Top 10

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

M o n t i

New member
הופעות-טופ טן

האמת היא שבגדול היה שבוע ממש טוב לדעתי.אומנם את רוב השירים לא הכרתי (חוץ מ-2) אבל דווקא נהניתי.

דיאנדרה-
הראשון והמשעמם ביותר.
אהבתי את השימוש של דיאנדרה בפלצטים בהתחלה (למרות שאני יודע שהרבה לא אהבו) ככה הוא סתם כמו פוקהונטס שעשתה בייביליס וניסתה לעשות אר אנד בי.

אריקה-
אה..גם אני ייחלתי בשבוע שעבר לג'סיקה עם שחור!:)
האמת היא שאני חושב שהתספורת מבגרת אותה,אבל אני חושב שהיא בהחלט מכניסה לה אישיות,אז פלוס על זה.
זה היה אחד מהשירים שאני מכיר ואני חושב שהיא נתנה הופעה מדהימה והכי טובה שלה עד כה.הקול שלה היה במיטבו והיה פשוט מעולה!!

ג'ושוע-
היה לו קשה בהתחלה,לא היה קשה לראות,אבל ברגע שהמקהלה נכנסה הוא התחבר ונכנס לבית הפרטי שלו וזה היה מדהים.
אני חושב שזאת הפעם הראשונה שגם הקול שלו היה לי הכי נעים באוזן מבין כל ההופעות שלו.

סקיילר-
בדומה לג'ושוע גם לה היה מאוד קשה בהתחלה,אבל לקראת אמצע השיר היא כבר נכנסה לזה וההמשך כנ"ל היה מעולה.

אליס-
מדהים מדהים מדהים וכל מילה אחרת מיותרת!!
איך סיימון אמר פעם לאליוט?ואני חושב שאפשר למחזר את זה פה שוב (ואם מיחזרתי משהו של אליוט זה כבוד!)
A voucal master class.

פיליפ-
אהובי.
מדהים,מעולה,פנטסטי.

הולי-
הזכירה לי ממש את כריסטינה בגראמי עם ההופעה של Its a mans world.
בכל אופו,בשונה מהשופטים אני ממש אהבתי.הייתה הופעה מדהימה בעיניי.

היג'ון-
ואוו ואוו ווואוווו!!!!איזה הפתעההה!!
למי אכפת שהווקלז לא היו מושלמים?זה היה כזה מרענן,מפתיע ולא מתאים להיג'ון ופשוט נהניתי מכל רגע.

ג'סיקה-
נו מה אפשר להגיד?באמת...פשוט הורסת את הבריאות!(חחחח הבנתי שאני ממש מושפע עכשיו מטל מ'TLV' אני בדיוק רואה פרק תוך כדי)
מושלמת!

קולטון-
השיר השני שאני מכיר.קולטון היה מעולה,אבל איכזב אותי שהוא קיבל את הפימפספוט כי ג'סיקה או אליס היו צריכות להיות שם (למרות שהן כבר היו בעבר וקולטון לא)

אז לסיכום:
טופ 3-
אליס,ג'סיקה ואממ...אריקה

בוטום 3-
דיאנדרה ו...זהו!:0

ra8452

New member
אהבתי את הניתוח

מסכימה איתך ברוב הדברים חוץ מפיליפ, הולי , ג'ושוע והייג'ון

LeAnnDylan

Well-known member
ג'סיקה לא הייתה בפימפספוט מעולם

הופיעה שניה לפני הסוף שלוש פעמים אבל פימפספוט לא קיבלה.

M o n t i

New member
באמת?אז מה נראה להם?

הייתי בטוח שעם IWALU היא הייתה אחרונה.

ra8452

New member
חדשה פה+ ביקורת שירים

היי,

כתבתי פה כמה פעמים בעבר אבל לא נראה לי שמישהו זוכר...
הייתה אחלה תוכנית ואהבתי שרנדי התחיל לתת ביקורות ולא רק התחנף.

דיאנדרה-
די משעמם וזה שאין לי משהו נוסף להגיד די אומר הכל...

אריקה-
אוהבת את השיער החדש + הסטיילינג- ואפילו מאוד !!!!

הביצוע היה מעולה... הכי טוב שלה עד עכשיו

ג'ושוע-
כל שנה אמריקן איידול מביאים בחור אפרו אמריקני עם קול גדול ... לי זה כל שנה נשמע אותו דבר ואני לא ממש מתחברת לסגנון הזה אז יכול להיות שאני לא אובייקטיבית אבל היו לו כבר ביצועים יותר טובים.

סקיילר-
היא לא הייתה בין המצטיינים אבל גם לא בין הגרועים... ביצוע חמוד בעיני אבל לא יותר מזה.

