TOP 11 - ההופעות

TOP 11 - ההופעות../images/Emo58.gif

אחרי ההופעות של היום אין לי מושג מי הולך הביתה... היילי ונעימה לא היו גרועות.... ולא נראה לי שהאמריקאים ישלחו את פול הביתה לורן היתה מהממת!!! לדעתי זאת היתה ההופעה הכי טובה שלה, גם קייסי היה מדהים טוב, אין לי עכשיו זמן לחפור, אחפור בהמשך... מי עוד ראה?

limors2

Well-known member
אמא.../images/Emo58.gif

הרצתי כהרגלי את ההופעות שלא מעניינות אותי(הרוב), ופתאום נפלתי על נעימה מתעוותת לקול תופים. מפחיד
קייסי היה פייבוריט הזכייה שלי, אבל אני כבר לא אוהבת אותו כמו פעם(לפני שבועיים?
). אם התלבטתי בעבר בינו לבין פיה, אני כבר לחלוטין בעדה
גם אם מבחינת אישיות היא לא הכי מעניינת. וזה בהחלט בזבוז שלא כולם ישבו מאחוריה בהופעה של השבוע

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo26.gif

סקוטי הפך לפייבוריט.אני ממש נהנית מההופעות שלו
ת'יה סופסוף משהו קצבי,היא נראית יותר אבל זה לא היה ביצוע מדהים. אבל היי, היא התלבשה יפה. ג'ייקוב ....למה? פול היה נפלא,סופסוף הוציא את הגיטרה ושר את אחד השירים האהובים עליי
לפיה יש קול מעולה,זה נכון,אבל היא כ''כ משעממת אותי... ג'יימס היה טוב. נאימה -אני מפחדת לראות מה היא עשתה לשיר הזה. סטפאנו-NO היילי-חשבתי שהיא תיפול מהמדרגות האלה.משעמם. לורן הייתה סבבה. קייסי! וואו!!! היה פשוט מדהים !

naama59

New member
../images/Emo58.gif

ההופעה של קייסי הייתה awkward, כל הסיבובים שלו סביב הבמה היו ממש מוזרים וזה היה כזה לא נוח לצפייה
תנו לבן אדם את הבס שלו חזרה, וגם גילוח לא יזיק. עם כמה שאני אוהבת אותו, הוא פשוט לא מצליח להתעלות על הוליווד. ואני שונאת שזה קורה למתמודדים. ת'יה הייתה סבירה ומשעממת כרגיל. |פיהוק| ג'ייקוב היה בסדר. אין לי מושג ממה השופטים נפלו, כי לדעתי הוא עדיין חוטא באובר-סינגינג אבל לפחות כל האוירה של המוטאון התאימה יותר לשואו שלו. ואלוהים, רנדי. "אתה יודע מה היה רע בביצוע שלך?" *שתיקה* "כלום!!!!!"
לורן - ההתחלה הייתה ממש יפה, ההמשך היה רגיל וצפוי כזה. וחבל שהיא הולכת רק על בטוח. סטפנו - אוי. דווקא ממש אהבתי אותו שבוע שעבר, והייתה לו יופי של גירסת סטודיו, אבל אוי. התרסק כל המומנטום. לא היה חכם להגיד שהוא לא מכיר את השיר, וכנראה הוא בכלל גם לא היה מודע לביצוע של קוק (ותודה לראיין שהזכיר). ותכלס, אין סיבה לשיר את זה עם עיבוד כזה רגיל ובנאלי אחרי שמישהו כבר עשה משהו אחר לגמריי עם השיר. אבל אם ננתק את זה מהכל, היה ביצוע בסדר ווקאלית (הוא התבלבל שם במילים או משהו? מה היה המיליון i love you האלה ברצף?) אבל נראה לי שהוא בסכנה. היילי הייתה בסדר גמור. מהאמצע זה היה ממש אחלה. לא פייבוריטית, אבל לא בלאגן מוחלט. סקוטי היה אחלה. אני מתחילה די לחבב אותו. הוא קצת מתפזר לפעמים אבל אני מעדיפה אותו על הרבה אחרים בנבחרת. פיה - שוב בלדה? די מעייף. היא שרה מעולה, אבל הבחירות שלה בד"כ על הפנים
אבל יש משהו בזה שאחרי שלושה זוכים עם גיטרות פתאום מחזירים את הדיווה המסורתית. אבל אם היא רוצה להגיע לגמר היא חייבת לגוון. אבל מבחינת השאר יש לה את זה. פול היה טוב. קודם כל רואים שפי מאה יותר נוח לו עם הגיטרה מאשר כל הריקודים המוזרים האלה סביב הבמה. זה היה הביצוע הכי נורמלי שלו עד עכשיו. הביצועים שלו ושל אדם שונים בסגנון, אבל אני יכולה להגיד שאת של אדם אהבתי יותר. (ושזה בא ממני..) נאימה - WTF. ג'יימס - לא ייעזור, לא אוהבת את הטון שלו. רוב ההופעה הווקאלס היו בסדר, אבל עדיין לא מתה עליו ועל הגישה של הוואנבי רוקסטאר שלו. חלק מהמעריצים שלו טוענים שלגישה שלו יש קשר לבעיות שיש לו, אבל אני לא קונה את זה. וגם אם כן, אני ממש שונאת שמעריצים משתמשים בכל מיני דברים כאלה. כמו שהיו את המעריצים של אדם שכל דבר רע שאמרו עליו היה חייב לנבוע מהומופוביה או משהו. (לא אלה מפה, חס וחלילה) בכל מקרה, נראה שמפמפמים אותו חזק כי קייסי מאכזב קצת. בוטום: ת'יה, היילי, קייסי ת'יה הולכת לדעתי

