topic

afon

New member
לא נכון בכלל

אני כבר שנה בפורום פינק פלויד וכל פעם אני מגלה משהו חדש. על לד זפלין יש המון מה לכתוב, אפשר לנתח שירים ולתת הסברים. אפשר לחרוש עוד את הנושא לאורך ולרוחב, ההבדל הוא שנגיד בפורום פינק פלויד "ציףציף" לא רק מפעילה את הפורום אלא ניגשת לכל הנושא של פינק פלויד וההיסטוריה שלה מנקודה הרבה יותר "מדעית" יש לה ידע עצום, וככה היא בעצם מנהלת את הפורום עם ידע. קטגוריית המאמרים שם מפוצצת. יש הרבה שאפשר לכתוב על לד זפלין והגיע הזמן שהפורום יתחיל להיות יותר עמוק...

hodaya17

New member
נגעת בנקודה חשובה..

לציף ציף יש באמת ידע עצום... אבל כאן המנהל הוא תלמיד וזה מובן שאין לו זמן להשקיע במידה כזו בפורום ... ובקשר לניתוחי השירים לא בטוח שתמצא מספיק שירים של לד שאפשר לדון בהם לעומק....ואם כן אז בוא תפתיע אותנו...

afon

New member
כמובן

אין לי בכלל תלונות למנהל, וחס וחלילה אני לא חושב שיש להחליפו אני גם בטוח שהידע שלו עולה פי כמה על הידע שלי.אבל אם רוצים שהפורום יהיה אשכרה פורום טוב חייבים ליצור מסגרת מסוימת של החלפת מידע, ולא רק שירשורים מפגרים של שאלונים ומשתמשים חדשים.כל הפורום הזה הוא "off"ובקשר לניתוח שירים מחר אני אעלה הודעה.

אני גדלתי על הרוק .

. גדלתי על "סגול כהה בסלע" בכתה ט ' הייתי שומע אותו כל בוקר עד שהייתי יוצא מהבית הייתי שומע את כולו ומשם המשכתי לכל הלהקות האחרות . מה שמגניב באמת זה אתם נו אין לכם ברירה לעומת הזבל שמשמיעים ברדיו המפלט הוא הרוק והרוק הכבד .

הגדולה על הפנים האמצעית ככה ככה

הקטנה ( 17 ) בסדר רוק מטאליקה גם זפלין פה ושם . היא מנהלת פורום D.J. באתר של עופר ניסים .

jimorrison

New member
אוי..חחח זה בטח דיי עצוב

למרות שהן הבנות שלך ואתה אוהב אותן וכל זה.. אני הייתי דיי מאוכז אם הבן שלי לא היה אוהב את כל המוזיקה הזו

ofirush 14

New member
חחח אצלינו זה בתורשה../images/Emo13.gif

אבא שלי, אמא שלי, הם הדביקו את האחים שלי, וכשנולדתי השירים פשוט הושמעו בבית, וכשגדלתי נתנו לי לבחור: המוזיקה המדהימה של פעם, או השיט שיש היום. בחרתי בפעם
ובקשר למצב של הפורום- אתם כולכם צודקים, הפורום הזה באמת צריך קצת יותר עומק. השאלה היא איך אנחנו עושים את זה. למשל, בפורום אגדות רוק הוצע הרעיון (אני חושבת שזה היה משם...חחח אולי זה היה מכאן?) שכל מי שרוצה יכתוב מאמר על איזשהו שיר שהוא רוצה (במקרה שלנו על לד זפלין, מן הסתם). ואז ככה כולם יגיבו, והפורום יקבל קצת יותר עומק. זו רק הצעה

Eloola

New member
נצל"ש.

תוך כדי שמיעה של tangerine נפעמת ממנו כל פעם מחדש. האין הוא מכולה?

AeroTom

New member
שיר מקסים...