אליס-
אני מתה עליה, מאוד אוהבת את הסגנון שירה הזה והשיר הזה היה מושלם בשבילה!!!!!!!
וכפי שרנדי אמר הסלסול הזה שהיא עשתה בסוף היה כל כך מיוחד וקשה מבחינה טכנית

אוי ואבוי עם אחרי ביצוע כזה ישימו אותה בבוטום !!!!

פיליפ-
אני לא ממש אוהבת את איך שהוא שר... אני מאוד אוהבת חספוס בקול (כמו אצל אליס למשל) אבל אצלו זה יותר מידי מחוספס והרבה פעמים במהלך השיר זה נשמע לי שהוא לוחץ יותר מידי ועוד שנייה המיתרי קול שלו ייתפוצצו. הייתי רוצה שבפעמים הבאות הוא ינסה לקחת קצת אחורה ופחות ללחוץ כי הוא מאוד מוכשר לפי דעתי.

הולי-
זה השיר היחידי שאני מכירה היום...
הביצוע היה מאוד משעמם , השיר עצמו לא לטעמי והיא זייפה המון .

היג'ון-
הוא ממש הצחיק אותי !!!
מאוד אהבתי אותו באודישנים, יש לו גוון קול מאוד יפה אבל הוא מאוד מאכזב בתחרות וזה היה הביצוע הכי גרוע שלו וגם הכי גרוע בתוכנית היום.

ג'סיקה-
יש לה קול מדהים ועוצמתי , סופר מוכשרת ! הדבר היחידי שיש לי להגיד עליה זה שהיא חייבת למצוא סגנון יחודיי שלה ולהיצמד אליו.

קולטון-
וואו הוא הפתיע אותי לגמרי...
עד עכשיו לא חיבבתי אותו במיוחד.. משהו בקול שלו היה נורא עשוי ולחוץ בעיניי .
אני חושבת שלשבת ולנגן בפסנתר זה הקלף שלו ... יש משהו מאוד מרענן בלראות רוקר יושב ומנגן בפסנתר וקולטון צריך להשתמש בזה ולעשות את זה לעיתים יותר קרובות.

לסיכום:
טופ 3-
אליס,ג'סיקה ,אריקה,קולטון

בוטום 3-
דיאנדרה, הולי והיג'ון שחייב ללכת הביתה

LeAnnDylan

Well-known member
ברוכה הבאה!

איזה כיף לקרוא דעות של אנשים חדשים. מזכימה עם הרבה ממש שכתבת

SHTRUDIDI

New member
ברוכה הבאה

תמיד כיף לראות עוד מצטרפים חדשים

מסכימה איתך לגביי היג'ון. מאוד אהבתי אותו באודישנים, הוא מצחיק בטירוף, אבל משום מה בשנייה שעברו להופעות בלייב זה הפסיק להסתדר והוא לא מצליח להרשים.

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי על הביצועים

דיאנדרה - Only the Good Die Young
זה נחמד שטומי הלביש אותו בצורה צעירה ומחמיאה. למה אבל הוא לא המליץ לו לגזם את עצמו? אני שונאת את השיער שלו וזה מעצבן אותי ברמה שאני לא מסוגלת להקשיב לו. הוא מכוער! מזה שיר המעפן הזה? זה אומנם לא בלדה משמימה אבל זה היה די נוראי. ציון - 5/10

אריקה - New York State of Mind
כשסליזק הציע לצבוע את השיער חזרה לשחור הוא לא הציע להסתפר כל כך קצר ומחריד
לא אהבתי את השיער שלה בכלל. הביצוע לעומת זאת היה פשוט מושלם. איזה קול יש לה! ואוו! ציון - 10/10

ג'ושוע - She's Got a Way
יש לו קול מעולה והוא שר מדויק מאוד אבל הופעת הכנסיה הזו הייתה צריכה להישאר בכנסיה או מקסימום להישמר לאיידול גיבז באק. עכשיו זה בעיקר נראה מאולץ/כפוי. ציון - 6/10

סקיילר - Shameless
טומי הציע להשאיר את מגפי הקאוגירל. לאן הם נעלמו?!
כבר אמרתי שהשיער שלה מושלם? כלבה! בא לי לגזור לה אותו בשנתה
היא נשמעת מעולה. כמו תמיד. אני לא מתלהבת מהסונגבוק של בילי ג'ואל אבל היא בהחלט בחרה את אחד השירים הנורמלים יותר שיש לו להציע. ציון - 9.5/10

אליס - Vienna
היא פשוט פנטסטית! יש לה נטיה לגרום לשירים הכי גרועים אבר להישמע כמו משהו שאני ארצה להאזין לו. נהדרת! רק גאד, אל תקפצי על הבמה יותר לעולם |מזועזע| ציון - 10/10

