top 8 הופעות

Juliann

New member
יש לך סתירה רצינית במה שאת אומרת

מה זה "שווה" לו? סיימון לא יתמוך במישהו שהוא לא אוהב זה פשוט לא הולך ככה. סיימון תומך במישהו שהוא מאמין בו, מישהו שהוא אוהב וחושב שהוא יצליח. יודע מה טוב לו? אני לא מוצאת היגיון במה שאת אומרת. סיימון הוא זה שמחליט מה טוב (בעיניו). אם אני ממש מנסה להבין את מה שאת אומרת זה כאילו התכוונת שגם אם סיימון לא מת עליו הוא ידחוף אותו כי הוא חושב שהוא פופולארי? אני חושבת שברור שההפקה/סיימון מההתחלה חשבו שהוא טוב כי הם שמו עליו דגש באודישנים. הם סימנו אותו ופימפו אותו הרבה לפני שהיה מועמד פופולרי (שהוא שהוא מקבל פימפינג ברמות זה לא סוד, אבל דעת הרוב היא שהוא שווה את זה). לגבי שבוע שעבר- סיימון נתן ביקורת נטרלית לחלוטין. הוא אמר בחירה אמיצה ואורגינלית אבל זה לא טוב כמו שבוע שעבר. ולעומת זאת שסיימון רוצה לתת ביקורת גרועה הוא נותן, ע"ע RING OF FIRE. ואני לא חושבת שהשופטים צריכים להגיד דבר מסויים, יתכן שהם מושפעים מהסביבה אבל הביקורת שלהם היא מה שהם חושבים.

jess r

New member
שווה לו

זאת אומרת, שווה לו להחתים אותו. נגיד... אם סיימון אוהב מישהו לא פופולאי, הוא בחיים לא יפמפם אותו כי זה לא משתלם לעסק. ודני - הבחור שר הרבה פחות טוב משאר המתמודדים, ואין בו שום מקוריות. העיבודים שלו תמיד מסריחים והוא הורס שירים טובים במקור. ועדיין משתפכים עליו בכל ביקורת, ואם אין לסיימון משהו טוב להגיד עליו הוא מדבר ממש בקצרה. את כריס הם שחטו על ביצוע בינוני-טוב, לדני בקושי אמרו מילה על ביצועים פי כמה וכמה יותר גרועים. למה? כי הוא משתלם להם. -לי- זה תמיד נראה כאילו חצי ממה שהם אומרים זה בולשיט שנועד לרצות את הקהל ולהישמע טוב אחר כך בציטוט בעיתון שלמחרת ("אתה השראה לכל העולם בלה בלה פרפרים וחדי קרן").

iNEEDit25

New member
ברור

וזה שסיימון הוא גם מפיק באמריקן איידול אני יודע (נראה לי שזה לא גורם לו להיות לא הכי אובייקטיבי), אבל הוא לא זה שמושך בחוטים, בטח יש מישהו מעליו, הבוס שלו או משהו.

קליספרה

New member
אדם - היא כן ! וכפרע סימון הוא ההפקה ../images/Emo13.gif

האידול הוא הבייבי שלו מההתחלה - והוא לגמרי שולט בחוטים

MissPop

New member
ואו

אדם פשוט היה מדהים! אני רוצה את הביצוע הזה ב-MP שלי חח הטופ שלי לגמר: אדם, מאט ואליסון ... טופ 5: אנופ וקריס. כל השאר יכולים ללכת הביתה ... אדם ומאט היו פשוט מעולים בהשוואה לאחרים גם אליסון יחד אתם באותה רמה. פשוט תוכנית מעולה. סוף סוף נשארו מקצוענים.

למעלה