Top 10- RHCP-התוצאות

Eti No Name

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo14.gif

ווקאלית וליריקית.

ערן1987

New member
"ווק אוואיי" ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

חבל שירד בעריכה לסטריפד

DAN1EL

New member
WA, תודה לאל, לא ירד בעריכה. ../images/Emo97.gif

התכוונת ל-I Will Be. :) וכן, באמת חבל שהוא שוחרר רק כבי-סייד. =\

NoWords

New member
לא.

Written and Composed by: Christina Aguilera, Robb Hoffman and Heather Holley רוב והת'ר הם שני כותבים/מלחינים שהיא עובדת איתם עוד מהאלבום הראשון...

Shiri from the block

Active member
../images/Emo127.gif אוח זה היה מזה קשה! לא הצלחתי להחליט איזה שירים שלה אני אוהבת יותר ופחות!../images/Emo10.gif קיצר חוץ ממקום ראשון נראה לי שאף אחד שם לא ממוקם במקומו האמיתי חח.. וחסר אם ביוטיפול ינצח!! גררר, יש לה שירים פי אלף יותר טובים ממנו.

Shiri from the block

Active member
אוח זה עושה לי הודעות שגיאה שלחתי לך שני מסרים תגיד לי אם קיבלת, אם לא אני אשלח שוב.

ofirshai

New member
כן קיבלתי 4 פעמים את ההודעה שלך

ופעמיים ויותר מההודעות של כולם...

xtina 4 ever

New member
../images/Emo2.gif!../images/Emo210.gif

את מזלזלת בכבודו של "ביוטיפול"?! אבל..איך אפשר?

NoWords

New member
הוא קצת אוברייטד, אני גם מסכימה.

כלומר אני שמחה שהוא הפך להמנון כזה, והצליח מאדדד. הקליפ שלו גאוני בעיני ואני שמחה שאנשים התחברו לשיר בזכות הקליפ. אבל TVW שיר כ"כ יותר טוב ממנו, והוא הצליח הרבה פחות ממנו. ביוטיפול שיר מעולה, בהופעות הוא הכי מרגש בעולם... אבל מכל האלבום? הוא מזה לא הכי טוב :|

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ת'אמת שאני גם קצת לא אוהבת איך שהיא שרה חלקים מסויימים בשיר, שזה קצת מרגיז אותי.. בכל אופן, בהחלט יש יותר טובים ממנו, גם בB2B

DAN1EL

New member
הקליפ שלו גאוני? ../images/Emo97.gif

לא מצאתי שום דבר גאוני בקליפ של ביוטיפול. מציק לי שלא קורה בו כלום, סתם מראים בו אנשים כביכול "פריקים", את כריסטינה שרה בחדר ריק, ואז פתאום מראים שוב את האנשים האלה - רק שהפעם הם מחייכים. מה קרה פתאום? מה אתם מחייכים? עברתם בכלל איזשהו תהליך בקליפ הזה שפתאום הכל נראה טוב ויפה? קרה לכם משהו? או שהמילים של השיר עשו את הפלא? זה פשוט נראה תלוש ואפילו קצת אידיוטי. כנ"ל לגבי הקטע עם הפרח בהתחלה ובסוף. אתם מבינים, אפילו הפרח הפך מנבול לפורח ומושלם. למה? מה קרה פתאום? אם היו מבזבזים פחות זמן על "לזעזע" אותנו בקליפ, היו מוצאים גם זמן אולי לקצת עלילה. אבל זה גם ככה היה מתכון בטוח לאיך נופלים לקלישאות בקליפים. בקיצור - לא אוהב את הקליפ הזה. זה היה עוד ניסיון חצי שערורייתי של כריסטינה לעורר עניין באמצעות קליפ, אחרי שבדירטי היא הציגה לנו פרובוקציה מצולמת אחת גדולה אז גם כאן אנחנו כאילו אמורים להזדעזע מנשיקה חד-מינית ואנורקסית ששוברת את המראה. אבל אל תטעו - אני עדיין חושב שהשיר מדהים ובהחלט בטופ 3 שלי אצל כריסטינה.

NoWords

New member
אבל לא בכל קליפ צריך עלילה

ממשית לקליפ. בשיר כמו ביוטיפול - הליריקס הופכים לעלילה, אם מקשיבים להם. לא צריך שומדבר שיכפה על מה שהמילים מעבירות. וכן, הקטע הוא שבהתחלת הקליפ כולם במצב נוראי של אי קבלה בחברה וכאלה, ואז כריסטינה באה ואומרת להם ש.. וואלה, תקבלו את עצמכם ותאהבו את עצמכם כי נו, בעברית זה נשמע הכי מעפן שיש, אבל כולנו יפים וכל אחד צריך להאמין בעצמו. ואז, זה מה שמחזק אותם וחוזרת להם שמחת החיים. הם שמים זין, מתנשקים, שוברים מראות, תדמיות ותפיסות מעוותות בראש לגבי עצמם. אני אוהבת אותו בגלל שהוא כזה פשוט. הוא מציג המון דברים שבאמת קורים לנו בחברה. היא באה והציגה את הצד שכביכול מעדיפים לא לחשוף אותו ולא לדבר עליו. הפרח זה פשוט עוד ביטוי לכך שצריך.. לפרוח?
שזה יותר יפה מאשר פרח נבול, חח וכריסטינה נראית מדהים בקליפ!!!!
בנוסף לכל. ואיזה קטע שאצלי דווקא הקליפ בדירוג גבוה יותר מאשר השיר עצמו מבין שירי כריסטינה.

Eti No Name

New member
שלחתיייייייייי ../images/Emo14.gif

לא היה כז-ה קשה
.. ידעתי את המקומות פחות או יותר

למעלה