moshavnikit

New member
../images/Emo58.gif

מסכימה לגמרי לגבי סטפאנו, פחות או יותר לאורך כל הדרך לא הייתי בעדו ולא הבנתי למה הוא נכנס לנבחרת, אבל שבוע שעבר הוא היה ממש ממש טוב והיום אפילו ראיתי שוב את התכנית של השבוע שעבר ולא דילגתי על ההופעה שלו! אבל הוא פשוט חירב את זה עם hello. מי לא מכיר את השיר הזה? מי?? ולמה אף אחד לא אמר לו שדיוויד קוק עשה לזה ביצוע בלתי נשכח? למה?? סואו סטיופיד!

../images/Emo58.gifגם אני לא הבנתי את ההתלהבות מ

ג'ייקוב והוא דווקא אחד הפייבוריטים שלי, לא ראיתי את הביצוע רק שמעתי ומשמיע הוא היה ממש מזעזע, אגב הביצוע הנוראי של הערב ובגלל תגובות השופטים חשבתי שלא שמעתי טוב, אז הלכתי לצפות בזה שוב... לא ברור לי ממה הם כל כך התלהבו

קליספרה

New member
../images/Emo58.gif מדווחים מהשטח

קודם כל מה עשו לג'יילו בפנים - היא נראית כמו ילדה שמחופשת בפורים למלכת אסתר - צריך לשלול את הרישיון של מי שאיפר אותה ואולי זה לאות הזדהות עם העם המתחפש בציון - פשוט מזעזע!!! קייסי : אני אוהבת אותו הוא פשוט מותק - ושר כמו שאני אוהבת למרות שבחר באחד השירים הלעוסים אם לא ה... רק מצטרפת לדילן בתחינה תגזום כבר את הרעמה שעל הראש ועל הפנים. אי אפשר להראות כמו איזה היל בילי ולשיר ככה. זה צריך להיות אסור על פי חוק ! התינוקתיה : ילדה יפה הילדה הזאת תענוג לעיניים. הופעה הרבה יותר טובה הפעם, לא נרדמתי לא רציתי למלוק לאף אחד את הראש, נחמד. ג'ייקוב : הסגנון הזה נולד בשבילו - לא אוהבת את השיר, לא נעים לי באוזן, אבל לחריאן הקטן יש חתיכת גרון הוא זמר שלא מהעולם הזה - השופטים מתעלפים שם... בובה-לורן: ממשיכה את מסיבת פורים ועולה לבמה מחופשת לזברה. חמודה לאללה - ביצוע כייפי שום דבר לכתוב עליו הביתה סטפנו ברודריק: שונאת ליונל ריצ'י שונאת...ואת השיר הזה הכי הכי הכי שונאת בעולםםםםם - אני רוצה להשתיק, האופנוען שלצידי מסרב
מלא פאתוס - לא סובלת את זה בלעעעעעעעעעעעעעע היילי: נכנסת לבמה כאילו תפוס לה הצוואר, לא מתחברת, אבל הביצוע נשמע לי אחלה. דילן תהיה מבסוטית היא גיהצה את התלתלים מאד סקוטי: הוא דבק בסגנון שלו ילד חכם - מבחינתו הוא זמר קאנטרי וזה מה שהוא עושה בתוכנית. כייף נעים באוזן - ילד מתוק . מסתבר שאני די מחבבת קאנטרי. פיה - עקבית הבחורה - כמו בלדה...זר קוצים כואב - זה מה שהיא אוהבת, ויודעת לעשות את זה מצויין - גרון גרון יש לה. וגם נראית טוב היום. פול - שערוריה אני לא מאמינה, אני מחבבת אותו היום
