TOP 11 - ההופעות

naama59

New member
גם סליזק הצטרף למועדון שלכן ../images/Emo6.gif

לפי התוכנית שלו השבוע, בכ"א. משעשע.

naama59

New member
הוא עבר אתר

לtvline והוא הקים תוכנית חדשה של וידואים, קצת שונה אבל אני נהנית

../images/Emo58.gifצופה וכותב

קייסי- זה היה טוב, אבל אני חושב שאני מתחיל לא לאהוב אותו משום מה
ט'יה- גם הופעה טובה. היא כזאת חמודה!! ג'ייקוב- עוד הופעה טובה בסה"כ. לורן- אני אוהב את השיר הזה! הלבישו אותה בשמלה מחרידה והיה קשה לה לזוז איתה... סטפנו-עוד שיר יפה, אבל ביצוע לא טוב. הוא נשמע ממש לא טוב! הראשון כנראה שיהיה בבוטום 3 שלי השבוע. היילי- פחות גרוע מבדר"כ אבל עדיין לא מספיק טוב... ללא ספק החלק השני היה הרבה יותר טוב מההתחלה. סקוטי- הוא ממש מתעלה על עצמו כל שבוע, ולמרות שלפעמים נראה שיש לו קול יחסית "קטן" ושאפשר לשכוח ממנו, הוא בא ומפתיע בגדול! פיה- אני ממש אוהב את הקול שלה, ובסה"כ היה ביצוע יפהפה. פול- לא רע. הוא גם מזכיר את סקוטי בקטע שהוא גם "קטן" מבחינת הקול אבל הוא כרגע פחות טוב ממנו, אבל אני מאוד מחבב אותו. נעימה- דווקא אהבתי, היא נשמעה טוב, ויפה שהיא מאתגרת את עצמה עם הריקוד. ג'יימס- הוא פשוט טוב אין מה לעשות. בוטום 3: סטפנו, היילי וכנראה לצערי פול.

Theshe

New member
וואו, איזו תוכנית.

