Top 24 - American Idol 7

ר ו ח ל י

New member
חזק! ../images/Emo58.gif

אני לא עומדת במתח שנתון בפניי כשיש לי איזה פייבוריט ואני בציפיות גדולות לגביו ובסוף הוא לא עולה ואני מאוד מתאכזבת \: אבל יש העונה נבחרת די חזקה.. תודה רבה רבה לך :)

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif תגובות ../images/Emo58.gif

1. Chikezie Eze-
לא השתגעתי.אפשר לומר שהבחור שהכי פחות התחברתי אליו מכל הנבחרת. 2. Colton Berry-אומנם לא ראינו אבל נראה שהוא חמוד
3. Danny Noriega-
אוחצ'ה קטנה ששרה מעולה! 4. David Archuleta-
מדהים
5.David Cook-
מעולה! 6. David Hernandez-נראה מעצבן
7. Garrett Haley-נראה מעניין כמו הכפרע מקנדיאן איידול שכבר הספקתי לשכוח את שמו. 8. Jason Castro-אומנם לא ראינו אותו,אבל מישהו אמר יאמי?!נראה לי שאני אוהב אותו
9. Jason Yeager-מחכה שנראה אותו. 10. Luke Menard-נראה נייס.. 11. Michael Lee Johns-
מישהו אמר מאוווההבבתתת?!#@%@% 12. Robbie Carrico-
בהחלט כן!!!
1. Alania Whitaker-גוון קול שמאוד מזכיר את קארי,חביבה שכזו נו. 2. Alex Lushington-מעולה!
3. Amanda Overmyer-
מ-ל-כ-ה
! 4. Amy Davis-חמודה מאוד,אך לא מלהיבה. 5. Brooke White-
ועוד פעם לומר-מאוההבבתתתת!$%!@%!% 6. Carly Smithson-
מדהימה! 7. Kady Malloy-
מעולה!! 8. Kristie Lee Cook-
חמודה מאוד ^^ 9. Ramiele Malubay-
I DONT KNOW... 10. Syesha Mercado-למען האמת אני זוכר שאהבתי אותה,אבל האודישן שלה הכי פחות זכור לי,ככה שזה אומר משהו נמ... 11. Joanne Borgella-
מחכה לראות אותה בהמשך... 12. Asiah Epperson-
עוד לא סגרתי את דעתי עליה ובקיצור,אם נצטרך לסכם את פיבוריטיי לשעה זו,הם: בנים:דייויד ארצ'ולטה,דייויד קוק,מייקל ורובי. בנות:אמאנדה,ברוק,קארלי קיידי ואלכס.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif הייתה לי תחושה שזה יבוא ../images/Emo6.gif

כפרעליי ^^

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifשאלה

אני יודעת שיש פה את הרשימה של הטופ 24 אבל אני מנסה להימנע מיותר מדי ספויילרים
אז מישהו יכול להגיד לי רק אם זה שהייתה לו בעיה בקול פעם (שכחתי איך קוראים לו) הגיע לטופ 24?

למעלה