../images/Emo58.gifדעות שלי:
Chekezie Eze- הזמר הבן השחור היחיד בתחרות. זה יתן לו קצת יתרון בהצבעות. אהבתי מאוד את האודישן. Colton Berry - נער בן 16.ניסיון במחזות זמר.לא שמעתי אותו שר. Danny Noriega - מעולה!!! אוהב מאוד. David Archuleta - רק שימשיך עם הכיוון של האודישן הראשון ואני צופה לו עתיד גדול בתחרות. Michael Lee Johns - רוק+סול. השילוב האהוב עלי. אחד הפייבוריטים גם של ההפקה יגיע רחוק.קול חזק ומשופשף. David Cook - הפייבוריט שלי מהבנים. כל מילה מיותרת. לדעתי זמר בחסד. (שמעתי עוד קטעים שלו מלבד האודישן).יגיע רחוק מאוד בתוכנית. Jason Castro - אומנם לא ראינו אותו, אבל אני יודע שהוא מנגן על גיטרה ושר בסגנון של Jason Mraz (כבר טוב...) Robbie Carrico - אני לא חושב שהוא באמת זמר רוק. יותר פופ עדין ומלודי.בסדר. David Hernandez - לא שמעתי אותו שר. Jason Yeager - זמר קאנטרי. לא שמעתי אותו שר. Luke Menard - זמר סול. דומה בסגנון למייקל.לא שמעתי אותו שר. Garret Haley - לא שמעתי אותו שר. אכן מזכיר את Kalan Porter מ-Canadian Idol. Kady Malloy - זמרת פופ עם קול טוב. אני מאמין שתתפתח ככל שהעונה תתקדם. Kristy Lee Cook - זמרת קאנטרי מעולה.Carrie לייט. Alaina Whitaker - קול חזק ומפותח יחסית לבת 16. היא וקריסטי ילחמו על אותו קהל. Carly Smithson - זמרת סול מעולה!! הפייבוריטית שלי מהנשים. עוד תראה מה היא יודעת. Alex Lushington - ילדה בת 16 עם קול פצצה. יכולה להיות הפתעת התחרות. Amanda Overmyer - זמרת בלוז עם ניוחוח רוקיסטי. תלויה מאוד בשירים שתבחר.Dark Horse with a capital D Amy Davis - מזכירה לי זמרות כמו היילי סקרנטו או אמנדה אבילה. very bland Syesha Mercado - קול חזק.קצת צורמני לעיתים. Brooke White - זמרת פופ נהדרת. מי שמכיר Corinne baylie Ray או Vanessa carlton - מזכירה אותן מאוד. Asiah Epperson - לא יודע. קול קצת יותר מידי Generic לטעמי. Joanne Borgella - ראה Asiah. Ramiele Malubay - בחורה חמודה עם קול גדול. יכולה להתפתח ככל שהשלבים יעברו. תקבל הרבה קולות מה"מאפיה" הפיליפינית (ג'זמין טריאס....). טופ 12 שלי בינתיים(לא שמענו את כולם) Chekezie Eze David Archuleta Michael Lee Johns David Cook Danny Noriega Jason Castro Kady malloy Amanda Overmyer Kristy lee cook Syesha Mercado Brooke White Ramiele Malubay