אני לא יודעת מה אתכם, אבל סוף סוף התחרות התחילה. כמעט כל הביצועים בערב הזה היו טובים עד טובים מאד וחוץ משתי נפילות, לא ראיתי משהו רע. כן, אפילו נעימה התעלתה על עצמה. אז בלי שהיות נוספות אני אפרט: קייסי אברמס - I Heard it Through the Grapevine אני לא יודעת למה הוא מלכתחילה היה מועמד לזכיה כי אותי הוא לא מרשים. אני לא אומרת שהביצוע שלו היה גרוע כמו הביצוע של נירוונה משבוע שעבר, אבל ממש לא נפלתי מהרגליים ואני עדיין מצפה לגלות את האיידול הבא. תיה מגיה - Heatwave איזו נפילה. מה זה היה, לעזאזל? כל-כך חיכיתי שהיא תניח את הבלדות המשעממות בצד ותעשה משהו צעיר יותר, אבל מה שהיא עשתה היה פשוט קטסטרופה. שוב, יש לה אחלה קול אבל גילה הצעיר בעוכריה ולכן אין לה שמץ של מושג איך להתאים את השירים הנכונים לגוון הקול שלה. ג''יקוב לאסק - You’re All I Need to Get By כשראיתי שנושא השבוע הוא מוטאון ישר קפץ לי בראש שזה זמנו של ג''יקוב לככב. אני חושבת שבקורת השופטים היתה מוגזמת. זה היה ביצוע טוב, אבל מכאן ועד הסופרלטיבים העודפים שג'ייקוב קבל המרחק הוא גדול. לורן אליינה - You Keep Me Hanging On כפרה על הילדה שהקשיבה לי. לורן היא הבחורה, לטעמי, עם הקול הטוב ביותר בבנות הנבחרת. היא צעירה, היא כייפית והיא עדיין לא מבינה כלום מהחיים שלה בלבוש, אבל את זה אפשר לתקן עם סטייליסטית טובה, את הכישרון אף אחד לא ייקח ממנה. נהנתי לאללה. סטפנו לנגונה - Hello אני מתעבת את השיר הזה ורק כשדיוויד קוק שר אותו בעונה 7 הצלחתי איכשהו להקשיב לו בלי שיתעורר בי החשק להשתיק את הטלויזיה. השיר מזעזע, הביצוע היה מחריד וכל ציפיותיי שסטפנו יצבור ביטחון עקב הופעתו המעולה בשבוע שעבר נגוזו. במלה אחת: חבל. היילי ריינהרט - You Really Got a Hold on Me אני עדיין לא סובלת אותה. כל הזמן אני שומעת חריקות בקול שלה. נו, כשהיא מתעקשת לגרוס עם מיתרי הקול שלה את מילות השיר זה מביא לי את הסעיף. שוב, לא היה ביצוע גרוע אבל כמוה אני יכולה למצוא לפחות שתיים בערב חובבנים במועדון קריוקי בכל עיר בארה"ב. סקוטי מקרירי - For Once in My Life כמה מפתיע שהוא עשה עיבוד קאנטרי לשיר, אה? לא מתחברת לסגנון הזה ולא מכחישה שהילד יודע לשיר. בעיה. פיה טוסקנו - All In Love Is Fair יא אללה, מה נסגר איתה? עוד פעם בלדה? בסדר, הבנתי, יש לה קול יפה, אבל למה להתעקש לשעמם אותי כל שבוע? יש לי הרגשה שהיא תגיע רחוק בתחרות (לפחות טופ 5) ואני גם בטוחה שעד שהיא תגיע לשם אני אלמד להשתעמם בסבלנות (או שלא). פול מקדונלד - Tracks of My Tears פול כמו סקוטי וג'יימס יודע איזה מן אמן הוא הולך להיות. יש פה כמה שלא מתחברים אליו אבל אותי הוא ממיס. גרסת האינדי שלו לשיר של סמוקי רובינסון היתה מהממת ולשמחתי מאד שונה מהגרסה שאדם למברט עשה לשיר הזה בעונה 8 (שהיתה בפני עצמה גרסה מדהימה!). מאד הופתעתי לשמוע את רנדי אומר בקול את מה שחשבתי, בעוד שכל המתמודדים מתעקשים לתו אחרון גבוה, הוא עשה את זה בעדינות יפהפיה. נעימה אדדפו - Dancing In the Streets יו, אני בשוק! זו פעם ראשונה שראיתי את נעימה אשכרה שרה (כמעט) בלי זיופים. הלבוש שלה אמנם היה הצעקה האחרונה בשנות השבעים וריבוי הצמידים היה הצעקה האחרונה בשנות השמונים אבל זה לא היה מחריד וזה כבר טוב. בכל מקרה, אני לא אוהבת את הקול שלה, אני רק מקווה שעד שהיא תעוף היא תביא לי את הסעיף כמה שפחות. ג''ימס דורבן - Living For the City אי אפשר להכחיש שהוא חיית במה רוקיסטית. הוא מפלרטט עם המצלמות, הוא כובש את הבמה בסערה ויש לו את הקול והלוק הנכונים להפוך לכוכב הרכב רוקיסטי כלשהו. זו הייתה לחלוטין הופעה טובה מאד שלו מהתו הראשון עד האחרון (רנדי - תסתום!)

