../images/Emo109.gif ../images/Emo230.gif מישהו התגעגע?../images/Emo3.gif
טוב,אז יום שישי בערב ואני מודה,קצת משעמם לי,זה לא שאתם ברירת מחדל או משהו,כן?פשוט החפירה באה לי טבעי וזה המקום המושלם לעשות את זה. אז לא כתבתי פה כבר המון זמן,בטח שלא שום דבר שקשור לעונה הזו,אז מי שיקרא (אחמדילןאחמ) הרי הוא מבורך
החלטתי שאת האודישנים של העונה הזו אני לא רואה,כי מאסתי וכי מה לעשות?אחרי אודישנים של תוכנית כמו האקס פקטור באמת שאלו של אמריקן איידול,כמו כל ההפקה נראים מגוחכים. השלמתי פה ושם קצת אודישנים ושלבי הוליווד לאחר מכן אבל לא יותר מדי. נתחיל עם הביקורות שלי: קודם כל קראתי פה שמישהי העבירה ביקורת על האיפור של ג'ניפר והיא לקחה לי את המילים מהפה! דבר שני,ואוו,איזה מיצוי של נושאים.למה שפשוט לא נעשה נושא 'כל שיר שנחרש באיידול בעבר וזהו?!' קייסי אברמס - I Heard it Through the Grapevine המתמודד שלי לעונה.ללא ספק הבחור הכי מעניין,כריזמטי ושובה בעונה הזו.קראתי השבוע קצת ביקורות שמפסיקים לאהוב אותו ואני קורא לכם,אנשים תתעוררו!מילא הייתי שומע את זה אחרי שבוע שעבר לביצוע של נירוונה,שאני שונא אנשים שלא יודעים שאי אפשר לעשות שום דבר עם השיר הזה,אבל אחרי השבוע?!COME ON...הוא היה מעולה! תיה מגיה - Heatwave כשראיתי אותה בשבוע הראשון חשבתי שיש משהו מיוחד בילדה...מאז כבר שלושה שבועות שאני רואה כלום.היא נראית אבודה על הבמה במיוחד בשיר הקצבי היחיד שהיא שרה.בורינג. ג''יקוב לאסק - You’re All I Need to Get By חשבתי שקלארקסון היא היחידה שביצעה את זה באיידול,אבל דילן הזכירה מישהי אחרת,לא?חשבתי שיהיה לי קשה,אבל הביצוע היה טוב מאוד,אפילו מצוין,אבל אוברטייד לחלוטין. לורן אליינה - You Keep Me Hanging On נתחיל עם החיובי:השמלה הייתה יפיפייה ומחמיאה מאוד. נעבור לשלילי: לבשת זברה בחזרות,לא יכולת לבחור הדפס אחר להופעה?! לא יכלת לבחור שיר פחות קריוקי? לא יכלת להיות טיפה יותר טבעית על הבמה? בכללי,אני לא מבין את ההתלהבות מלורן פה בפורום,אני חושב שהיא סתמית מאוד ולא מעניינת. |סקילות ואבנים מדילן...בורח!| סטפנו לנגונה - Hello שנוא עליי מהרגע הראשון.לא הצלחתי לאהוב שום הופעה שלו. היילי ריינהרט - You Really Got a Hold on Me היילי ריינהרט היא הליהי גרינר של אמריקן איידול!!!! אני פשוט מטורף עליה!!!היא היחידה שמבדרת אותי מהבנות,שמצחיקה אותי ושגורמת לי לחכות להופעה שלה כל שבוע או בכלל להתעניין בה. היא פשוט מצוינת. |דילן גוררת את כל הפורום ללינץ'| סקוטי מקרירי - For Once in My Life בד"כ שניה לאחר שהוא מסיים אני כבר שוכח מה הוא שר,לא יודע אם זה בגלל שאני לא מכיר את השירים שהוא שר,או שכל שבוע זה פשוט נשמע אותו דבר?! הוא טוב במה שהוא עושה,אין ספק,אבל כאן זה נגמר. השבוע זה היה יותר חביב כי זה היה קצת שונה. פיה טוסקנו - All In Love Is Fair חיכיתי לה..חיכיתי להגיד את כל מה שיש לי להגיד על גברת טוסקנו. אז כשראיתי את ההופעה הראשונה שלה וראיתי את השופטים כ"כ מתלהבים באמת שלא הבנתי למה... אוקיי,הבחורה על המשבצת של סלין/וויטני/מאריה,היו לנו כאלה בעבר כמו קלארקסון,טמיירה גריי,ליאונה לואיס,מלינדה דוליטל וכו'... בכל המוזכרות למעלה היה משהו אקסטרה,משהו מעניין,משהו ייחודי.אין שום דבר שגורם לי להתעניין בפיה,היא פשוט משעממת. בקשר להופעה השבוע.לפני שמגיעים לאיידול,צריך לעשות שיעורי בית..קת'רין מקפי שרה את זה בשבוע השני להופעות החיות בעונה ה-5.קת'רין הייתה ידועה כמתמודדת חזקה שהשופטים אהבו מאוד והם ירדו עליה בהופעה הזו בעיקר בגלל בחירת השיר. השיר הזה פשוט גורם לי לתלל.נשבע לכם שיכלתי לשמוע את קת'רין מקפי מצחקקת צחוק זדוני. פול מקדונלד - Tracks of My Tears אחרי הדיזסטר של שבוע שעבר ובחירת שיר אמיצה מאוד (בכל זאת הרבה אוהבי אדם בפורום,לא?) פול חזר למוטב ועם כל הקסם האפשרי. הביא ביצוע שאי אפשר בכלל להשוות לאף אחד והביא לו את הטאץ' הייחודי שלו. זה היה פשוט מדהים ואיזה מזל!בדיוק שחשבתי שאני הולך לאבד אותו אחרי שרצח את אחד השירים האהובים עליי בשבוע שעבר. אני מקווה שיישאר עם הגיטרה וישאיר את התקפי הפרקינסון בבית. נעימה אדדפו - Dancing In the Streets פשוט מלכה!יפיפייה!מדהימה! מהרגע הראשון אהבתי אותה,למרות כל התגובות נאצה. יש בה את המשהו אקסטרה שאני מחכה לראות,בדומה להיילי. ללא ספק הביצוע הכי טוב שלה. ג''ימס דורבן - Living For the City באמת שאני מנסה לשנוא אותו,אני פשוט לא מצליח. חשבתי שאני אשנא את הביצוע בעיקר בגלל הביצוע המצוין של טיילור בעונה ה-5,אבל ג'יימס הביא את הכיף שלו לשיר ובכללי ווקאל מדהים כרגיל. אלוהים,הלוואי ואני אשנא אותו. מסקנות: דילן דילן ודילן. אתם חושבים שאני סטוקר של דילן?!