TOP11 - התוצאות

TOP11 - התוצאות ../images/Emo58.gif

איידול שוקר??? מי ראה? (אני בורחת מהספויילרים, אבל בכל מקום התגובות הם על שוק, חייבת לצאת לעבודה ואראה רק אח"כ את הפרק)

nini18

New member
הדבר היחיד שש לי להגיד ../images/Emo58.gif

זה WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF איך ? איך???? את קייסי איך????????????? מזל שהשופטים החליטו נכון

Luring Monkey

New member
../images/Emo58.gif

שאננות או טיפשות? איך נעימה, היילי, פיה, כולם! איך הצביעו להם יותר מלקייסי? מה הולך שםםםם

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo58.gif הא??

הם צוחקים עליי?!??!?!?!??!?!?! כאילו מה? אמריקה מעדיפה את נעימה ותיה ולא את קייסי?!??!?!?! מזל שקיימת הצלת השופטים. dear americans,it's official. YOU ARE F&^%$#@ DUMB

../images/Emo58.gifחבר'ה בבקשה לא לרשום כלום בכותרת

הבנתי כבר שיש הדחה מפתיעה. דווקא אני שמח שקייסי קיבל את הבום הזה, וכנראה שהוא כבר לא יזכה... מעניין מי השניים שיודחו בשבוע הבא.

בוטום 3 ../images/Emo58.gif

בשוק מהשלישייה הזאת לגמרי, אני אוהבת שם את כולם ת'יה, סטפנו ו.... קייסי - OMG תכף ההמשך

אין סיכוי שזה קרה באמת../images/Emo58.gif

בוטם 2 סטפנו וקייסי והוא המודח.... אני בשוק כרגע

ואז הרגע הכי חשוב ../images/Emo58.gif

השופטים לא נותנים לו בכלל לשיר ומחליטים להציל אותו ובשבוע הבא יודחו 2 אבל כל ה11 יהיו ב'תור' הופעות... איזו דרמה...

קליספרה

New member
../images/Emo58.gif

טוב אני באמת כבר לא מבינה כלום אין לי מושג איך סטפנו עובר וקייסי הולך אחרי הביצועים של אתמול אין לי מושג איך קייסי הולך מעצם היותו הוא ! ההצלה של השופטים היתה מרשימה וההתנהגות של קייסי עוד יותר - חמוד כזה

DoubleT

New member
../images/Emo58.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה פרק תוצאות הזוי ><"

אל תלכו ל-YNET, אם אתם לא רוצים ספוילר

לא קראתי את הכתבה עצמה כי עוד לא ראיתי את הפרק, אבל אם זה כמו שהם כתבו שם בכותרת, אז עוד פעם המטומטמים האלה הורסים לצופי איידול שמחכים לפרקים בארץ.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifבדיוק מה שקרה לי

עוד לא ראיתי את הפרק וגם לא קראתי את הכתבה אבל ברפרוף בעמוד הבית נתקלתי בכותרת הזאת והבנתי מה כנראה קרה. ממש מעצבנים.

יש שני דברים שהופכים את זה ליותר מעצבן ../images/Emo26.gif

1. זאת אפילו לא הפעם הראשונה שהם עושים את זה. 2. ברוב חוצפתם הם עוד מעזים אחרי המשפט שהם כתבו לכתוב "ספוילר". תודה רבה באמת.

Luring Monkey

New member
../images/Emo58.gif

איךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך? א-יך? אי-ךךךך? איך? אאאאאאאאיך? איייייךךךךךך? איך-? איך?????? כיצד?

AdiNH

New member
../images/Emo58.gifלרגע חשבתי

שקייסי מתעלף ותיכף נראה צוות רפאוי נושא אותו על אלונקה אחרי דוטרי שהודח במקום הרביעי זהו שיא חדש לפיבוריט של השופטים לניצחון

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

אמג שוגרלנד
אני חושבת שאני הולכת לאהוב את תוכנית התוצאות הזו
מוזר שלא חיכו איתם לשבוע קאנטרי. לא שאני מתלוננת או משהו אבל בתאכלס מה הם קשורים למוטאון? כאילו, אם לא מחשיבים את הכאילו רגאיי בסטאק לייק גלו (שרק אם ממש מתאמצים אפשר לשייך אותו למוטאון. או את הימים בהם ג'ניפר נטלס לא לוקחת את הכדורים שלה) שאגב תחנות הרדיו של מוזיקת הקאנטרי בארה"ב כל כך תיעבו שהם פשוט חתכו אותו מהשיר והיו מנגנים את השיר בחודשיים הראשונים שלו בלי קטע הרגאיי
(מה אמרתי על ז'אנר עליון
) טוב מה אני חופרת בכלל בטח הם ירצו לקדם את ליטל מיס שלהם
חסר להם שהם לא שרים סטאק לייק גלו
וואו סוף העולם אהבתי מה שלורן לובשת
אהבתי את ההופעה הקבוצתית. סופר קיטש בדיוק כמו שאני אוהבת
הקטע של היומולדת היה חמוד. הפרסומת של פורד הייתה ממש מוצלחת היום
פיה לורן וסקוטי סייף לא מפתיע ולמי שתוהה בקשר למשחק הניחושים אז כל מי שניחש אחד מהם כזה שיוכרז סייף ראשון יקבל את הנקודות. יא סטאק לייק גלו
כפרות עליהם שהם מקשיבים לי
אחחח ג'ניפר ג'ניפר, גרוזינית מהממת שלי
תעשי לי קאובוי גרוזיני עם פיצול אישיות
כל הקטע עם ההיאבקות היה הזוי אם כי בסדר מוכנה לשתף פעולה, היה משעשע. טיה וסטפאנו בבוטום 3 תודה לאל. סוף סוף קצת צדק פואטי. אם צ'לסי אוקס לא הייתה מספיילרת את התוצאות בפייסבוק וכותבת שקייסי היה בבוטום אולי זה היה קצת מפתיע עבורי שהיילי לא בבוטום אם כי היילי עם הרבע מכנסון שהיא לבשה שיחקה על משבצת ההיילי סקרנטו של עונה 6 ולבשה כמה שפחות בגדים כדי להישאר בתוכנית. זה הוכיח את עצמו כמדע מדויק בשנים עברו וזה מוכיח את עצמו שוב גם הערב "לבשי פחות הישארי יותר". בלי הספוילר, מהשלישיה הזו הייתי מהמרת על נעימה בבוטום. איזה יופי שלא מרחו אותו כל השיר בשביל שנדע שמצילים אותו (מה שהיה ברור) מענין מה יעשו עם הטור שבוע הבא
לתת ל-11 משתתפים להיות בטור זה בזבוז של כסף מבחינתם. והדחה כפולה תשאיר אותם עם טופ 9
אה הנה ריאן פתר לי את התעלומה. כל הכבוד לאיידול שלא מתקמצנים על קייסי :)

LeAnnDylan

Well-known member
כן!! אמא שלה בגבס../images/Emo46.gif ../images/Emo58.gif

אם כי לפני הספוילר שלה הבנתי רק שהוא בבוטום 3 לא ידעתי שגם הדיחו אותו והחזירו אותו לתוכנית אז זה כן מפתיע עבורי (לפחות הקטע של ההדחה)

וועו וועו סטאק לייק גלו../images/Emo6.gif

אהההההה איזו גרוזינית ג'ן הייתה
כפרעליה!! מהממת!!
ישר חשבתי עליך כשראיתי שהם מופיעים

למעלה