LeAnnDylan

Well-known member
מחשבות על הפרק

קייסי - I Heard It Through the Grapevine הרבה הרבה יותר טוב משבוע שעבר. היו כמה קטעים שלא עפתי עליהם אבל בגדול אהבתי את ההופעה הזו.
טיה - Heatwave אני כמעט מתגעגעת לבלדות המשעממות שלה. כזה נוראי זה היה.
ג'ייקוב - You're All I Need to Get By הוא עשה לי חשק לגרסה של וון סמית' אהובי מעונה 8
מיותר לציין שלא אהבתי את הגרסה של ג'ייקוב
צריכים לפטר את כל זמרי הרקע של התוכנית. מה רנדי לוקח? יאאאא ג'וליאן האף אהובתי בקהל
לורן - You Keep Me Hangin' On היו כמה קטעים בשיר שלא אהבתי אבל בגדול זו הייתה הופעה טובה שלה. בעיני. שף רמזי
סטפאנו - Hello העיבוד היה נוראי אבל בפעם הראשונה מאז הוויילד קארד אהבתי את הקול שלו. ג'ניפר סתמי. כמה דיבורים על להתחבר לשירים ואם לא לזרוק אותם. מענין אותי איך לא זרקת חצי מהדיסקוגרפיה שלך או איך התחברת רגשית ללטס גט לאוד.
היילי - You Really Got A Hold On Me מה הפאקינג בעיה שלה לשיר בלי לנבוח? ג'יז. מה ג'ניפר שומעת שאנחנו לא?
סקוטי - For Once in My Life טוב זה לא היה טוב. זו הסיבה שלא צריך לערבב קאנטרי עם כלום. קאנטרי זה ז'אנר עליון שצריך להישאר בודד בפסגה בלי שום הכלאות. אהעהאהע ג'ניפר בילס
סוף סוף יש הצדקה לשבוע מוטאון. כמה אנשים שווים יש בקהל
פיה - All in Love is Fair לא הכרתי את השיר הזה לפניי. לא מצטערת על זה. ההופעה הייתה טובה והקול שלה היה מושלם כרגיל אבל זה לא שיר שארצה לשמוע שוב בחיים אפילו לא בגרסה של פיה.
פול - The Tracks of My Tears זו ההופעה הראשונה של פול שחשבתי שהוא נורמלי בה. עדין רחוק מלהיות טוב אבל הוא נשמע נורמלי.
נעימה - Dancing in the Streets סוף סוף שיר שאני לא לגמריי שונאת. הביצוע עצמו היה סביר. לא סבלתי לגמריי אבל כל הקטע של הריקוד הפעם היה כזה הזוי ולא קשור לחיים בשיט. איפה נראה לה שהיא נמצאת? באודישנים לספר הג'ונגל? מה יהיה בשבוע הבא? אקונה מטטה בראפ? מישהו צריך לדאוג לה לריטלין. ASAP.
ג'יימס - Living For The City לא אהבתי כמו בשבוע שעבר. היו קטעים טובים בהופעה והיו קטעים לא משהו והסוף היה כל כך פתאומי ותלוש וממש לא מתאים להופעה פימפספוט. לסיכום אני שונאת מוטאון וויק ולא לשווא. והשופטים שחיים בסרט ("כולכם הייתם טובים") צריכים בעיטת מציאות. דחוף. אם צריך למצוא 3 טובים: פיה, לורן וסטפאנו. בוטום 3 : היילי, טיה וסקוטי. D- לתוכנית A+ לאורחים בקהל

