Top 10- RHCP-התוצאות

ofirshai

New member
Top 10- RHCP-התוצאות

טוב בגלל מספר ההצבעות הקטן, ונסיעה בלתי מתוכננת שלי מחר, אז היום הטופ 10 לא יהיה ממש מפורטף אלא רק הרשימה וכמה סטטיסטיקות. מצטער מאוד לכל מי שהצביע...

ofirshai

New member
../images/Emo97.gif מקומות 10-1 ../images/Emo97.gif

10. Around The World 9. Fortune Faded 8. Road Trippin'/ Under The Bridge תיקו 7. Dani California 6. Can't Stop 5. Give It Away 4. The Zephyr Song 3. Cliforniacation 2. Scar Tissue ובמקום הראשון....
Otherside
אני ממש מצטער שלא יכולתי להשקיע קצת יותר, ואני מבטיח להשתדל שדבר כזה לא יקרה, אבל גם אתם צריכים להשתדל לא להגיע לרף כזה נמוך של הצבעות.

ofirshai

New member
רשימת השירים לדירוג לשבוע הבא ../images/Emo88.gif../images/Emo44.gif

בתקווה שהפעם יהיו יותר הצבעות, הנושא של שבוע הבא הוא כריסטינה אגילרה. Reflection Genie In A Bottle The Christmas Song What A Girl Wants I Turn To You Come On Over Baby Pero me acuerdo de ti Christmas Time Nobody Wants to Be Lonley Falsas esperanzas Lady Marmalade Dirrty Beautiful Fighter Can't Hold Us Down Infatuation בויקיפדיה לא היו ממש סגורים לגביו, שמישהו יתקן אותי אם זה לא נכון The Voice Within Car Wash Ain't No Other Man Hurt Candyman איך מצביעים
?
בוחרים את 10 השירים הכי אהובים עליכם מהרשימה הגדולה שפה, ומדרגים אותה כך שמקום 10 מקבל נקודה אחת, מקום 9 מקבל 2 נק', מקום 8 מקבל 3 נק' וכו'. את הדירוגים שלכם יש לשלוח לי במסר עד יום שני בשעה 5!

יואו כמה בולשיט היא עושה מסביב למוזיקה

האמיתית [הכריסמס, הספרדי] הצבעתי אבל היה קשה אחרי מקום 6.. נגמרו השירים שאני באמת אוהבת :S

TheImpactBoy

New member
בולשיט?

דיסק הקריסטמס מדהים פשוט... והספרדית דווקא עשה לה חסד.

Britney Style

New member
אבל בתכל'ס זה חרטה במקום אלבומים רציניים

היא הקליטה גירסה ספרדית לאלבום הראון ואיזה שירי כריסמס חברת התקליטים פשוט ניצלה עד הסוף את ההצלחה של האלבום הראשון. וממתי יש לוויתין פורום בתפוז????????? אני ממש ממש אוהב אותם ויש לי את האלבום האחרון שלהם בבית בעצם ברגע זה אני שומע את Frozen .... אבל הקישור שבתחתימה שלך לא עובד....

Britney Style

New member
כתבתי שמה כבר הודעה ולמה לשנות כינוי?

אם אתם לא תקבלו אותי כמו שאני אז לא צריך.

TheImpactBoy

New member
כדי שהפורום לא יראה זבלי.

(השם בריטני וכזה). אבל לא נורא, תבוא בכיף.

זה קצת (הרבה) חצוף מצידך להגיד כזה דבר

ועוד אחרי שאמרת שהדורת כירסמס של כריסטינה "פשוט מדהימה" וואי אם יש משהו שאני לא סובלת זה ילדים (בדגש על ילדים) שחושבים שזה מאוד מאגניב! לשנוא כוכבות פופ ובמיוחד את בריטני כי זה..... זה פשוט מגניב לשנוא את בריטני!!!1 תאמין לי שלא מגיע לך להיות מנהל בתפוז.

TheImpactBoy

New member
זה באמת חצוף ולא יפה...

ואני מצטער אם פגעתי. אבל היא פשוט מגעילה... וזה קצת מציק לי בעין... אבל לא מתפקידי לקבוע לאנשים כינויים, כל אחד ודעתו.

SuperShiro

New member
מגיעלה תגיד עליה כשתתעמק, ותעשה

קצת יותר מלקרוא איזה עליה איזה כתבה מומצאת בוואלה.

NoWords

New member
אוקיי אז ככה-

infatuation - לא סינגל.
וחסרים שם שירים למען האמת. tell me, a song for you, somos novios האחרון זה שיר שלה עם אנדראה בוצ'לי, אחריו זה שיר עם הארבי האנקוק, והראשון זה עם פי דידי כמו שאתם יודעים. אבל לא נורא.. בטח גם ככה אפחד לא כ"כ מכיר אותם ^^. יש גם את Hello שזה השיר שהיא עשתה לפרסומת של מרצדס.. ואת I will be - שבטוח מלא אנשים מכירים ואוהבים אותו:) Tilt ya head back? הוא היה שיר מוכר עם נלי. קיצר.. חבל שזה לא כל הרשימה.

למעלה