Too qualified (סליחה, ארוך
)

G a v ® i e L

New member
אז את טוענת שאם לא מוצאים את הנפש

התאומה, אפשר פשוט לייצר אותה מזבל ? גבריאל, מחכה רגע עם שקיות האשפה המלאות שלו...

R a c h e li

New member
לדעתי את הזבל יש....

לחלק לכמה פחי אשפה ואז אפילו למחזר.... כאילו זכוכית פלסטיק נייר או קרטונים את השאר לזרוק חופשי למה, די ידידותי לסביבה רחלי עם דוקטורט לזבל

d a n i e l s 5

New member
ככה זה כש"עובדים בזה"

ויש כאלה שאשכרה עובדים בזה....עבודה ששמה "יציאה לדייטים" ואז זה קורה להם בלי משים הם משתמשים במונחים שכאלה.... Too qualified כשהעולם צוחק אז צוחקים.

pdan

New member
../images/Emo140.gifמזדהה עם כל מה שרשמת!

אני כל הזמן מתעקש לתת את המילים של השיר הזה הם כל כך אמיתיות ומתאימות שיר בעיפרון בית הבובות מילים: אמיר אטיאס לחן: אמיר אטיאס אל תשכח לשמוח גם בחלקי ואל תמנע מלבכות כשעצוב תנצל עד תום כל עוד אתה תמים תלמד לוותר ואל תוותר על החיים. כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך לא, לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך ודע, את כל הסובב אותך. אל תלך בדרכו של אחר ואל תיכנע לחולשות שבגוף שא בעול בכתפיים איתנות ותאמין ותאמין, רק תאמין. שבחיים הכל עובר...

רות 2

New member
ככה זהאצל בניאדם...

כמו שכתבת ........ "רגע, ניפגש קודם, נראה אחד את השני ואז נחליט לאן הולכים." אצל כלבים למשל זה קודם אני אריח לך את התחת ואחרכך את.... מה שלילי בזה לא הבנתי . הרי לא אנכנכנו לא תמימים כבר אנכנו יודעים ש..דיבורים ואינטילגנציה לא תמיד מספקים אותנו רוצים גם מראה כזה שעושה או ...לא עושה

לא הבנתי מה הבעיה?

הרי גם יודעת, מונה ליזה, כי למראה ולמשיכה הגופנית יש תפקיד מכריע בכל מערכת יחסים. ככה זה מאז שגורשנו מגן עדן. חיבור רוחני, אינטיליגנציה, שנינות, הכל נפלא..אך ברגע שהאשה, לא לטעמי מבחינה חיצונית, מקסימום אפשר להשאר חברים אפלטונים. לפחות ככה זה אצלי. זה אולי נשמע בנאלי ושיטחי, אך זה המצב וכל מי שאומר אחרת, לא ישר עם עצמו.

noam weissman

New member
מונה ליזה היקרה ../images/Emo24.gif

לעתיד לא להתבייש לשאול שאלות זה יחסוך לך הרבה יותר אי נעימיות מאשר פגישה נוראית שכזאת. לא להתבייש לשאול ולברר: 1) בן כמה המועמד, הגיל הרשום לא בהכרח נכון. 2) לשאול ממתי התמונה ואם היא לא עדכנית לבקש אחת מהתקופה האחרונה. 3) תמיד לקחת ארנק, נייד וכו. 4) רצוי לברר מספר נייד של המועמד ולוודא שזה שלו. את המספר השאירי אצל מישהו/יא שאת מכירה. על כל צרה שלא תהיה. 5) לא להתבייש לשאול שאלות בעייתיות כמו מה הקשר עם האקס, הקשר עם הילדים. יכול לתת רקע טוב לסינון ראשוני. הפעילי שיקול דעת לאור המידע שצברת וסנני !!!! הכי חשוב לא לאבד תקווה ולהאמין שיש אור בקצה המנהרה. אולי הוא לא יגיע עם סוס לבן וחשבון בנק שמן אבל האמיני שיבוא מישהו שיהיה לך טוב איתו כמו שלא חשבת שיכול להיות
חג שמח ומאושר לכל המחפשים והמחפשות.

