TOP4 - תוצאות

TOP4 - תוצאות../images/Emo58.gif

אוף כמה פרסומות וכמה הופעות (אנריקו, ליידי גאגא, גורדן... ) ויש מצב שפספסתי מישהו כי לא ראיתי מההתחלה היה דואט מהמם של לורן והיילי בינתיים מי שעבר לTOP3 - לורן
- מי מלכה?????????????????
כפרות עליה.. איך אני שמחה... עכשיו אני רק מקווה שגם היילי עלתה... מחכה להמשך, יש שוב פרסומות... אבל ראיתי עם הפסקות.. אז יכול להיות שיש עוד מישהו שכבר עלה לתוכנית ופספסתי... אז תכף יחזרו מפרסומות ואעדכן לורן
יש

../images/Emo58.gifהמועמד השני שעלה לTOP3

אז לא פספסתי כלום. חוזרים לקליפ של סטיבן והמשך התוצאות היילי -לגמרי
- מגיע לה כתר על זה.... לא יאמן. כל הבנות הודחו בהתחלה. התוכנית התחילה עם יותר בנות ואז הבנים מתחילים להיות מודחים ושני הבנות האחרונות מגיעות לTOP3 ובתקווה גם לגמר, זה יהיה הגמר הכי שווה... מתי היה גמר בנות....כבר לא זוכרת, היה אחרי עונה 3? סקוטי וג'ימס קצת בהלם. ושוב יצאו לפרסומות

והמועמד האחרון לTOP3../images/Emo58.gifוסיכום

סקוטי.... אותי זה בכלל לא הפתיע. נראה לי גם שסקוטי ינצח, כי האמריקאים לא יוותרו על סקוטי הכי מתאים לו לזכות, הוא כזה "אמריקקי" ג'יימס הכי בשוק שבעולם, חבל על הזמן
- אין ספק שהפספום של ההפקה גרם להדחה שלו, זה כבר היה פתטי. אז לסיכום: הTOP3: לורן, היילי, סקוטי!!! - מי היה צופה את זה בהתחלה????
הלוואי והגמר יהיה היילי ולורן, לא אכפת לי שהיילי תזכה, למרות שאני מקווה שלורן תזכה

קליספרה

New member
../images/Emo58.gif

אני בשוק, אני בהלם, אני המומה אישית אני לא מתה עליו אבל הוא סומן כל כך חזק שזה מפתיע בענק סקוטי עוד יקח את העסק הזה

../images/Emo58.gifעוד לא יצא לי לראות אפילו את ההופעות

אבל הייתי חייב לדעת אם לורן עלתה ואני כ"כ שמח יששששששששששששששששששששש ועוד יש 2 בנות בפיינל 3 מי היה מאמין... רק הייתי מעדיף שג'יימס יעלה במקום סקוטי, נו שוין

white angels

New member
ממש מפתיע../images/Emo58.gif

עדיין לא צפיתי אבל הייתי חייבת לדעת.. מגיע להיילי לעלות ולו רק בגלל שהיא ממש השתפרה בשבועות האחרונים..וללורן זו אפילו לא שאלה..הלוואי שבוע הבא היא תבצע שירים יותר מעניינים אני שמחה..כי זה אומר שבגמר בטוח תהיה בת.. ואם בכלל יהיה גמר של בנות אז זה יציל את העונה הכושלת הזו ישש ג'יימס עף..מגיע להפקה שפמפמה אותו כל שניה ומגיע לשופטים ששיבחו אותו עד השמיים..את תכנית התוצאות הזו אני חייבת לראות מה שכן אני מרחמת עליו קצת..אבל את הפרסום שלו הוא קיבל. מצד שני עדיין יש את סקוטי..ובטח בגלל שהוא היה לפני אחרון יפמפמו אותו חזק.. אבל הכל עוד פתוח..קשה לקבוע מי תעלה לגמר היילי או לורן..הניחוש שלי לא התגשם ( בכלל צפיתי שיהיה גמר של ג'יימס וסקוטי)

דןמור

New member
מי שלדעתי ינצח/תנצח... (ספויילר)

אולי ההפתעה הגדולה ביותר בתולדות התוכנית (אפילו יותר מההפסד של אדם), אני צופה שהיילי לוקחת את הגמר. מי שהייתה מועמדת די אנונימית בהתחלה (שאפילו אני לא זוכר את השירים שלה), צוברת תאוצה מדהימה בשבועות האחרונים ואחרי שסקוטי מוכיח שוב ושוב שיש לו טריק אחד, ולורן פשוט לא מספיק טובה - אני צופה הפתעה וניצחון של מי שהייתה מדורגת בשלושה או בשניים האחרונים משהו כמו 5 פעמים...

RacheLambert

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

אני די הייתי על הגדר בנוגע אליה במהלך כל העונה עד לביצוע שלה ל-ROLLING IN THE DEEP שאז התחלתי לקחת אותה יותר ברצינות. היא הכי מקורית ומגוונת מלורן וסקוטי בזה אין ספק, גם הרבה יותר מעניינת ולא משעממת. כמה פעמים היא הייתה בבוטום 3? כמעט כל שבוע, לא? זה מדהים שהיא הגיעה לעמדה של זכייה. אני מאוד מקווה שיהיה מקרה רוני דלומי והיא תזכה.