הוא גם מסיים את הסרט "כמעט מפורסמים".זה כ"כ מתאים. מרגש ומקסים.

jimorrison

New member
אוי סרט ענק

הכי אהבתי את הקטע שכולם שרים את tiny dancer וצודק בקשר לtangerine

AeroTom

New member
Tiny Dancer באוטובוס זו אחת הסצינות

הכי יפות בסרט המופלא הזה. אחד האהובים עלי ביותר בכל הזמנים. That's The Way מופיע בפסקול הסרט גם. Tangerine ו-Misty Mountain Hop שגם מופיעם בסרט עצמו לא נכנסו לפסקול. סרט חובה כמובן לכל חובב מוזיקה ומוזיקת שנות ה-70 כמובן.

jimorrison

New member
אכן סרט ענק

אבל אני לא מבין..איך יש שם דיי הרבה שירים של לד ולא נראה לי שעשו מזה עניין גדול להכניס אותם ובבצפר לרוק רק בשביל קטע קטן של אימיגרנט הם היו צריכים לשאול אותם? יש מצב שזה בגלל שהבמאי של כמעט מפורסמים היה עם לד בעבר?

AeroTom

New member
זה גם וגם האמת -

קודם כל כמובן שהיו צריכים אישור של הלהקה לשירים שלהם לסרט. אבל לקמרון קרואו גם היה אולי יותר קל להשיג כי הוא התלווה בין השאר גם עם לד זפלין כשהיה בן 15 וכתב עליהם ל-Rolling Stone. הסרט הוא הרי כמעט כולו אוטוביוגרפי על החיים של הבמאי-קמרון קרואו. קמרון גם אומר ברצועת האודיו של גרסת הבמאי של הסרט ב-DVD שהוא הקרין גם את הסרט לרוברט פלאנט וג'ימי פייג' (הם די נהנו ואפילו בקטע שראסל אומר בסרט-"I didn't say I'm a golden god" אז רוברט צעק "I did!". הקטע בסרט הוא כמובן מחווה לזפלין ורוברט פלאנט שאכן צעק את זה בזמנו). אבל--דווקא יש סצינה (מדהימה אגב) שלא נכנסה לסרט בגלל שהזכויות אליה היו יותר מדי. זו סצינה שבה וויליאם מילר רוצה לשכנע את אמא שלו שתאשר לא לצאת ל-Tour עם הלהקה אז הוא משמיע לה את Stairway To Heaven. הזכויות לכל השיר עלו יותר מדי וקמרון וויתר על זה בסופו של דבר, אבל הקטע הזה אכן נמצא ב-DVD של גרסת הבמאי ומה שהכי מגניב שם זה שבגלל הזכויות לא שומעים את השיר אז כשוויליאם מכניס את התקליט לפטיפון בסצינה כתוב על המסך להכניס את העותק שלך של לד זפלין-4 וללחוץ על Play ל-Stairway. ואז אם אתה באמת לוחץ Play בזמן אתה רואה את כל הקטע ושומע את השיר אצלך והתנועות אצל השחקנים שם (וויליאם והחבר של אניטה עושים תנועות תופים עם הידיים וכאלה) מתאימים אצלך לשיר... זה ממש קטע מגניב לעשות. בכלל, אני ממליץ בחום על גרסת הבמאי של הסרט- Almost Famous: Untitled - The Bootleg Cut זוהי גרסה עם 3 דיסקים. באחד הסרט המקורי שהוקרן בקולנוע,בשני הסרט Untitled שזוהי גרסת הבמאי של הסרט עם עוד 35 דקות של קטעים שלא היו במקורי בתוך הסרט (Untitled אגב היה השם המקורי של הסרט, אבל האולפנים לא רצו לקרוא ככה לסרט אז הוא שונה ל-Almost Famous) והדיסק השלישי הוא cd עם 6 שירים של Stillwater... כמובן שב-2 הדיסקים של ה-DVD יש גם צרור תוספות נהדרות וקטעים חבויים גם. מומלץ בחום!! זהו ה-DVD האהוב עלי באוסף ואחד הסרטים כמובן האהובים עלי בכל הזמנים.

jimorrison

New member
כן אני יודע

ואני חייב לקנות את הדיוידי הזה..כאילו לי יש את הפשוט יותר.. אבל אני לא מוצא את גירסת הבמאי

AeroTom

New member
לא ממש מוכרים את זה בישראל...

צריך להזמין את זה מחו"ל. אם יש לך כרטיס אשראי רגיל אתה יכול להזמין את זה מלייזר קלאב כאן. ואם יש כרטיס ביו-לאומי אז כמובן יש את אמזון פה...

למעלה