../images/Emo58.gif
ההופעה של קייסי הייתה awkward, כל הסיבובים שלו סביב הבמה היו ממש מוזרים וזה היה כזה לא נוח לצפייה
תנו לבן אדם את הבס שלו חזרה, וגם גילוח לא יזיק. עם כמה שאני אוהבת אותו, הוא פשוט לא מצליח להתעלות על הוליווד. ואני שונאת שזה קורה למתמודדים. ת'יה הייתה סבירה ומשעממת כרגיל. |פיהוק| ג'ייקוב היה בסדר. אין לי מושג ממה השופטים נפלו, כי לדעתי הוא עדיין חוטא באובר-סינגינג אבל לפחות כל האוירה של המוטאון התאימה יותר לשואו שלו. ואלוהים, רנדי. "אתה יודע מה היה רע בביצוע שלך?" *שתיקה* "כלום!!!!!"
לורן - ההתחלה הייתה ממש יפה, ההמשך היה רגיל וצפוי כזה. וחבל שהיא הולכת רק על בטוח. סטפנו - אוי. דווקא ממש אהבתי אותו שבוע שעבר, והייתה לו יופי של גירסת סטודיו, אבל אוי. התרסק כל המומנטום. לא היה חכם להגיד שהוא לא מכיר את השיר, וכנראה הוא בכלל גם לא היה מודע לביצוע של קוק (ותודה לראיין שהזכיר). ותכלס, אין סיבה לשיר את זה עם עיבוד כזה רגיל ובנאלי אחרי שמישהו כבר עשה משהו אחר לגמריי עם השיר. אבל אם ננתק את זה מהכל, היה ביצוע בסדר ווקאלית (הוא התבלבל שם במילים או משהו? מה היה המיליון i love you האלה ברצף?) אבל נראה לי שהוא בסכנה. היילי הייתה בסדר גמור. מהאמצע זה היה ממש אחלה. לא פייבוריטית, אבל לא בלאגן מוחלט. סקוטי היה אחלה. אני מתחילה די לחבב אותו. הוא קצת מתפזר לפעמים אבל אני מעדיפה אותו על הרבה אחרים בנבחרת. פיה - שוב בלדה? די מעייף. היא שרה מעולה, אבל הבחירות שלה בד"כ על הפנים
אבל יש משהו בזה שאחרי שלושה זוכים עם גיטרות פתאום מחזירים את הדיווה המסורתית. אבל אם היא רוצה להגיע לגמר היא חייבת לגוון. אבל מבחינת השאר יש לה את זה. פול היה טוב. קודם כל רואים שפי מאה יותר נוח לו עם הגיטרה מאשר כל הריקודים המוזרים האלה סביב הבמה. זה היה הביצוע הכי נורמלי שלו עד עכשיו. הביצועים שלו ושל אדם שונים בסגנון, אבל אני יכולה להגיד שאת של אדם אהבתי יותר. (ושזה בא ממני..) נאימה - WTF. ג'יימס - לא ייעזור, לא אוהבת את הטון שלו. רוב ההופעה הווקאלס היו בסדר, אבל עדיין לא מתה עליו ועל הגישה של הוואנבי רוקסטאר שלו. חלק מהמעריצים שלו טוענים שלגישה שלו יש קשר לבעיות שיש לו, אבל אני לא קונה את זה. וגם אם כן, אני ממש שונאת שמעריצים משתמשים בכל מיני דברים כאלה. כמו שהיו את המעריצים של אדם שכל דבר רע שאמרו עליו היה חייב לנבוע מהומופוביה או משהו. (לא אלה מפה, חס וחלילה) בכל מקרה, נראה שמפמפמים אותו חזק כי קייסי מאכזב קצת. בוטום: ת'יה, היילי, קייסי ת'יה הולכת לדעתי