TOP11 - התוצאות

LeAnnDylan

Well-known member
הכי וועו וועו../images/Emo99.gif

ותודי שאת פשוט חושבת עליי כל היום

אה נו ברור

אבל כשיש גם ג'ן גרוזינית וגם וועו וועו אז בכלל המוח שלי באוברלאוד

blah blah story

New member
../images/Emo58.gif

כ"כ התאפקתי מלספר לך מי מופיע אני גליתי דרך הפייסבוק כשהם העלו קטע מ-מאחורי הקלעים. שווה להיות ערה עד 7 בבוקר
ואני דווקא אהבתי את ההופעה של סקוטי את גיי'קוב , הולי ופיה ישר העברתי

LeAnnDylan

Well-known member
אוי אלוהים

כמה שאני מפסידה בגלל שב-7 בבוקר אני כבר לא בבית
הוידאו עם קייסי היה נחמד וזה אבל גאדדדדד#$%^!#$^
ראית את הדואט עם ליטל ביג טאון ל"לייק אה פרייר" של מדונה?
אורגזמה מוזיקלית אין סופית
http://www.youtube.com/watch?v=TiJrJmh9jCA אהעהאהעאהעהאההאהאההע לב"ט תעשו לי ילד
|אורגיות||אורגזמהאיןסופית|

הולי שיט../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זה הדבר הכי מושלם אבר מאז הווקינג אין ממפיס שלהם יחד
איך לעזאזל פיספסתי את זה?

blah blah story

New member
יו יו יו יו

ענק! שני הקטעים ענקיים!!! like a prayer פשוט גאוני
הם אשכרה נשמעים כמו מקהלה ענקית

Guncrazy

New member
וואו../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

בהתחלה לא הבנתי איפה ליטל ביג טאון אבל הם נכנסו בקטע כל כך גאוני ומושלם. ג'ניפר נשמעת טוב אבל כשהקשבתי לשיר בהתחלה בקטע שהיא שרה לבד לא הבנתי למה הבאת כל כך הרבה מאוהבים. לא יאומן כמה קולות רקע "פשוטים" יכולים לשדרג ביצוע. בכלל אני כל כך נהנית משיתופי הפעולה בין שתי הלהקות. הם פשוט מדהימים יחד! הם חייבים להוציא אלבום משותף

M o n t i

New member
חזיר| ../images/Emo230.gif ../images/Emo58.gif

עכשיו אתם מבינים למה אני שונא את איידול?!?!!?! מתי מתחיל אקס פקטור אמריקה???

OKDeSign

New member
../images/Emo58.gif

ואו, פרק תוצאות ממש ממש מוצלח (יותר מהפרק הופעות שבעיקר שיעמם אותי...העונההזאת מאכזבת) ממש אהבתי שהביאו את סטיבי וונדר והאלק הוגן, זה היה ממש מצחיק. אמריקה טיפשה. פשוט טיפשה! כאילו מה?! באמת!? קייסי?!! לפחות השופטים הצילו אותו... הבעיה... מה יקרה אם תיהיה עוד הדחה מפתיעה בקרוב :O אני מקווה שהאמריקאים יתעשתו על עצמם.

moshavnikit

New member
../images/Emo58.gif יש כתבה ב-YNET

ולא התאפקתי! אני בהלם!! למה? האמריקאים האלה.. הולכים לאכזב אותי גם השנה? אני מקווה שזה אולי קצת יעיר את קייסי ויחזיר אותו למציאות, ואולי גם את האמריקאים שאיכשהו בחרו בכמה מעפנים שם.. כאילו, סטפאנו מקבל יותר קולות מקייסי? סיירסלי? כאילו, באמת גוד, חבורה של אהבלים

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif נו אבל

זה קורה כל שנה. מתמודד אהוב עם הופעה ממש כושלת מוכרז סייף בתוכנית תוצאות. כולם בטוחים שיש לו פאן בייס מטורף שיצביע לו נו מאט'ר וואט ולכן בשבוע שלאחר מכן כשהוא נותן הופעה טובה חושבים שלא צריך להצביע לו יותר מידי כי הוא בטוח יהיה סייף אם גם אחרי הופעה גרועה הוא עבר.

moshavnikit

New member
../images/Emo58.gif

אבל עד כדי כך? נורא בעיני שהפאן בייס שלו לא הצליח לעבור את סטפאנו המזעזע

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

האמת שזה היה חתיכת שוקר. לדעתי קייסי היה טוב אתמול ואפילו זה שהוא הופיע ראשון לא נתן לי לרגע רמז לעובדה שיש מצב שהוא נמצא בבוטום ובטח לא שהוא קיבל הכי פחות קולות. קצת התבאסתי שלא נתנו לו לשיר את כל השיר, רציתי שהוא ייתן ביצוע קצת יותר ארוך לשיר הזה וגם רציתי לדמיין שהשופטים דנים על כל אחד ולא מחליטים מראש את מי יצילו במקרה של הדחה מוקדמת מדי. אני שמחה שהוא נשאר, אין ספק שעוד יש לו הרבה מה להראות, אני מקווה שזה קצת יעיר אותו והוא יפציץ עכשיו. הבאסה היא שזה ממש שלב מוקדם להצלה, מה שאומר שכל הדחה מפתיעה של האמריקאים תצטרך להתרחש עכשיו ואי אפשר יהיה לשנות אותה. לגביי דברים אחרים בפרק- הקטע עם האלק הוגן היה גדול
זה שהם הביאו אותו, פחות זה שהוא הרביץ לריאן. השיר הקבוצתי שוב היה מוזר אבל התלבושות היו חביבות. רק חבל שלורן חשה צורך לשים מגפי בוקרים עם השמלה שלה.זה קצת הרס את הלוק. השיר של שוגרלנד היה ממש טוב
ההופעה של ג'ניפר האדסון הייתה חביבה והיה נחמד לראות את ג'ורג' האף שם.

למעלה