SHTRUDIDI

New member
היה אחלה פרק

רוב ההופעות היו ממש טובות וכיוון שאני ממש אוהבת את הסגנון הזה אז גם מאוד נהניתי מהשירים. קייסי- הופעה טובה. אני עדיין חושבת שהוא יכול יותר מזה אפילו, אבל זה היה טוב. ת'יה- סוף סוף שיר קצבי. היא נראתה טוב ואהבתי את הביצוע, חבל שהיא הסתבכה שם קצת עם המילים. ג'ייקוב- זה היה מעולה. סוף סוף הוא ביצע כמו שהוא יכול ולא רק צרח תווים, נהניתי מאוד. לורן- אהבתי מאוד. היא נראתה מצוין וגם נשמעה טוב מאוד. סטפנו- סתמי למדיי. הופעה נשכחת והוא עדיין עצם עיניים יותר מדי. חבל. היילי- היא נשמעה טוב. אהבתי. וגם את העקבים אהבתי, מאוד. סקוטי- לא אהבתי. לקחו קלאסיקה וניסו בכוח להפוך אותה לקאנטרי, זה לא עבד בעייני ואני חושבת שהיה עדיף אם סקוטי היה שר את השיר כמו שהוא או פשוט לוקח שיר אחר. פיה- אין ספק שהיא שרה נפלא ומגיעה לתווים אדירים, אבל זה מרגיש ממש טכני מבחינתי. פול- מעולה
זה התקרב להופעה שחיכיתי שהוא יביא כבר, הוא עדיין יכול להדהים אפילו יותר אבל זה היה מצוין. נאימה- וואלה, לא רע. היא לא זייפה כל השיר והקטע של הריקוד היה מגניב למדיי. ג'יימס- בחירת שיר מצוינת והופעה אדירה. סטפנו וסקוטי הכי איכזבו אותי אבל אין לי מושג מי יילך הביתה.