פעם ראשונה שאני שמחה

להזכיר את השם רוני דלומי עם זכייה
אבל באמת, אני הייתי עם היילי לאורך כל הדרך כשעוד אף אחד לא ספר אותה, ולא האמנתי שאני אזכה לראות אותה בין שלושת הגדולים, פשוט היא הביאה בשבועות האחרונים ביצועים לפנים
אילצה את השופטים לעמוד ולמחוא לה כפיים, הפגינה מקוריות בבחירת השירים ובביצועים ובסופו של דבר מסתבר שהאמריקאים לא כל כך מטומטמים כמו שאנחנו חושבים
לגבי הגמר, צריך שיקרו המון דברים כדי שהיא תיקח אותו או שתגיע לשם. אני מתנחמת רק בעובדה שמעריצי אדם למברט וקייסי וג'ייקוב ופול וכל מי שקצת מבין משהו באומץ לב, פשוט מצביע לה ואם היא תמשיך לתת ביצועים כמו הביצוע האחרון והלפני אחרון, אז הגמר והזכיה בו יכולים להיות במרחק נגיעה

../images/Emo58.gif

אני לא חושב שזאת תהיה "ההפתעה הכי גדולה ביותר בתולדות התוכנית", כי היילי צברה תאוצה משבוע לשבוע, כבר הרבה תוכניות שהיא לא בבוטום (היתה איזו פעם אחת שמיד אח"כ ריאן אמר לה לחזור לשבת כי היא עוברת לשבוע הבא), ושבועיים ברציפות שהיא מביאה את הביצוע הטוב של הערב ו-Standing-O מהשופטים (לא שאפשר לקחת משהו מהשופטים האלה, בלע) ולדעתי אפילו יותר מהשבועיים האלה. אז נכון שסקוטי נחשב לפייבוריט הטבעי אבל זה יותר בגלל שהוא זמר קאנטרי לדעתי מאשר הביצועים שלו או של לורן בתכל'ס.

AdiNH

New member
../images/Emo58.gif

אפקט דוטרי קרה שוב עם גימס גם אני אהבתי את היילי מהתחלה ואז היא התחילה לפשל,צפוה לנו הפתעה שהיא תזכה למרות שכרגע סקוטי מסומן כזוכה אם היילי תזכה נדמה לי שזו פעם ראשונה שמתחרה שמוצא את עצמו בבוטם 3 כמעט בכל התכנית שורד ומצליח לקחת את התואר

DoubleT

New member
../images/Emo12.gifלא חושב שיש מקום להשוואה (אבל, טעם וריח..)

כנ"ל ../images/Emo58.gif

דוהטרי נחשב לפייבוריט המובהק בעונה שלו, השוואה טובה יותר זה אם סקוטי היה מודח.

DoubleT

New member
../images/Emo58.gif

מעולה! זו בערך התוצאה הכי טובה שמעריצי היילי יכלו לקוות לה - רוב הסיכויים שהקולות של ג'יימס יתפצלו בין סקוטי והיילי. וזה מגדיל את הסיכויים של היילי בגמר (עם סקוטי..
)
[אני ראילי ולא מאמין שיש סיכוי שסקוטי לא מגיע לגמר..]

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

הדואט של ג'יימס וסקוטי על אף שאני מחבבת את שניהם בתור זמרים היה כושל. זה היה קאבר סוג ז' לדואט של בראד וקית'
הדואט השני של לורן והיילי היה כאוס מוחלט. קודם כל מודה שבתוך תוכי רציתי שלורן תשיר מירנדה למברט העונה סתם כי חשבתי שיש לה את זה. מבחינה ווקאלית אני חושבת שהיא קברה את היילי על הבמה עם השיר הזה. הבעיה התחילה בזה שכנראה אף אחת מהן לא קראה את המילים של השיר וניסתה להבין אותו אחרת לא היינו חווים כל כך הרבה חיוכים מטופשים שמתאימים יותר לשירי מיילי סיירוס מאשר לשירי רצח וזעם. לא חשבתי שאני כל כך אשמח בשביל מתמודד העונה אבל ממש חייכתי מאוזן לאוזן כששלחו את לורן ראשונה לכיסא המוזהב. יופי! לא חשבתי לצפות בהופעה של ג'ורדין אבל אמרתי שאני אתן לה 10 שניות לענין אותי וזה נראה נחמד אז נשארתי לקצת יותר מחצי שיר. כבוד. רק תהיה אחת- מתי היא נהיתה כזו סלאט? השיר של סטיבן גם היה טוב באופן מפתיע. במקרה שלו שתי תהיות - האחת: מה קרה לשאר חברי הלהקה שלו? השניה: למה הוא לא יודע לשפוט בצורה כזו מוצלחת? איכס מה היילי? זה היה יכול להיות טופ 3 מושלם עם ג'יימס וסקוטי. עכשיו אני ממש מקווה שסקוטי סייף
יש!!!! וואי בטח ל-IDF נפלו השרתים אתמול בלילה
אני חושבת שאני יותר מבסוטית מהעובדה שהפימפומים חסרי הגבולות של איידול הוכיחו את עצמם כחסרי ערך אל מול האומה האמריקאית. אין יור פייס נייג'ל
תאכל עכשיו מקראפ שבישלת!
איזה כיף לי שני זמרי קאנטרי בגמר
אם אחד מהם יזכה, העונה הזו תינצל ברגע האחרון מתואר העונה הגרועה ביותר אבר. ויאללה לורן FTW

LeAnnDylan

Well-known member
מבחינתי ברגע שהם חוזרים הביתה וזה בטופ 3 זה

כבר הגמר

למעלה