Too qualified (סליחה, ארוך
)

אהבתי את חתימתך "נאה דורש נאה מקיים

אז אני מבינה שאת המלצתך את מיישמת. חבל, יש עוד דברים שאפשר לעשות חוץ מלשבת בבית... ניתוחים פסיכולוגיים, ממש לא, דעה אישית לחלוטין, כמו כל אחד שכותב פה, כמו שאת כתבת פה. כל מי שכותב הודעה מסוג זה בוודאי מצפה להשתתפות, הסכמה, ויכוח, דעות שונות... ואם לא כן ראוי שלא יכתוב או שיכתוב למגירה, זהו ייחודו של פורום, כותבים, מגיבים, חושבים...מביעים דעות.

OVER QUALIFIED נו, עם כזו מסקנה

את יוצאת מהבליינד דייט? אז מה רע?.... דרך אגב, סתם לידע כללי, זה משהו מאד יחסי.. ובדרך כלל במקרה הזה, תלוי בפרטנר שלך לבליינד דייט... ככה שהייתי ממתינה עם הOVER QUALIFIED לו הייתי במקומך. דרך אגב, נכון זה שוק, מה לעשות. למה להלין על "דרישה" להופעה חיצונית מושכת? האם זה משהו כל כך שלילי? ואם יש בשוק הזה בנות גם עם הופעה חיצונית נאה (שזה אומר בין היתר, לפחות לפי הגדרתך, ללא קילוגרמים עודפים) בשילוב עם ידע בראש, אז למה שמישהו יסתפק ב"פחות"?... די נמאס לקרוא כל פעם הודעות מתוסכלות מפיהן/ם של אנשים, שכנראה לא ממש הולך להם "בשוק" ....ואז שורת המחץ היא שגם הם בררנים (הנה רצה אחד לשוחח איתך בבית קפה אבל לא נמצאה הכימיה מבחינתך...) ואת מלינה, למה אסור לך להיות בררנית. מותר לך להיות בררנית, אבל באותה מידה תפסיקי להלין על בררנותם של אחרים. כל אחד "בוחר" לעצמו את המקומות שם הוא בוחר להתפשר והמקומות שם הוא בוחר להקפיד. וחיצוניות זו בחירה לגיטימית לחלוטין!!! הכי קל לבוא ולהטיח בגברים שכל מה שמעניין אותם זה ציצי ותחת... אבל כשמסתכלים מסביב רואים שלו היה זה כך מרבית הזוגות לא היו מתקיימים היום כזוגות.

חמודה, לפחות את מגיעה לשלב הפגישה

אותי מנפנפים כבר על המרחק, או במילים אחרות: "אני לא רוצה להכיר אותך כי יש סיכוי שאני אתאהב בך, אבל את גרה רחוק מדי וזה מסובך" אנשים חוצים עולם בשביל אהבה אמיתית, ואני נפסלת בגלל שעה ברכבת?!! (וכן, אני מתכוונת אלייך!!)

R a c h e li

New member
אמרו לי פעם....

ששוק העבודה קשה ואכזרי ולדעתי שוק האהבה עוד יותר רחלי החליטה למסחר את ליבה.....
...אבל בכל זאת עצוב

ביום שיפסיקו להתייחס לזה כאל שוק

ואולי יקראו לזה "בוטיק" או "גלריה" או "שכיות חמדה" או כל דבר אחר מלבד "שוק בשר" אולי ההתייחסות גם תהיה מעודנת יותר.

R a c h e li

New member
מאמינה....

שיש הרבה סוגי אהבה ולכן ציינתי שוק אהבה..... נידמה לי ששוק בשר לא ממש מתאים לתגובה שכולה הבט של רק אהבה.....תארי לך מה יחשבו אנשים צימחוניים
רחלי

אפשרית

New member
אולי את מחפשת פאטה מורגנה?

אולי האהבה צריכה לקבל אצלך משמעות או הסבר אחר? אהבה מזמן שאלתי אותי מהי אהבה? ולומר לך את האמת ענו עליה עשרות אנשים עשרות תשובות, אך לאהבה שלי, לא התאימה אף הגדרה ולעיתים כולן יחד היוו את האהבה שלי אז האהבה שלי היא משהו אחר, משהו שאני מרגישה ושאני מחליטה שזו אהבה, פעמים אהבה לרגע,פעמים אהבה דרך הגוף בזיון מוטרף,והיתה לי הזכות גם לאהוב כמו בספרים. אהבה אני נותנת לה את המשמעות חשוב לי יותר, בן זוג שותף שנמצא שם לדבר להקשיב לצחוק להזדיין שהכבוד וההבנה הם הבסיס לביחד הזה ואם זו אינה אהבה אז שיהיה,אבל זה שלי

למעלה