TOP 10 EVER

somone14111

New member
TOP 10 EVER

לאחרונה ראיתי כל מיני סרטונים על זה אז בא לי לדרג..
מי שזה משעמם אותו לא חייב להגיב (אלא אם זה עניינית לנושא).

1. קובי
2. ג'ורדן
3. שאקיל
4. צ'מברליין
5. טים דאנקן
6. האקים
7. מג'יק
8. קארים
9. ביל ראסל
10. בירד

rapgamer4ever

New member
משחקי שני בלילה

ברוקלין- אורלנדו.
&nbsp
טורונטו- מילווקי: המשחק המרכזי. זה המפגש הראשון שלהן מאז סדרת הפלייאוף בעונה שעברה ואפשר לומר שדברים השתנו בשתי הקבוצות. הראפטורס מניעים יותר כדור ומתעלים מעבר לציפיות, הם פייבוריטים באולם הביתי שלהם בו הפסידו רק פעם אחת העונה.
אצל הבאקס קשה לחזות מה נקבל, כשהם טובים הם יכולים להיות ממש טובים ולהנחיל לראפטורס הפסד שני.
&nbsp
שיקאגו- פורטלנד: הבולס ממשיכים לשחק היטב וזה כבר מעבר לטרנד או קוריוז. לילארד בספק למשחק ובלעדיו הבלייזרס יכולים להיות אפילו אנדרדוג.
&nbsp
מינסוטה- לייקרס: אנחנו בבק טו בק אבל פוגשים קבוצה ששיחקה אתמול 58 דקות. בכריסמס ניצחנו בצורה משכנעת ואני מקווה שלא ניתקל כאן בהפתעות. הלייקרס בהרכב חסר ובעיצומו של רצף הפסדים אם כי להגנתם כמה מהם היו תחרותיים ומול קבוצות טובות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שיא קריירה ושיא מועדון לדרוזן שקולע 52 על הראש של מילווקי

rapgamer4ever

New member
הוא בעיצומה של עונת קובי טיפוסית

תשוו מספרים, ברצינות. גם הסגנון דומה.
&nbsp
טורונטו סגרה את המשחק עם שני רכזים (לאורי וואן-פליט), דרוזן, אננובי ואיבאקה. על הספסל ישבו שחקנים יותר בכירים ובעיקר שמות יותר גדולים.
מגיע הרבה כבוד ליוג'ירי ה-GM שמצליח ללקט רול פליירס פרודקטיביים וגם לדווין קייסי שמשתמש ברוטציה רחבה ומאפשר לשחקנים to step up.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
נראה לי שבסביבות מקום 5-6

הארדן ולברון 1-2.
יאניס לטעמי מקדים אותו, תכלס גם דוראנט. אז הגענו ל-4.
דרוזן וקיירי צמודים במקומות 5-6.
קרי היה יכול להקדים אותו אבל הוא החמיץ אחוז ניכר מדי מהעונה, אז זה מוריד לו נקודות.
&nbsp

קובי גם היה לוק דאון בהגנה אבל התקפית הם באמת דומים

היום המיד ריינג' נחשב כלי נחות, אולי דרוזן היה מקבל יותר קרדיט אם היה עושה אותו דבר לפני עשר שנים.
&nbsp
אני אוהב את הרוטציה הרחבה של קייסי בעונה הסדירה אבל מאמין ברוטציה קצרה יותר של 8 שחקנים או מקסימום 9 בפלייאוף וכל שנה אנחנו רואים את טורונטו נתקעת בנושא הזה. כאילו הסיבה העיקרית שהראפטורס נראים רע בפלייאוף היא העובדה שלאורי ודרוזן יורדים מספר רמות ולא הרוטציה הרחבה אבל עדיין...

rapgamer4ever

New member
אני חושב שבחצי השני של הקריירה הוא לא הבריק בהגנה

לא התכוונתי שדרוזן משחק ברמה של prime kobe.

somone14111

New member
אחד השחקנים הכי מהנים לצפייה

חבל שלא יצא ממנו קצת יותר

DARKSEID

New member
ברצינות לברון לא ברשימה שלך?
בכל מקרה... שלי

1. ג'ורדן
2. קארים
3. לברון
4. מג'יק