TOP4 - תוצאות

פטל 11

New member
../images/Emo58.gifריזולטס../images/Emo125.gif

אוקיי, קצת הופתעתי. מהרגע שלורן עלתה, חשבתי שהלך על היילי.
אולי הייתי מעדיפה שסקוטי/לורן יודחו בשלב זה, רק כי אצל ג'יימס ההופעות קצת יותר מעניינות. בכל אופן- הוא ממש לא לקח בחשבון אפילו את האופציה של הדחה, מה שמתחבר לעניין הבטחון העצמי המופרז לטעמי... אני לא מתה עליו, אבל הייתי בטוחה שהוא בגמר. נו שוין, אין יור פייס הפקה + שופטים.
נ.ב. נורא קיוויתי שג'ורדן בטעות תעיף משהו על רנדי על חשבון זה שירד עליה בשבוע שעבר.
נ.ב. 2 עם כל אהבתי הרבה להיילי
, להערכתי, עדיין יהיה גמר של לורן/סקוטי. מבחינתי אם יהיה משהו אחר זה יהיה שוק.

Lhuna1

New member
הוא אמר על ההופעה של ג'ייקוב ל-No Air

שג'ייקוב זמר טוב יותר מג'ורדן (או שיש לו קול טוב יותר, משהו כזה, לא זוכרת במדויק).

LeAnnDylan

Well-known member
ואיך זו בדיוק ירידה?

אם הוא חושב שווקאלית ג'ייקוב זמר טוב יותר מג'ורדין זו זכותו ודעתו ואין בזה שום ירידה

jess r

New member
אפילו אני הייתי נעלבת

אם הוא היה רומז שג'ייקוב זמר יותר טוב ממני.

אין סיכוי שהיילי לא בגמר.

כל הקולות של ג'ימס יעברו אליה.. אל מי הם יכולים לעבור הרי... לסקוטי? הלוואי וזה יהיה גמר לורן היילי, הלוואי... אבל האמריקאים המפגרים האלה לא יוותרו על סקוטי לדעתי ויוותרו על לורן וזה יהיה ממש מעצבן. היא חייבת להפציץ שבוע הבא, אחרת היא תעוף

naama59

New member
התחזית שלי לעתיד..

