יש תחלופה אמיתית של אינפורמציה חשובה בקשר ללהקות.

jimorrison

New member
עכשו כשאתה מזכיר את זה

אז אתה צודק.. וחבל שהם לא באים אבל זה גם קשור למנהל..קח לדוגמה את פ"פ ואת הביטלס..המנהלות שם יודעות איך להפעיל את הפורום וליצור דיונים ורעיונות מעניינים

איך אומר הבוס שלי ...כולם מנהלים

גם אתה יכול לתרום לא צריך להיות מנהל לשם כך .

hodaya17

New member
אכן... אבל

אגדות רוק אכן פורום טוב ובהחלט מספק מידע רציני והאנשים שם באמת מבינים במוזיקה אבל בוא לא נשכח שאגדות רוק יש הרבה מאוד וזה נושא שכמעט אין לו סוף לעומת זפלין.... זאת ועוד לזפלין לא היו תמלילים מי יודע מה חכמים שאפשר לדון בהם( שלא כמו פ"פ).. האיכות של לד היא בנגינה הוירטואוזית והשילוב המנצח של 4 המופלאים הללו ומה לעשות שבשלב כלשהו אין עוד במה לדון וזה מה שמוביל ל"חוסר ההתייחסות" ללהקה... ואם יש לך רעיונות לשפר לשנות אז בכייף כי כולם פה צמאים לחידוש...

jimorrison

New member
הודיה

את הדתיה האהובה עלי. חוץ מהחצי משפחה שלי..כי..הם משפחה אני לא מכיר הרבה דתיים שאוהבים את לד..חוץ מבת דודה שלי בעצם אף אחד

hodaya17

New member
אני חושבת שהיא לא שירשרה נכון...

תומר מבין במוזיקה...כי ההוא אמר ש"המבינים" לא טורחים להיכנס לפה...

למעלה