jess r

New member
לא להיט בכלל

רוב הופעות הערב ובתוכנית בכלל היו די גרועות. לא יודעת מה קרה העונה, נסו להיזכר בשלב הזה בעונה הקודמת - בטח לא תצליחו אז בעונה שלפניה
זה השלב שאנשים מתחילים להפציץ ב"רגעים". תיזכרו בקריסטל בעונה שעברה. באדם בעונה שלפני כן, לכולם היו "מומנטס" כבר בשלב הזה בתוכנית. העונה הזאת היא פשוט רצף של הופעות ממוצעות להחריד אחת אחרי השניה. אני גם לא מבינה מה נסגר עם ההפקה המסריחה שלהם, אבל הסאונד כזה מזעזע! הקולות להם נבלעים לחלוטין במוזיקה מסביב ותסלחו לי, אבל הלהקה המזעזעת שלהם עם העיבודים מלפני מיליון שנה האלו הם לא בדיוק משהו שהייתי רוצה לשמוע בפול ווליום. למה בקושי אפשר לשמוע מישהו שר? קייסי וג'יימס, ואפילו פיה עם הקולות הענקיים שלהם שבהוליווד הפציצו פשוט נבלעים לחלוטין בכל בעיות הסאונד האלו. השופטים - שאני לא אתחיל, כי אני לא אסיים. היום מצאתי אותם עד כדי כך מעצבנים שהרצתי את רוב הביקורות. כל פעם שהם התחילו לדבר והבנתי שהם לא הולכים להגיד ולו דבר אחד ביקורתי\ לעניין\ מחדש - הרצתי. יחד עם חצי מהביצועים הנוראיים האלו: קייסי - נבח את רוב השיר+ רקד בצורה מביכה+ נמאס לי שהוא עושה פרצופים סקסיים. אני מבינה שהוא בן 19 והדבר היחיד שיש לו בראש זה סקס, אבל אני ממש חיבת להוציא לעצמי מהראש את המחשבה על קייסי מנסה להיות סקסי. די!!! ת'יה - אומייגד, הנדס דאון ההופעה הכי מזעזעת שלה עד כה, ואחת הגרועות העונה. הילדה הזאת כל כך חסרת... אופי. זה מזעזע. זה אפילו לא הגיל, ללוריין או לאליסון לפני שנתיים יש הרבה יותר אופי, ת'יה פשוט מתנהגת כמו משהו ששמו על פס ייצור במפעל ודחפו למכונה. זיוף אחד גדול, ואני לא מתכוונת רק לקול. ג'ייקוב - לא יודעת, זה היה מזעזע והרצתי הכל. חזרתי קצת לראות את הגלורי נוט - זה לא היה כזה וואו, סתם צווחה. החלק הכי מעצבן בהופעה - התגובות. מה זה, הופעה במחלקת ילדים חולי סרטן? מותר לכם להגיד דברים שליליים, גאד דמט!!! לורן - הופעה די טובה. אני חושבת שלפחות הילדה משקיעה בכל הופעה שלה ומשתפרת משבוע לשבוע, היא מסוג המתמודדים שאפשר לצפות מהם למשהו. סטאפנו - אר יו פור רילז, יו!?!?!?!?!?!?!?!?? לא רק שלא נוגעים בשיר הזה, לא הורסים אותו ככה! מה... מה... מה הלך שם?! אני מכירה את השיר הזה די טוב, ואני די בטוחה בכמה מאות אחוזים שהוא חירבש למילים את האמ-אמא של הצורה, זייף, סטה מהמנגינה של העיבוד האיום ונורא שלו, ובגדול עשה מזה בלאגן אחד גדול. היילי -
אם רק תשירי שיר נורמאלי והעיבוד לא יהיה מזעזע... סקוטי - וואו, ממש אהבתי את העיבוד, אבל ווקאלית הוא היה חלש מאוד והיו לו כמה רגעים ממש מביכים על הבמה. הוא ממש חייב להסתכל על עצמו ולעבוד על זה. דווקא חיבבתי, מאמינה שהסטודיו יהיה מעניין. בהתחשב בערב הזה הוא היה בין הטובים. פיה - טוב, די, וויתרתי. אולי אני אתחיל לשמוע ביצועים שלה לפני השינה, כי לאחרונה ממש קשה לי להירדם. פול - מה?... לא!!! לא ראית איידול? לא עשית גוגל על השיר לוודא שאף אחד לא שר אותו בעונות קודמות? מאיפה הילדים האלו באו, מהחלל? גירסה גרועה. כן, גירסה ג-ר-ו-ע-ה. הקול שלו התמוסס לגמרי בהופעה. אם בא לכם לשמוע גיטרה אקוסטית ממוצעת על רקע לחישות הזויות אתם מוזמנים ללכת לראות את פול מופיע בפאב השכונתי שלכם תמורת 10 דולר, כולל צ'ייסר. נעימה - הל טו דה נואו, כדברי מרסדס (מ"גלי", יא מעאפנים). אוקי, אולי זה קצת צבוע מצידי לבקש מהם "לצאת מהקופסה" כשמה שאני באמת מתכוונת זה "תשירו שירים של רדיוהד" וממש לא "תפצחו בריקוד אפריקאי באמצע ההופעה", אבל אני די בטוחה שהדבר הזה פשוט לא פונה לאף אחד בקהל של איידול. וכל מה שקרה לפני או אחרי הריקוד - זה סתם היה קריוקי. ג'יימס - משעמם. וכרגיל הוא מתנהג כאילו הוא זכה בתוכנית. מה שסביר להניח שיקרה. טופ 3: היילי, סקוטי ולורן. בוטום 3: ת'יה!!!, סטאפנו, וקשה לי לבחור אבל אני אלך על ג'ייקוב רק בגלל שהוא מעצבן.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo230.gif מישהו התגעגע?../images/Emo3.gif

