TOP 10 EVER

שלי, סתם בשביל הכיף

1. מייק
2. עבדול ג'אבר
3. טים דאנקן
4. מג'יק
5. לברון
6. בירד
7. צ'מברלין
8. ראסל
9. האקים
10. שאקיל

לברון יסיים את הקריירה כמקום ראשון או שני קונצנזוס

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה סוטר את עצמך

מה ההבדל בין לדרג שחקן שהפסיד 5 פיינלס לשחקן שהפסיד 2?
איך שחקן שהפסיד 2 גמרים יכול להיות מדורג לפני שחקן עם 6:0 בגמר?

somone14111

New member
קודם כל

הבאתי רק דוגמא, לא אמרתי שזה הכל.
שנית, יש הבדל בין להפסיד 5 גמרים ל-2, קובי הפסיד לשתי קבוצות ההגנה הטובות בהיסטוריה, זה אנשים שוכחים. דטרויט 04 עם ביג בן וצ'ונסי ופרינס הייתה מדהימה, לא חושב שמייקל נתקל בהגנה כזו אי פעם. כנ"ל בוסטון 08.

OrEl74

Well-known member
מנהל

somone14111

New member
אוסיף ואומר שאני מת על מייקל

הסיבה היחידה שרציתי שיפסיד בשני הגמרים האחרונים שלו זה כדי לא לראות אותו פורש. ידעתי שהדרייב שלו לא יתן לו ללכת אחרי עונה בלי טבעת.. אבל יש לי דעה משלי על סמך מה שראיתי, זה הכל. לא מנסה להטריל או משהו כזה.

rapgamer4ever

New member
אתמול התאפקתי לא לרדת על השטויות שאתה כותב פה

ועל הטיעונים המביכים שלך.
&nbsp
אמרתי- וואלה, הבנאדם רצה להתבטא פה ועשה את זה כמיטב יכולתו, חבל לבאס.
&nbsp
אבל טרול נשאר טרול, וגם כשאנשים מגיבים פה ברצינות ובצורה הרבה יותר אינטליגנטית ממך, אתה דופק פה LOL אינפנטילי ומדרדר את הדיון למקום היחיד שאתה מרגיש בו בנוח.

somone14111

New member
להגיד שלברון

יהיה GOAT זו לא הטרלה? מה רצינות בזה?
&nbsp
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
הוא דירג את לברון 5

ואמר שבעתיד יסיים 1-2.
התסביכים שלך כל-כך קשים שאתה לא מסוגל לקרוא מה כתוב.
&nbsp
ההטרלה הכי גדולה כאן היא הדירוג שלך. אפילו כששאלו אותך ברצינות איפה לברון נמצא התשובה המנומקת שלך הייתה "למה קובי רק 8 אצלך?".
&nbsp
המוניטין שלך בפורום מחק אותך אצל רוב הכותבים אבל גם המעטים שזורמים איתך- אתה מוכיח להם מחדש שאין עם מי לדבר.

somone14111

New member
אתה זה שלא מסוגל לקרוא

כתבתי 'יהיה'.
&nbsp
זה שקובי ראשון לא צריך להפתיע, הרבה מאוד אנשים בוחרים אותו.
ההישגים שלו, בשילוב היכולת שלו מציבים אותו ברמה אחת עם מייקל, שבעצמו אמר שקובי הוא הכי קרוב אליו. השנאה שלכם לבלאק ממבה מעווירה אותכם.

FrecCo

Active member
אני גם בדעה שאני לא יכול לעשות דירוג כל הזמנים

כי לא ראיתי מספיק
בדירוג השחקנים מהעידן הזה הטופ 6 של ראפ די מדויקים בעיניי.

DRORIKO8

New member
לברון לא יהיה GOAT

הוא כבר עכשיו GOAT, ומה שמפחיד אצלו זה שבמקום לדעוך עם הגיל הוא רק נהיה יותר מפלצת. אני מפחד שבשלב מסויים הוא יהפוך לגודזילה ויטרוף את כולנו.

somone14111

New member
זה לא סרט אימה

להפסיד 5 פיינלס מצביע על לוזריות, שחקן כזה לעולם לא יכול להיות קרוב ל-GOAT, לא משנה כמה הסטטס שלו טובים. זה אומר שברגע האמת (כמו שכולנו כבר יודעים על לברון) הוא פשוט מפסיד. אני גם לא משתגע מההופעות שלו בגמר, כולם יודעים שברוב המקרים זה נבע מרמה עלובה במזרח. אגב, הרגע היה אחד המשחקים מהגמר שלו נגד דאלאס, אימפוטנציה כזו בפיינלס לא ראיתי מאף סופרסטאר EVER.

למה אתה אף פעם לא מדבר כדורסל? רק סיסמאות ופסיכולוגיה בשקל

אני אהיה קצת עילאי ומתנשא ואגיד שכל השיח המיינסטרימי בארץ (ובעולם?) רדוד אז אני לא מופתע אבל בכל זאת, מה הקטע? יש לך משהו להגיד על היכולות של לברון בתור סקורר? ראיית משחק? הגנה? יעילות? עזוב אותי מכל הדיבורים הלא מעניינים האלה על אימפוטנציה, לוזריות, ושאר קשקושים.

rapgamer4ever

New member
הוא לא מבין בכדורסל

כל הדירוג שלו לא מתבסס על פרשנות כדורסל, זו פשוט עוד דרך לבטא רגשות ילדותיים.

somone14111

New member
כשאומרים לברון

אומרים לוזריות ואימפוטנציה, זה סימן ההיכר שלו.
&nbsp
קובי סקורר יותר טוב
שומר יותר טוב
מוסר יותר טוב (קובי קודם כל סקורר, לכן זה לא מתבטא בסטאטס, אבל כשהוא רוצה הוא מוסר אדיר)
מנטליות יותר טובה
יכולת קלאץ הרבה יותר טוב
ווינר יותר גדול
&nbsp
לברון ריבאונדר יותר טוב כי הוא יותר גבוה וחסון, וזה מתבטא גם ביעילות שלו, הוא בעיקר חופר פנימה במקום לזרוק מבחוץ.
&nbsp
קובי ב-80 אחוז שחקן יותר טוב. לא סתם כמעט כל GM של כל קבוצה בחר בו לפני לברון בעם מי היית מתחיל קבוצה. ולא סתם שחקנים ששיחקו עם שניהם בוחרים אותו, כולל MJ, וכולל מג'יק, וכלל קארים, ובקיצור כל מי שבאמת מבין כ דורסל ולא חי על BOX SCORE כמו קשקשני BSPN.
&nbsp
אתם בוחרים בלברון מכמה סיבות: רובכם צעירים מדי והתחילו לראות NBA כשלברון התחיל את השיא שלו ובמקביל קובי ירד מהפריים. אני לא זוכר את הניקים שלכם באליפות של קובי 2010, הרוב כבר לא נמצא כאן. יש מצב שאתם גם מושפעים מההייפ סביב לברון והסטטאס שלו.

קובי אולי בחלומות הלילה בצאת הכוכבים מגיע למאית מיכולת

המסירה או הראייה של לברון ג'יימס. לברון שחקן הגנה יותר טוב גם.

למעלה