Top 10

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

LeAnnDylan

Well-known member
עוד לפני שמתחילה העונה אני חושבת על מכות

אז אל דאגה, ברור שגם השנה השרשור יחזור

LeAnnDylan

Well-known member
אוי את
!! מתה על הסיכומים שלך!!

מחכה להם יותר משאני מחכה לשאר המתמודדים שהם לא סקיילר

SHTRUDIDI

New member
הסיכום שלי

באופן כללי היה ערב ממש טוב.

דיאנדרה-
אהבתי את הביצוע, אמנם זה לא היה מומנט אבל הוא ביצע את השיר טוב והוכיח שוב שהוא צריך לשיר שירים קצביים ופחות בלדות מבוגרות.

אריקה-
איך ביצוע כזה לא קיבל פימפספוט? היא הייתה מצוינת בעייני. היו כמה רגעים לא מדויקים אבל באופן כללי זה היה ממש ממש טוב. היא נראתה מעולה, סוף סוף התלבשה צעיר ומגניב והלוק החדש גרם לה לזהור, ממש נראתה כמו כוכבת.

ג'ושוע-
הוא נראה לא ממש מחובר לשיר ולהופעה עד לרגע שבו המקהלה נכנסה ואז הקול שלו נשמע מדהים, היו כמה תווים מצוינים שם בסוף. באופן כללי זו ההופעה החלשה ביותר שלו בעייני.

סקיילר-
גם אצלה זו ההופעה החלשה ביותר לדעתי. היא נשמעה לא משהו בחלקים מסוימים מהשיר וקצת צרחה.

אליס-
מושלם. זה היה נפלא. גם הלוק, גם הקול שלה, גם בחירת השיר. מדהים.

פיליפ-
זה היה מצוין. אני כל כך אוהבת את השאגות שלו ואהבתי את הביצוע הזה מאוד.

הולי-
הרגשתי כאילו ניסו לעשות ממנה קצת כריסטינה אגילרה. גם השיער, גם התלבושת. הביצוע היה לא טוב בעייני. מעבר לזה שהיא תמיד לא מצליחה לגרום לי להתלהב מההופעות שלה, היא גם הייתה מאוד לא מדויקת.

היג'ון-
אהבתי את זה שהוא שינה ולא לקח בלדות, בטח בערב שרובו דווקא כן היה בלדות. היו כמה תווים טובים מאוד אבל היו גם רגעים, במיוחד אלה שהוא התעסק בלרוץ בהם, שזה לא נשמע טוב.

ג'סיקה-
היא שרה נפלא, אני מאוד מאוד אוהבת את הקול שלה, אבל לא נפלתי מההופעה הזאת. היו לה ביצועים מרגשים יותר בעייני.

קולטון-
איזה הופעה מדהימה!!! הוא לקח את השיר האהוב עליי של בילי ג'ואל ועשה לו ביצוע מושלם. הדבר היחיד שעיצבן אותי לגביי הביצוע הזה זה העובדה שהשופטים לא קמו אחרי זה. מה נסגר איתם?! זה היה מדהים, הקול שלו, העיבוד, הנגינה, הרגש, הלוק, הכל היה מושלם.

טופ 3-
קולטון by a mile, אחריו אליס ואריקה.

LeAnnDylan

Well-known member
את סתם לא אובייקיטיבית|הא|

יא אוהבת אימואים שכמותך
דנה הרעילה אותך

ועוד אחרי שקבענו במפגש הפורום האחרון שאת איזה רובוט ששלפו מסטפפורד וייבס

SHTRUDIDI

New member
אה?

אני חושבת שהייתי אמורה להיעלב, אבל אני לא בטוחה שהבנתי את המשפט האחרון שלך...

ואני לא אובייקטיבית?! את בעד כל בלונדינית, גם אם במקרה היא בכלל עם שיער חום וקוראים לה אנטונלה

LeAnnDylan

Well-known member
אומייגאד

יואו אני כבר איזה 2 דקות נקרעת מצחוק מול המסך והעפתי את כל העוגה שהייתה לי ביד עם המקלדת בגללך

אגב לא היית אמורה להיעלב מההערה הלא מובנת. היית צריכה להיות במפגש פורום כדי להבין אותה אבל בשום צורה שהיא זה לא נאמר כעלבון.

אבל אני מוחה!! אני לא אוהבת כל בלונדינית
את היילי אני שונאת

ובטוח היו עוד כמה מכוערות מתולתלות בדרך

יואו השורה האחרונה שלך עדין מצחיקה אותי

אחת היציאות הטובות שלך

LeAnnDylan

Well-known member
יאק.

אין לי מושג באיזו אלכס מדובר אבל כל האלכסיות של איידול מזעזעות

Bleed for Me

New member
בקצרה..

דיאנדרה - לא מעניין חח...

אריקה - היא מעולה, השיער הולם אותה מאוד, הופעה טובה

ג'ושוע - הוא זמר מעולה! הבנתי מה ג'ניפר אמרה לו , הוא לא היה הכי מחובר לשיר אבל הוא זמר מדהים..רק צריך להזהר לא למחזר את עצמו

סקיילר - אני אוהבת אותה, היא הייתה טובה, אבל אותו סיפור כמו עם גושוע, החיבור לשיר לא היה חזק מספיק..