פיליפ - Movin' Out (Anthony's Song)
הוא כזה סקסי גאד! דווקא ציפיתי לשמוע אותו בלי הגיטרה ובלי אפור על הבמה אבל אני מוכנה לסלוח על הכל, הוא כזה הורס! הביצוע עצמו גם היה פנטסטי! ציון - 9.5/10

הולי - Honesty
אח שלה הרבה יותר מענין ממנה
הולי בחרה את השיר היחיד של בילי ג'ואל שאני אוהבת. ממש מקווה שהיא תשיר אותו בלי לצווח. השיער שלה כבר נראה מזעזע. גם ממש לא אוהבת מה שהיא לובשת. טומי נזף בה שהיא נראתה זקנה בשבוע שעבר. ומה נראה לו בדיוק שהוא עשה איתה השבוע?! יאק!
אה כן, הביצוע היה נחמד. ציון - 8/10

היג'ון - My Life
מה לעזאזל זה היה?! אני שמחה שהוא עזב את הבלדות אבל גאד זה היה נוראי. בלע. ציון - 3/10

ג'סיקה - Everybody Has a Dream
גרייט, שוב בלדות |נוחר|
אז הפעם היא לא זייפה שזה נחמד אבל גאד, מספיק עם הופעות הכנסייה האלו. אין כוחות אליהן כל שבוע. ציון - 7.5/10
"יש לך מומנט כל פעם שאת עולה על הבמה?" שכחת כבר מה אמרת לה שבוע שעבר? גיי.

קולטון - Piano Man
היו קטעים שחשבתי שהקול שלו גבוה מידי בשביל השיר אבל באופן כללי זו הייתה הופעה סולידית ולא רעה בכלל. בטח עוד כמה האזנות ואני אוהב את זה יותר. ציון - 8.5/10

לסיכום: יש ערבי נושא שלא צריכים לחזור על עצמם יותר לעולם. זה אחד מהם.
הטופ 3 שלי: אריקה, אליס, פיליפ/סקיילר
בוטום 3: היג'ון, דיאנדרה, ג'ושוע

SHTRUDIDI

New member
לגביי סקיילר והמגפיים

אני גם תהיתי מה קרה אחרי שהוא אמר שצריך להשאיר אותם כחלק מההופעה שלה, לאן הם נעלמו?

ותעזבי את השיער של דיאנדרה, הוא מיוחד

LeAnnDylan

Well-known member
מיוחד מיי אס!

אני מוכנה לגזור לו אותו ולשלוח לך במייל ינשופים. ככה תוכלי ליהנות מהיחוד שלו אוף סקרין.
מצד שני. נראה לי לשלח את הקרציה הזו מהמסך שלי אליך יהיה קל ונוח יותר. תקבלי את החבילה בשלמותה. איטס א וין וין- לי הוא עף מהמסך ואת יכולה לשחק איתו במר תפוח אדמה.

bluestvixen

New member
הדעה שלי

דיאנדרה היה די משעמם אז ביליתי את השיר בלהתמוגג מכמה שהוא יפה.

אריקה הייתה מדהימה מדהימה מדהימה! מאוד אהבתי את הצבע והתספורת, אבל חסר לי איזה פס מגניב של צבע בפוני

את השירים של ג'ושוע, הייג'ון, הולי וג'סיקה הרצתי קדימה, פשוט לא הייתה לי סבלנות לשמוע אותם. אני לא סובלת את הסגנון של ג'ושוע, הוא כ"כ מיושן ולא רלוונטי והוא מביא לי את הג'ננה. הייג'ון, הולי וג'סיקה משעממים אותי, אין להם שום כיוון מוגדר והם לא מביאים שום דבר מיוחד (ומה לעזאזל הולי לבשה?!)

פיליפ וקולטון שניהם היו מעולים ושניהם כ"כ סקסיים שבא לי לבכות.

סקיילר ואליס היו מעולות גם הן.

Theshe

New member
זה השבוע הראשון שלא ממש סבלתי.

אני גונבת מליאן את הפורמט. כן, אני עצלנית, מודה.

דיאנדרה - Only the Good Die Young
אולי השיר הכי מעפן שכתב בילי ג'ואל ודווקא אותו בחר התאום של מילי ונילי. אני לא יודעת מה להגיד חוץ מ-------------------------------------> לך הביתה!

אריקה - New York State of Mind
אני לא יודעת מה השופטים זיבלו במוח, אני עם הגרסה הזאת, as is, מוכנה ללכת עד לגהנום ובחזרה עם רגליים יחפות (מה אתם רוצים? זו הקרבה! אומרים שאש מאכלת את עולם הרשעים הבא). התספורת, אגב, היתה נוראית על-אף שצבע חום הרבה יותר מתאים לה.