בערך. כתבתי את זה יותר בפירוט אצל דידיאיידול, אבל זה בערך: מבחינת איידול, נראה לי שהם לא באמת דוחפים לגמר של סקוטי ולורן. סקוטי בכל מקרה ייעשה להם המון כסף לא משנה לאיזה מקום הוא יגיע. ניצחון שלו הוא דבר שכולם צפו מהתוכנית הראשונה בערך. זה אולי יירצה את אמריקה, אבל אני בטוחה שהם יודעים שזה ייחשב לטלוויזיה משעממת. אחרי שהם ריצו את אמריקה עם אחד המנצחים הכי גרועים בתולדות התוכנית (לי) הם הולכים בטח לרצות את המדיה (רייטינג נמוך + באזז שלילי לאורך כל העונה. הם צריכים שהעונה תיזכר טוב, איכשהו) וניצחון של סקוטי זה אולי הדבר הכי גרוע שיכול לקרות להם מהבחינה הזו. חוץ מזה שאחרי עונה שלמה של עבודה עם מפיקים גדולים וידועים, יש להם מטרה ברורה - ליצור אומן רלוונטי שכן יצליח במצעדים, ואיידול מתקשה בזה בשנים האחרונות. סקוטי יהיה רלוונטי רק למצעדי הקאנטרי למיניהם. לגבי לורן, זו שאלה. הנטייה שלה היא קאנטרי, אבל יש סיכוי שכן ייתנו לה חומרים שיותר פונים לפופ. ונוסף על כך שגמר של סקוטי-לורן לא יהיה גמר מעניין לרוב הצופים. במשך כל העונות שצפיתי בהן באדיקות ההפקה כן ניסתה לכוון לגמר של ניגודים. הרוקר מול הילד, אדם מול דני, וואטאבר. הם מעוניינים למשוך את כולם להצביע וליצור איזשהו קרב כזה שיביא להם רייטינג. גמר של שני ילדי קאנטרי יהיה דבר תמים ורוב הסיכויים שגם לא כל כך מעניין. נדמה שגם איידול יותר מידי צינית בשביל זה. ככה שיש סיכוי שכן יינסו לדחוף טיפה את היילי השבוע כדי ליצור את הניגוד של הקאנטרי מול ה..לא. אפשר לראות בבירור שהם כיוונו לגמר של ג'יימס-סקוטי, אבל עכשיו שג'יימס מחוץ למשחק הם צריכים משהו כדי לאזן את הגמר. האם היילי יכולה להצליח במצעדים הגדולים? לא בטוח. אבל אחרי השיר של ליידי גאגא נראה שיש לה את הכלים לעשות את זה. מבחינת מכירות היא ככל הנראה מוכרת יותר מכולם, אבל גם לסקוטי נראה שיש קהל די יציב אחרי הכל. מבחינת הקהל זה סיפור קצת אחר. ברור שיש העדפה לסקוטי ולורן, אבל נראה לי שהשבוע הם יתמודדו עם פיצול קולות. שניהם פונים לאותו קהל אחרי הכל. בגלל שיש שני מתמודדי קאנטרי יכול להיות שמבחינת הקהל היילי היא התשובה לכל מי שלא אוהב קאנטרי. כל מעריצי קייסי-ג'יימס-פיה וכו', ובכלל כל הקהל היותר ליברלי. כי להיילי אין סיכוי עם קולות השמרנים. מה שהיילי צריכה זה לעשות קריס אלן ולתת ביצוע ממש טוב בטופ 3. אם היא תוכל באמת לספק את אותו איידול מומנט (היא היחידה מבין השלושה שנתנה אחד כזה) רוב הסיכויים שהיא באמת תעלה. או שהיא תהנה מתדמית האנדרדוג שהתפתחה במשך השבועיים האחרונים (בכוונה או לא? זו שאלה) או שההפקה כן תנסה לקדם אותה בשביל גמר יותר מעניין. בכל מקרה הסיכויים שלה לא אבודים לגמריי. (אבל בטח בקרוב יידלפו הבחירות של השופטים, ואולי כן ייתקעו לה שיר פינגויינים). טוב, אז זו אולי לא תחזית ברורה אלא סתם אוסף של נקודות
אבל התחושה שלי שלורן is going to get gokey'd.

jess r

New member
והרגע הטלוויזיוני האהוב עלי העונה הולך ל...

הפרצוף של ג'ניפר לופז הזונה הזאת ורנדי ה- אני אחסוך מכם את מה שאני חושבת עליו אחרי שהיילי עלתה לטופ 3. כמעט טוב כמו סיימון מגיב לניצחון של קריס אלן
אחחח. פרייסלס
היילי -
נראתה ונשמעה מדהים הערב

NASTIAtheSAVIOR

New member
אין לי יותר טעם לראות את התוכנית הזאת. :(

אמריקה מטומטמת. את סקוטי הם השאירו? דווקא את הבחור המשעמם ששר כל שבוע אותו דבר? זה לא קאנטרי איידול פור גאד סייק,למה הוא לא עף במקום ג'יימס? גאד,כמעט התחלתי לבכות כשהם העיפו אותו. לאמריקה אין טעם במוזיקה נקודה. צפוי שהם יעבירו את לורן וסקוטי,האמריקאים למופת. יש לי עוד מזל שהיילי נכנסה ואם היא לא תנצח אז אני לא יודעת מה עבר על האמריקאים האלה. נמאס שכל שנה כמעט זה אותו דבר,כולם משעממים,כולם אותו הדבר. וג'יימס שלי הלך. איך זה אפשרי בכלל? קודם פיה,אח"כ קייסי ועכשיו ג'יימס? אידיוטים.