נעימה - לשם שינוי לא נראית כמו מכשפת וודו. ונשמעת לגמרי לא רע - אני אוהבת גיימס סוגר את הערב, מרים את הקהל ובצדק להפתעתי מאוד נהנתי הערב - נכון להיום סטפנו הביתה כאן תמו שידורנו להיום לילה טוף

LeAnnDylan

Well-known member
אני מתה על הביקורות שלך../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם היילי והצוואר התפוס. צפיתי בפרק עם חברה שלי וזה בדיוק מה שהיא אמרה

moshavnikit

New member
../images/Emo58.gif כמה מטומטם צריך להיות..

בשביל לעשות את hello? גוד, איזה טמטום!! ובהתאם לזאת, סטפאנו גם היה היחיד שהיה ממש לא טוב בתכנית הזו (לדעתי). קייסי מיי לוב, אהבתי את מה שהוא עשה! על ג'ייקוב דילגתי, הוא כה משעמם אותי. סקוטי.. הוא סבבה בתחום שלו, לא מתה עליו. נעימה הייתה טובה השבוע למרבה הפתעה וגם היילי. ת'יה סוף סוף גיוונה, אבל אהבתי אותה הרבה יותר בשיר של ליידי גאגא בשיר הקבוצתי בשבוע שעבר. פול היה מקסים
פיה מעולה, אבל היא כבר מתחילה לשעמם אותי, אני קרובה ללנטוש אותה ברשימת הפייבוריטים שלי. אהבתי מאוד את השמלה של לורן! וגם את הביצוע שלה.. באודישנים לא אהבתי אותה, חשבתי שהתלהבו ממנה יותר מדי, אבל אני באמת מתחילה להעריך אותה! מי יהיה בבוטום השבוע? זה בכלל לא ברור, בכולופן, הבוטום שלי: סטפאנו, ג'ייקוב
ות'יה (דווקא מאוד הייתי רוצה לראות אותה ממשיכה ועושה דברים קצת יותר עדכניים, אבל בינתיים היא לא הרוויחה את המקום שלה.

DoubleT

New member
דווקא את ../images/Emo58.gif

לורן הכי פחות אהבתי, קריוקי כמעט טהור..
וכשחושבים על זה גם קייסי היה חלש. הוא מאבד מומנטום בקצב חסר תקדים
. היו לי ציפיות ממש גדולות ממנו והוא מאכזב.. אה ושכחתי לגמרי מת'יה
.. מכל השאר נהנתי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

כנראה שאני היחידה בעולם הזה שממש מחבבת את היילי.

קליספרה

New member
אני מכירה עוד אחד שהצהיר באוזניי חיבה להיילי

את לא לבד אוהבים אותך סוויטי

למעלה