TOP 3

טוב אז השנה 2026 ולדעתי מדובר באיר' הגרוע בכל הזמנים. אני איש של מלודיות ושנה שעברה 2025 הייתה שנה נהדרת מהבחינה הזו. והשנה יש המון הפקות בומבסטיות אך מעט מאוד מלודיות.
מתוך כל הטראש הזה מצאתי שלושה שירים יפים. אותנטיים. אמיתיים. כנים ואמינים. אחד מהם יזכה באירוויזיון:

טוב אז השנה 2026 ולדעתי מדובר באיר' הגרוע בכל הזמנים. אני איש של מלודיות ושנה שעברה 2025 הייתה שנה נהדרת מהבחינה הזו. והשנה יש המון הפקות בומבסטיות אך מעט מאוד מלודיות.
מתוך כל הטראש הזה מצאתי שלושה שירים יפים. אותנטיים. אמיתיים. כנים ואמינים. אחד מהם יזכה באירוויזיון:

איטליה:
שיר כייפי, חיובי, משמח, גורם לרקוד ולחייך. אותנטי. לסאל קול נהדר. בן 57 עם 50 שנות קריירה. הכי כייף שהוא פשוט נהנה. אין כוראוגרפיה ופירוטכניקה. אלא שיר יפה מלודית, זמר מעולה שנהנה על הבמה, עיבוד אייטיזי נוסטגלי. כייף של שיר. יש מצב לזכייה

טוב אז השנה 2026 ולדעתי מדובר באיר' הגרוע בכל הזמנים.
מסכימה, גם השיר "הישראלי" מאוד צעקני ותו לא.
הם, כנראה, חושבים שהקהל האירופאי יתלהב מהשילוב של הצרפתית כפי שהקהל הישראלי התמוגג כל פעם שעשה זאת במסגרת הכוכב הבא לאירוויזיון.
מאמינה שייעלה לגמר, אולי יצליח להתברג בטופ 10, אולם לא במקום גבוה.
אני איש של מלודיות ושנה שעברה 2025 הייתה שנה נהדרת מהבחינה הזו. והשנה יש המון הפקות בומבסטיות אך מעט מאוד מלודיות.
בכלל, לטעמי, צריך להחזיר את האירוויזיון למה שהיה פעם, שכל ארץ שרה בשפתה.

למעלה