../images/Emo58.gif
אמג שוגרלנד
אני חושבת שאני הולכת לאהוב את תוכנית התוצאות הזו
מוזר שלא חיכו איתם לשבוע קאנטרי. לא שאני מתלוננת או משהו אבל בתאכלס מה הם קשורים למוטאון? כאילו, אם לא מחשיבים את הכאילו רגאיי בסטאק לייק גלו (שרק אם ממש מתאמצים אפשר לשייך אותו למוטאון. או את הימים בהם ג'ניפר נטלס לא לוקחת את הכדורים שלה) שאגב תחנות הרדיו של מוזיקת הקאנטרי בארה"ב כל כך תיעבו שהם פשוט חתכו אותו מהשיר והיו מנגנים את השיר בחודשיים הראשונים שלו בלי קטע הרגאיי
(מה אמרתי על ז'אנר עליון
) טוב מה אני חופרת בכלל בטח הם ירצו לקדם את ליטל מיס שלהם
חסר להם שהם לא שרים סטאק לייק גלו
וואו סוף העולם אהבתי מה שלורן לובשת
אהבתי את ההופעה הקבוצתית. סופר קיטש בדיוק כמו שאני אוהבת
הקטע של היומולדת היה חמוד. הפרסומת של פורד הייתה ממש מוצלחת היום
פיה לורן וסקוטי סייף לא מפתיע ולמי שתוהה בקשר למשחק הניחושים אז כל מי שניחש אחד מהם כזה שיוכרז סייף ראשון יקבל את הנקודות. יא סטאק לייק גלו
כפרות עליהם שהם מקשיבים לי
אחחח ג'ניפר ג'ניפר, גרוזינית מהממת שלי
תעשי לי קאובוי גרוזיני עם פיצול אישיות
כל הקטע עם ההיאבקות היה הזוי אם כי בסדר מוכנה לשתף פעולה, היה משעשע. טיה וסטפאנו בבוטום 3 תודה לאל. סוף סוף קצת צדק פואטי. אם צ'לסי אוקס לא הייתה מספיילרת את התוצאות בפייסבוק וכותבת שקייסי היה בבוטום אולי זה היה קצת מפתיע עבורי שהיילי לא בבוטום אם כי היילי עם הרבע מכנסון שהיא לבשה שיחקה על משבצת ההיילי סקרנטו של עונה 6 ולבשה כמה שפחות בגדים כדי להישאר בתוכנית. זה הוכיח את עצמו כמדע מדויק בשנים עברו וזה מוכיח את עצמו שוב גם הערב "לבשי פחות הישארי יותר". בלי הספוילר, מהשלישיה הזו הייתי מהמרת על נעימה בבוטום. איזה יופי שלא מרחו אותו כל השיר בשביל שנדע שמצילים אותו (מה שהיה ברור) מענין מה יעשו עם הטור שבוע הבא
לתת ל-11 משתתפים להיות בטור זה בזבוז של כסף מבחינתם. והדחה כפולה תשאיר אותם עם טופ 9
אה הנה ריאן פתר לי את התעלומה. כל הכבוד לאיידול שלא מתקמצנים על קייסי