טוב,אז יום שישי בערב ואני מודה,קצת משעמם לי,זה לא שאתם ברירת מחדל או משהו,כן?פשוט החפירה באה לי טבעי וזה המקום המושלם לעשות את זה. אז לא כתבתי פה כבר המון זמן,בטח שלא שום דבר שקשור לעונה הזו,אז מי שיקרא (אחמדילןאחמ) הרי הוא מבורך
החלטתי שאת האודישנים של העונה הזו אני לא רואה,כי מאסתי וכי מה לעשות?אחרי אודישנים של תוכנית כמו האקס פקטור באמת שאלו של אמריקן איידול,כמו כל ההפקה נראים מגוחכים. השלמתי פה ושם קצת אודישנים ושלבי הוליווד לאחר מכן אבל לא יותר מדי. נתחיל עם הביקורות שלי: קודם כל קראתי פה שמישהי העבירה ביקורת על האיפור של ג'ניפר והיא לקחה לי את המילים מהפה! דבר שני,ואוו,איזה מיצוי של נושאים.למה שפשוט לא נעשה נושא 'כל שיר שנחרש באיידול בעבר וזהו?!' קייסי אברמס - I Heard it Through the Grapevine המתמודד שלי לעונה.ללא ספק הבחור הכי מעניין,כריזמטי ושובה בעונה הזו.קראתי השבוע קצת ביקורות שמפסיקים לאהוב אותו ואני קורא לכם,אנשים תתעוררו!מילא הייתי שומע את זה אחרי שבוע שעבר לביצוע של נירוונה,שאני שונא אנשים שלא יודעים שאי אפשר לעשות שום דבר עם השיר הזה,אבל אחרי השבוע?!COME ON...הוא היה מעולה! תיה מגיה - Heatwave כשראיתי אותה בשבוע הראשון חשבתי שיש משהו מיוחד בילדה...מאז כבר שלושה שבועות שאני רואה כלום.היא נראית אבודה על הבמה במיוחד בשיר הקצבי היחיד שהיא שרה.בורינג. ג''יקוב לאסק - You’re All I Need to Get By חשבתי שקלארקסון היא היחידה שביצעה את זה באיידול,אבל דילן הזכירה מישהי אחרת,לא?חשבתי שיהיה לי קשה,אבל הביצוע היה טוב מאוד,אפילו מצוין,אבל אוברטייד לחלוטין. לורן אליינה - You Keep Me Hanging On נתחיל עם החיובי:השמלה הייתה יפיפייה ומחמיאה מאוד. נעבור לשלילי: לבשת זברה בחזרות,לא יכולת לבחור הדפס אחר להופעה?! לא יכלת לבחור שיר פחות קריוקי? לא יכלת להיות טיפה יותר טבעית על הבמה? בכללי,אני לא מבין את ההתלהבות מלורן פה בפורום,אני חושב שהיא סתמית מאוד ולא מעניינת. |סקילות ואבנים מדילן...בורח!| סטפנו לנגונה - Hello שנוא עליי מהרגע הראשון.לא הצלחתי לאהוב שום הופעה שלו. היילי ריינהרט - You Really Got a Hold on Me היילי ריינהרט היא הליהי גרינר של אמריקן איידול!!!! אני פשוט מטורף עליה!!!היא היחידה שמבדרת אותי מהבנות,שמצחיקה אותי ושגורמת לי לחכות להופעה שלה כל שבוע או בכלל להתעניין בה. היא פשוט מצוינת. |דילן גוררת את כל הפורום ללינץ'| סקוטי מקרירי - For Once in My Life בד"כ שניה לאחר שהוא מסיים אני כבר שוכח מה הוא שר,לא יודע אם זה בגלל שאני לא מכיר את השירים שהוא שר,או שכל שבוע זה פשוט נשמע אותו דבר?! הוא טוב במה שהוא עושה,אין ספק,אבל כאן זה נגמר. השבוע זה היה יותר חביב כי זה היה קצת שונה. פיה טוסקנו - All In Love Is Fair חיכיתי לה..חיכיתי להגיד את כל מה שיש לי להגיד על גברת טוסקנו. אז כשראיתי את ההופעה הראשונה שלה וראיתי את השופטים כ"כ מתלהבים באמת שלא הבנתי למה... אוקיי,הבחורה על המשבצת של סלין/וויטני/מאריה,היו לנו כאלה בעבר כמו קלארקסון,טמיירה גריי,ליאונה לואיס,מלינדה דוליטל וכו'... בכל המוזכרות למעלה היה משהו אקסטרה,משהו מעניין,משהו ייחודי.אין שום דבר שגורם לי להתעניין בפיה,היא פשוט משעממת. בקשר להופעה השבוע.לפני שמגיעים לאיידול,צריך לעשות שיעורי בית..קת'רין מקפי שרה את זה בשבוע השני להופעות החיות בעונה ה-5.קת'רין הייתה ידועה כמתמודדת חזקה שהשופטים אהבו מאוד והם ירדו עליה בהופעה הזו בעיקר בגלל בחירת השיר. השיר הזה פשוט גורם לי לתלל.נשבע לכם שיכלתי לשמוע את קת'רין מקפי מצחקקת צחוק זדוני. פול מקדונלד - Tracks of My Tears אחרי הדיזסטר של שבוע שעבר ובחירת שיר אמיצה מאוד (בכל זאת הרבה אוהבי אדם בפורום,לא?) פול חזר למוטב ועם כל הקסם האפשרי. הביא ביצוע שאי אפשר בכלל להשוות לאף אחד והביא לו את הטאץ' הייחודי שלו. זה היה פשוט מדהים ואיזה מזל!בדיוק שחשבתי שאני הולך לאבד אותו אחרי שרצח את אחד השירים האהובים עליי בשבוע שעבר. אני מקווה שיישאר עם הגיטרה וישאיר את התקפי הפרקינסון בבית. נעימה אדדפו - Dancing In the Streets פשוט מלכה!יפיפייה!מדהימה! מהרגע הראשון אהבתי אותה,למרות כל התגובות נאצה. יש בה את המשהו אקסטרה שאני מחכה לראות,בדומה להיילי. ללא ספק הביצוע הכי טוב שלה. ג''ימס דורבן - Living For the City באמת שאני מנסה לשנוא אותו,אני פשוט לא מצליח. חשבתי שאני אשנא את הביצוע בעיקר בגלל הביצוע המצוין של טיילור בעונה ה-5,אבל ג'יימס הביא את הכיף שלו לשיר ובכללי ווקאל מדהים כרגיל. אלוהים,הלוואי ואני אשנא אותו. מסקנות: דילן דילן ודילן. אתם חושבים שאני סטוקר של דילן?!