snirf

Active member
אף אחד לא מאוכזב? TOP3 מעפנה../images/Emo31.gif

איך ג'יימס עף?! כשהוא וסקוטי נשארו אמרתי-ברור שסקוטי עף! אבל אז שוק-ריאן אמר "ג'יימס"
WTF?! הייתי בטוח בוודאות שהוא בTOP2 ויותר מכך-עם סיכויים גבוהים לזכות. מה נסגר?
היילי וסקוטי
כ"כ לא... רק חסר שאחד מהם ייזכה ואז בכלל-אמריקן איידול 10 בכלל תסתכם כעונה גרועה
מה שיציל את המצב עכשיו זה שלורן תזכה, לפחות זה.

Theshe

New member
פשוט בדיחה.

אם הייתי יודעת שככה יראה הטופ 3 ושהיילי תשרוד ואף יש מצב שתנצח, הייתי פוסחת גם על העונה הזו ולא רק על עונה 9. האמת, שאני חושבת שגם ג'יימס היה נורא ואני לא מתה על סקוטי בכלל ואולי לורן מדי פעם מעלה חיוך על שפתיי, אבל לחשוב שעונה שהתחילה כל-כך טוב נראית כמו שהיא נראית עכשיו מבאסת את התחת. ואני בכלל לא מדברת על השופטים שלא עושים כלום חוץ מלאונן עם מלים שגדולות עליהם. סאמק!

DoubleT

New member
בעונה 9 היחס הבטחה/קיום היה אפילו יותר גרוע

קייטלין

OKDeSign

New member
נמאס לי מאידול

ברצינות... אז עכשיו אני פשוט מקווה שהיילי תזכה, כדי לראות את ההפקה הזאת אוכלת את הכובע. ברצינות. חוצמזה שעקרונית ממי שהגיע לה הכי מגיע כי נו באמת, סקוטי ולורן? עונה עקומה =\

Gרר

New member
TOP3 שהולם את העונה המזוויעה הזאת

עונה שבה כל דבר רע שיכל לקרות קרה. עזיבתו של סיימון והחלפתו בשופטים שפשוט לא שופטים. מתמודדים שנראו הכי מבטיחים בעולם והתגלו במערומם בהמשך. הדחות תמוהות. יחצנות אינסופית. הקליפ המרגיז של פורד. אולי היחיד שנשאר יציב כמו סלע היה ריאן. כל היתר מבחינתי אפשר לזרוק ולבנות מחדש. לא אהבתי את ג'יימס והוא מעולם לא היה פייבוריט שלי, אבל במצאי הקיים הוא היה היחיד מבין המתמודדים שבאמת השקיע 110% מאמץ בכל הופעה. לא תמיד זה הצליח לו. ברוב המקרים זה היה פומפוזי. צווחני. עמוס מדי באפקטים. מפומפם מדי על ידי ההפקה. ובכל זאת, לפחות היה משהו מעניין להגיד עליו, דבר שלחלוטין אני לא יכול להגיד על לורן האנמית, סקוטי המשמים (עם כל הכבוד ליכולות הקאנטרי שלו - ויש כבוד) או היילי הנוהמת התמידית (גם על השופטים, מסתבר...) לפחות על היילי אני יכול להגיד שיש לה מקום של זכות ב-TOP3 בזכות התהליך והשינוי שהיא עברה. על השניים האחרים גם את זה אני לא יכול להגיד ותכלס באמת שאין לי שום עניין לראות את המשך העונה למרות שההרגל כנראה יעשה את זה בכל מקרה.

shklar1

New member
לחלוטין ../images/Emo45.gif מזל שקמה יורשת לאידול בדיוק בזמן

adidush65

New member
מישהו שם לב בדואט של לורן והיילי .....

שלורן לגמרי שלטה בדואט הזה . והיילי לידה נראה קטנה ... אם יהייה גמר לורן מול היילי , לורן תעשה את היילי עוד יותר קטנה ממה שהיא עשתה ממנה בדואט הזה .

למעלה