ניצנית42

New member
זכרי דבר אחד...../images/Emo140.gif

אין too qualified יש בעיקר too narrow minded ובעניין הנפש התאומה? ודאי שקיימת.... היא אי שם...עוד תגיע ובנתיים כל שנותר...הוא לצחוק בקול רם.... ולהנות מהחיים.

מזל חי

New member
אומרים שהיא מסתובבת לה

הנפש התאומה שלנו אני לא ראיתי לא שמעתי ובטח ובטח לא מצאתי ומי אמר שאם מוצאים אותה היא בכלל זוגית..

מזל חי

New member
למצוא אהבה זה ממש לא ביג דיל

למצוא את האהבה הנכונה זה באמת פחות פשוט
מאחלת לך שתמצאי מותר לך לברור מותר לך להתחכם העיקר שאת יודעת מה את רוצה!

miki1209

New member
מסכימה איתך

לגבי "אכזריות השוק" אבל זה דו כיווני -אגב.

לא יכולה שלא להגיב, (ארוך למדי)

למרות שכבר זמן רב לא כאן אך לעיתים רחוקות מזדמנת לשכונה וקוראת אתכם. הפעם קראתי חלק גדול מהשרשור להודעתך, כי עניין אותי- היות וגם אני בסטטוס שלך. ואגב מסכימה איתך בדבר אי רצינותם של חלק מהגברים, אך מאמינה שיש גם אחרים, בכל מקרה חושבת שמי שנמצאת בסטטוס הזה ויוצאת לדייטים צריכה לפתח איזה שהוא מנגנון וחושים להבחין באלה ה"מסוכנים" או "הנצלנים" עוד לפני שפוגשת אותם. אני קוראת את מה שכתבת ומסמנת לי את כל הטעויות שלך אחת אחר השנייה. ואת באמת חושבת שזה מצחיק? טוב אולי אותך זה הצחיק, לדעתי היה זה צחוק של הקלה על שאדם שלא מתאים לך עזב אותך לנפשך - אני לא מצאתי שום דבר מצחיק אלא ממש נדרכתי- לא אגיד לך שהיית אמיצה לדעתי טעית לאורך כל הדרך, ואני מקווה שאת פתוחה לביקורת - כי ברגע שהעלת זאת כאן הרי וודאי קבלת ותקבלי תגובות מגוונות, וכמו שאמרת אם לומדים מזה זה כבר שווה.. ראשית התרגום שלך ל "מתוחכמת מידי בשבילי" הוא לא TOO QUALIFIED אלא TOO SOFISTICATED ואני מקווה שכתבתי נכון כי אני לא הכי מתוחכמת באנגלית...
שנית , די תמוה שאישה שלא יורדת לזרוק את הפח בלי הליפסטיק תצא לדייט בלי ארנקה. היה פה משהו כנראה מכוון שאולי עשית במודע ואולי בתת מודע, ושהבחור, שהוא לא כל כך אידיוט, כפי שציירת אותו, קלט מהר. ומכיוון שהריח שאת הולכת להעלם לו החליט לצאת כשידו על העליונה ולנפנף אותך ראשון. שנית, איך אדם כל כך מיומן בדייטים עושה כל כך הרבה טעויות? לצאת לדייט עם מישהו שאת לא מכירה, להיכנס למכוניתו ולנסוע איתו....לאן??? האם לא חששת לרגע? האם לא עברה בראשך המחשבה שהוא עשוי להיות פסיכופט, סכיזופרן מטורף' איש העולם התחתון, או אנס סידרתי? האם היית נותנת לביתך לעשות מעשה נמהר כזה? ואיך נתת לו את הכתובת של בית מגורייך? אפילו שחיכית למטה, אפילו שלא ידע את מספר הבית המדוייק, הרי אם הוא מטורף הוא יערוב לך, כבר היו דברים מעולם... שנית, מראש נראה שגישתך היתה סקפטית וחשדנית מאד, מראש לא היית פתוחה לתת לאהבה להיכנס אל חייך כבר צפית שחורות עוד לפני שפגשת את האיש: "אני מבינה שאין כנראה טעם שאסע קילומטרים עד לתל-אביב, שמישהו יאמר לי אחר כך: רוצה כוס קפה? או סליחה, אנחנו לא מתאימים." כנראה שגם את לא מאמינה בעצמך כל כך. אני חושבת שאת ואני וכל הנשים שיוצאות לדייטים חייבות להקפיד על כללי בטחון בסיסיים על מנת לא להקלע למצבים מסוכנים, ראשית רצוי לשוחח בטלפון, לא מעט, לקלוט ולהתרשם ולאמת חלקים מהסיפור, ראשית עדיף להגיע לבד למקום המפגש, לא לתת פרטים על משפחתך מקום מגורייך, בשלב ראשון מספיק שם פרטי. לא להיפגש באיזור המגורים, לא בשעות הערב המאוחרות במקום שומם, עדיף בשעות היום בבית קפה הומה אדם, לוודא שבידייך מספר הטלפון שלו (לחזור אליו בצלצול) ולהפקיד מספר זה אצל חברה טובה למקרה חירום. ובכלל אפשר דרך 441 לברר אם הטלפון שנתן לך (בזק) אכן שייך לו, אם אכן גר במקום שאמר. קצת לדבר קודם בטלפון ולדלות פרטים. לא יודעת מה איתך...אותי הדייטים האלה קצת מרתיעים ומפחידים, נכון אין ברירה ואם רוצים להכיר צריך לעשות מאמצים ולצאת לדייטים אבל חייבים לנקוט במשנה זהירות. ולגבי הנתונים האישיים שלך, לא חושבת שזה קשור, לא כולם מחפשים טוויגיות בנות 28 עם רגליים רזות וארוכות. לאישה בגילך יש הרבה מה להציע. זכרי זאת תמיד ואל תמעיטי בערכך. ושיהיה בהצלחה.

