TOP 10 EVER

DRORIKO8

New member
תקשיב

אני קובי-פאן לא פחות ממך. בדיוק כמוך גם לי הוא סיפק הרבה רגעי אושר בחיים. לברון שחקן גדול יותר. אני גם ארחיק ואומר שלברון מבחינת SKILLS נטו זה השחקן הכי גדול שיצא לי לראות, יותר אפילו מג'ורדן. עדיין ג'ורדן מעליו ברשימה, מכל מיני סיבות אחרות(כן גם בגלל שהוא קילר יותר גדול, מה שעדיין לא הופך את לברון לצ'וקר אלא לאנושי
)

הסקיל המרכזי שבו ג'ורדן נעלה על אחרים הוא העניין המנטלי

כשמפרקים את זה אחד לאחד אפשר למצוא אנשים ברמה שלו או טובים ממנו בכל סקיל ספציפי וגם שילוב הסקילים לא כל כך נדיר. ג'ורדן פשוט הביא את הA גיים שלו ערב אחר ערב ועשה את כל מה שצריך בשביל לנצח, כולל למסור לחברים (מה שקובי, למשל, לא עשה רוב הקריירה) ולשמור חזק בהגנה.

לברון, בלי ספק בעיני, הוא השחקן השלם ביותר ששיחק כדורסל אי פעם. היתה לו נקודת חולשה יחסית אחת, קליעה משלוש, ובשנים האחרונות הוא הפך להיות שחקן שלא רק שקולע שלשות טוב, אלא הוא זורק שלשות במהלך בידוד מכדרור.

somone14111

New member
ללברון יש מספרים יותר טובים אין ספק

אני לא עיוור, הוא אולאורנד מעולה. גם אוסקר רוברטסון היה אולאורנד מעולה ולא מדברים עליו כאחד מהטופ 5. SO WHAT.??
&nbsp
הריב' והאס' יותר טובים משל קובי כי: הוא מנהל משחק בסגנון של מג'יק ולא קלעי כמו MJ וקובי, וגבוה וחסון יותר. כמו שאמרתי, הוא עושה נק' באופן יותר קל בגלל הגובה והפיזיות שלו. לכן האחוזים שלו טובים יותר. אבל קובי סקורר הרבה יותר טוב, שחקן שגומר משחקים הרבה יותר טוב.
&nbsp
בסופו של דבר זה עניין של טעם. אתם מתחברים לסגנון הכוחני והפיזי, אני וכמוני רוב האוהדים בעולם מתחברים לסקיל לבל הטהור, לגוף יחסית קטן שמוציא כל כך הרבה איכויות ולא מסתמך על גוף גדול שיעשה את העבודה. הכי מצחיק אותי שמשווים בכלל את הסקיל של לברון לזה של קובי. GOD איך אפשר להשוות בכלל??

somone14111

New member
אגב לגבי נק'

קובי ב-3 השנים הראשונות לא קיבל הרבה דקות ולא הוביל את ההתקפה, לכן הממוצע של לברון יותר גבוה.

אני לא כל כך מבין את טיעון הגוף. למה אנחנו מפרידים בין סקיל

וגוף? אנחנו מדרגים את השחקן הכי טוב כמכלול, מבלי להפריד למה מושג בזכות מבנה גוף ומה בזכות הקונספט המופשט של סקילס. אולי בכלל אייזאה תומאס השחקן הכי טוב בהיסטוריה? הרי קובי הוא 1.98 וחזק וגיבור בעוד תומאס קטן וחלש, אז אולי הוא הכי טוב? וראית את גורדון היוורד זורק בכיסא גלגלים? או אולי סטיבן הוקינג בעצם? או צ'יוואווה?

ובנימה מעט יותר רצינית - אם קובי סקורר ומוסר טוב יותר מלברון, איך זה שלברון מצליח לקלוע כמות דומה של נקודות ביעילות הרבה יותר גבוהה ובמקביל למסור הרבה יותר לאחרים ופחות להשתלט על הכדור? כן כן בגלל הגוף שלו. אבל בהינתן שאנחנו מדרגים שחקנים יחד עם הגוף שלהם, איך זה מסתדר?

אני לא מבין איך הגובה והפיזיות של לברון קשורים

למוח הכדורסל שלו. הוא רואה את המגרש ברמה של נאש,קיד,מג'יק,בירד. גאוני כדורסל פשוט

לא יודע לוזריות או לא

מלבד הפספוס מול דאלאס בגמר 2011, לא זכור לי שלברון הפסיד בגלל לוזריות.
אני מוכן להגיד שקובי יותר 'חזק' מנטלית מלברון אבל בכל השאר אין לו שום יתרון על לברון.
לברון שחקן כדורסל פשוט הרבה יותר טוב מקובי ברייאנט.
מוסר יותר טוב,ריבאונדר יותר טוב,יוצר יותר טוב, קורא את המגרש יותר טוב,אתלט יותר טוב. שילוב נדיר של ד"ר ג'יי ומג'יק ג'ונסון.
למעשה כל השנים כולם טחנו את השכל על כמה שלברון אתלט מדהים ושכחו כמה שהIQ כדורסל שלו מדהים אפילו יותר מזה.
&nbsp

somone14111

New member
ומה עם הספרס? ומה עם אורלנדו?

ומה עם העובדה שריי אלן וקיירי לקחו את הזריקות המכריעות ולא הוא?

somone14111

New member
כנראה שלא ראית את המשחק השישי

את הצ'וקריות ברבע האחרון, הבריחה מהכדור. כמו שאמרתי - טיפיקל BOX SCORE.

אז גם ג'ורדן צ'וקר כי פקסון וסטיב קר ניצחו לו אליפויות

בזריקות מכריעות וטוני קוקוץ' כמעט ניצח לבדו את יוטה במשחק החמישי?

fatnoam

Active member
הוא התערב עם איזה חבר שלו ״תראה איך אני עושה בלגן בפורום״

ואנחנו מתדלקים את הטפשת

fatnoam

Active member
רם - אני עם אותה עשיריה, רק בסדר שונה

1. מייק
2. ביל ראסל
3. קארים
4. לברון
5. דאנקן