אליס - הופעה ממש טובה שלה! ממש אהבתי!! השיר ישב עליה מעולה (ולמה נראה להם שאנשים לא מכירים את השיר הזה! הוא ידוע!) היא נראתה מעולה (חוץ מהג'קט השחור ההזוי..) היא אדירה

פיליפ- הוא עושה את השיר שדיוויד קוק קיברר בסיבוב הופעות שלו!! (וזה מדהים! לכו תחפשו ביו טיוב!!
) אהבתי שהוא לא הקשיב לאף אחד!
עלה עם גיטרה ובגדים אפורים חחחחח מלך...הופעה טובה שלו, כרגיל...

הולי - אמלה איזה גרוזינית, דיי עם הנוצץ הזקן הזה!! לא אהבתי אותה השבוע, דיי משעמם...

היג'ון - חח היג'ון!! כל ההופעה של הולי אני כזה "חוץ מקולטון מי עוד נשאר?!" אהה כן, הייג'ון! חחח שכחתי כמה שהוא מצחיק אותי..ההתחלה של ההופעה הייתה אדירה!! היה לי דה זה וו לברוק וויט ואז קלטתי שזה בכוונה
חחח הופעה טובה שלו..חמוד

ג'סיקה - אהה נכון, שכחתי גם ממנה
היא מעולה אין לי מה להגיד עליה, אדירה..

קולטון -
וואו, איזו הופעה מדהימה! גם לי היה גוסיז!! הוא פשוט מדהים. נקודה. והוא נראה מעולה

קולטון ג'סיקה ואליס הטופ שלי..

מבחינת בוטום רק הולי..

jess r

New member
ערב מצוין

דיאנדרה - חלש ביותר.

אריקה - לא מאמינה שהיא לא הספוטלייט. ראשית כל, אני חייבת לציין שזה בטופ 10 השירים האהובים עלי בכל הזמנים, וכשהיא רק התחילה את ההופעה כבר היה לי גוסיז (כן, הרגע ציטטתי את ג'יי.לו). דבר שני - וואו. המייקאובר היה מעולה, ההופעה היתה מדהימה והשירה היתה
אין דברים כאלו ואני לא מאמינה שהשופטים לא נתנו לה את המחמאות שהיא היתה אמורה לקבל. זה היה מושלם!

ג'ושוע - אובר סינגינג, פירוש מזעזע של השיר ואומייגד אתה יכול להיות יותר גיי?

סקיילר - קצת משעמם האמת. אבל סבבה סך הכל.

אליס - וואו!!! מאיפה היא הקריצה את השיר הזה? אני מזה אוהבת שבוחרים שיר לא קשור. היא בבירור מבינה דבר או שניים במוזיקה טובה. מעולה.

פיליפ - לא מתתי את הקטע שהוא מתעקש ללבוש אפור ואני לא מבינה מה רע בללבוש משהו יפה כשאתה עומד על במה. זה לא מוריד ממך. אם כבר אז להתלבש משעמם במכוון (שזה מה שהוא עשה) זה זילזול בצופים ובמעריצים שלך. חוץ מזה הוא מתחיל לעשות לי פלאשבקים ללי דוויז עם הג'קט הזה שהוא מיחזר כל העונה. בכל אופן ההופעה עצמה היתה מצויינת, אין מה לומר, קשה להתווכח עם הכישרון שלו.

הולי - בלעכס. איזה שיעמומון. כל שבוע אותו שיר.

היג'ון - לך. הביתה. לא פייר שהוא תופס מקום של אנשים מוכשרים שאשכרה רוצים קריירה במוזיקה סתם בשביל 15 דקות תהילה.

ג'סיקה - בחירה קיטשית מעט אבל היא בת 16 והיא בחרה שיר שהיא מתחברת אליו ושינתה אותו קצת והביאה לו משהו חדש, והווקאלז היו ספוט און.

קולטון - איזה שיר
הפתיחה היתה מעולה, פחות אהבתי את האמצע כי זה היה אובר דרמטי לשיר הז אבל בכל מקרה זה היה מקורי ולגמרי הפך את השיר למשהו שונה ושלו ועדיין שמר על האופי של השיר.

טופ 3: אליס, אריקה וקולטון. פיליפ קצת מאחורה.

בוטום 3: דיאנדרה והיג'ון במרחק עצום מהשאר והולי קצת אחריהם.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אני לא יודעת מה קורה לכן

את ודנה השתבשתן לי קצת. איך שקראתי את ההודעה שלך הייתי בטוחה שאני קוראת את הביקורת של דנה [גוסיז?
] ואז חשבתי לעצמי שכבר קראתי ביקורת שלה ומה עובר עליה

וקרה לי אותו הדבר הפוך לפני כמה תוכניותש קראתי ביקורת שלה והייתי בטוחה שזו את

למעלה