ערסlight

New member
מתחיל להיות מעניין

אז אחרי שהבננו מה לא עובד אצל המונה ליזה, רואים כעת מה לא עובד אצלך. את מ-פ-ח-ד-ת. אין דבר שמוציא את החשק יותר ממישהי שחושבת שכל רגע יאנסו אותה. במקרה הטוב זה מצחיק [כאילו... מה?] ובעצם מציג טיפוס חרדתי. [ולמי יש כח?] דניאלס כתבה שלחלק זו עבודה. אצלך זה נשמע כאילו שלחו אותך לשחק כדורגל בשדה מוקשים. ולידיעתך, [כמעט] כל הגברים מחפשים חטובה, יפה ועם ציצים גדולים. חלקם יתפשרו תמורת משהו נוכח ושווה ערך.

מ פ ח ד ת ???????? רואים שאתה

לא מכיר אותי. ואם הוצאתי לך את החשק...זבש"ך טיפוס חרדתי???? כל מי שנזהר הופך לחרדתי??? שים את ביתך (לו יש לך) באותה סיטואציה, מה היית מייעץ לה? להיות גיבורה לעלות על רכב לא משנה של מי, לתת את פרטיה האישיים. אישית חושבת שאמצעי זהירות אינם מעידים על פחדנות אבל אם אתה רוצה לקטלג אותי כמפחדת...אין לי עם זה כל בעייה, ולידיעתך כמעט כל הגברים מחפשים נשים בשלות עגלגלות, משכילות, בעלות תוכן חן ושמחת חיים ולא דוגמניות לשימוש מיני בלבד. אבל כל אחד מדבר מהסטטיסטיקות שלו ומהרהורי ליבו וכפי שלא כולן אוהבות ערסים גם לא כולם אוהבים חטובות עם ציצים גדולים. ואגב אני לא מתפשרת גם לא על ערס לייט. כי ערס זה ערס. כל אחד וטעמו האישי.

d a n i e l s 5

New member
אכן מתחיל להיות מעניין.....

"חולה" על האנשים שעושים ניתוחי אופי.....ניתוחים פסיכולוגיים.....וכולה מהודעה על שיתוף בחווית בליינד דייט של אמש... ולגבי רשימת המכולת שלך "עשה ועל תעשה" הייתי מוסיפה... זיכרו לשכור חוקר פרטי על כל פנייה הצעה לפגישה...ורק אחרי קבלת הדו"ח צאו לבליינד דייט, הכי "בליינד דייט". בעקבות מה שכתבת אני הייתי ממליצה לך להישאר בבית, הכי עדיף, הכי בטוח.

למעלה