ג'ושוע - She's Got a Way
מתה עליו. מתה על נער הכנסיות הקונף שלי. אמרתי בעבר ואני אמשיך לומר, עם הקול שלו אני מוכנה להרדם כל לילה. אמנם הביצוע של שבוע שעבר היה מוצלח יותר, אבל אני לא אומרת כלום, שחלילה האמריקאים המפגרים האלה לא יעיפו לי אותו בטעות. נבלות!

סקיילר - Shameless
אני לפעמים לא מבינה מעצבי אופנה. הוא באמת ראה את התחת הענק שלה והחליט להעצים אותו עם הסמי-שמלה הזאת בעלת הכנפיים בישבן? אה, זו תחרות שירה. תתרכזי! טוב, ניסיתי להתרכב, נשבעת, אבל הדבר הזה שהיא לבשה הרס לי את הפוקוס לגמרי. עכשיו האזנתי לגרסת היוטיוב בלי לצפות, וכן, זה היה בסדר, לא משהו לכתוב עליו הביתה.

אליס - Vienna
אם תשמעו על אשה בת 36 שנזרקה יחד עם ה-yes מקס שלה מהבית על-ידי בן זוגה תוך כדי מלמול "אבל מה אתה רוצה? זה כל-כך יפה. אז מה אם עשיתי כבר 117 פעמים ריפיט? זה לא קלטת בטייפ דאבל קסט שעשויה להנזק, נו". ואותו צועק מאחוריה "את דפוקה, בחיי" - אז תדעו שזאת אני. אוי, אני מאו-הבתתתתת!

פיליפ - Movin' Out (Anthony's Song)
אני לא סגורה עליו עדיין. מצד אחד, יש לו את כל החבילה שילדות בלי חיים שמסמסות ללא הרף מחפשות. מצד שני, הוא לא מרגש אותי בשיט. לי זה נראה טכני לגמרי, אבל זו רק אני והדעה המאד משוחדת שלי.

הולי - Honesty
אני לא יכולה לשמוע יותר. סורי. עוד בלדה. עוד פעם לתת בראש עם התו הענק ועוד פעם היא לבושה יותר מזעזע מאמא שלי (שגם היא מתה על אלגנט וכל החרטא הזה). במלים אחרות, היא לא נראית בת 18 והיא בטח לא בוחרת שירים שמתאימים לבני 18 (או לבנות 36 במקרה שלי).

היג'ון - My Life
האזנתי לתו הראשון, מצפה לבלדה כדי שאוכל להעביר את כל השיט שלו. רק עכשיו אני קולטת שכמה חבל שלא העברתי והתפתתי להקשיב לקלישאה המלוכסנת הזאת. כן, אני אשמה. הייתי צריכה כבר להפנים שממנו לא ייצא לי שום דבר טוב חוץ מעגמת נפש ובזבוז של שתי דקות יקרות מהזמן הפנוי המועט שלי.

ג'סיקה - Everybody Has a Dream
עוד אחת שאני לא יודעת מה היא רוצה מהחיים שלי. אני עשיתי משהו רע למישהו? לא הייתי נאמנה לאיידול מאז עונה 6? (מלינדה דוליטל - איי מיס יו!). לא צמתי ביום כיפור? טוב, באמת לא צמתי. בקיצור, לא יודעת מה איקון אופנה ואיזה נעליים. לא אוהבת אותה וזהו.

קולטון - Piano Man
קודם כל שאפו על בחירת שיר! אוח, קלאסיקה במיטבה. (יש שם מעבר של פסנתר שנורא מזכיר את Tiny dancer של סר אלטון - גם שיר מדהים!) (למה את תמיד סוטה מהנושא, אה? מפגרת!). אני אוהבת את קולטון לרוב. הפעם אהבתי אותו ככה עירום, רק הוא והקלידים. הוא היה סמוקי סקסי!

לסיכום: יש ערבי נושא שלא צריכים לחזור על עצמם יותר לעולם. זה אחד מהם.
הטופ 3 שלי: אליס, אריקה, ג'ושוע.
בוטום 3: היג'ון, דיאנדרה, הולי.

LeAnnDylan

Well-known member
אוי את
!! מתה על הסיכומים שלך!!

מחכה להם יותר משאני מחכה לשאר המתמודדים שהם לא סקיילר

Theshe

New member
גם אני מתה עליך.

אני עושה הכנות לקראת עשר המכות של פסח. דיר בלאק לא פותחים השנה את הפוסט הזה!

למעלה