LeAnnDylan

Well-known member
חיים!!!../images/Emo99.gif../images/Emo226.gif|אורגזמה|

קודם כל הרשה לי לנזוף בך יא חתיכת נבלה על זה שנטשת אותי פה
אין לי עם מי לריב יותר עם מגפיים כעורות וזהובות
דבר שני. הזכרתי מישהו לא מישהי
אני יודעת שקצת קשה להאמין שזכרתי ביצוע מלפני יותר מחצי שעה ואחד של גבר אבל וון סמית' שעף רבע שעה אחרי שנכנס לנבחרת היה מהמם. ושני הביצועים שלו מאיידול עדין בפלייליסטר שלי
קח, תיזכר - http://www.youtube.com/watch?v=3NJNWYKi17M זה רק האודיו כי בעונה 8 יוטיוב ופוקס היו קוקסינלים. אז הנה גרסה בלייב אחרת שלו לשיר, צריך רק להריץ את הדקה הראשונה כי הוא סתם חופר אם כי עדין מהמם! http://www.youtube.com/watch?v=bgNH2O_rwlw דבר שני אני ממש לא הולכת להכות אותך בגלל לורן. היא מעניינת לי את הציפורן חודרנית ברגל. לעומת זאת תקבל בשמחה שתי כאפות מציאות פלוס טייזר על זה שאתה אוהב את היילי או ליהיא לצורך הענין שאני אפילו לא רואה האח הגדול אבל בשתי התוכניות ורבע שיצא לי לראות היא העלתה לי ת'סעיף. אגב מפתיע אותי שלא אהבת את פיה. הכי מתאים לך.

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifאורגזמה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את גומרת ממש בקלות, את

LeAnnDylan

Well-known member
לא ממש אבל למונטי יש יכולות סיפוק לא אנושיות

הוא והמקל שלו

למעלה