Too qualified (סליחה, ארוך
)

Too qualified (סליחה, ארוך ../images/Emo9.gif )

שתי מילים שלא שמעתי מזמן. בהחלט אפשר לומר, שמציאת בן זוג הפך להיות כמו מציאת מקום עבודה, שיתאים, שאהנה להיות שם, ובכלל, שירצו לקבלני למקום הזה. שוק הפנויים פנויות מסתבר לי שהוא ממש שוק אכזרי. אנשים הפכו להיות חסרי אמונה אחד בשני, חסרי טקט, חסרי חשק להשקיע ועוד כנראה הרבה דברים שליליים שקצרה היריעה מלהכיל. חשבתי לעצמי שייתכן שזו אני, אשמתי, שאולי אינני נראית כמו מי יודע מה, הכי רזה עם רגליים גבוהות מתמשכות לאין סוף, עם חזה גדול עומד ואחוריים מוצקים אחרי התעמלות וספיננג יומיומיים מפרכים בחדר הכושר. אני נראית כמו אחת מני רבות, אימא לילדים גדולים, שהשנים נותנים את אותותיהם בפנים ובגוף, אמנם פנים נאות מחייכות, אך קילוגרמים מיותרים, הגובה והגיל לצערי, הם דבר שאינו ניתן לשינוי, אך לא משחקים לטובתי כנראה בשוק נוראי שכזה. אבל אני לא מוותרת על מציאת האהבה. ומסתבר שלמילה אהבה משמעויות רבות, לא כפי שאני מכירה את המושג הזה. ישנם גברים רבים אשר מחפשים אהבה ואינטימיות דרך סקס נטו. ישנם גברים המצהירים שעבורם תחילת האהבה חייבת לעבור דרך המיטה.... ישנם כאלה שעוד יהיו מוכנים להשקיע בשיחה על כוס קפה וצהריים עבור היכרות עם אישה נחמדה... כמו הבחור שהכרתי וישבתי איתו במשך ארבע שעות בבית קפה, אבל מה לעשות, לא מצאתי את הכימיה הגדולה של התחושה שבבטן. וכשהוא אומר לי: מאיפה לך הביטחון העצמי הכל כך גדול? ולמה את כל כך בררנית? כאילו דא, למה שלא אהיה בררנית אני שואלת? אני חכמה, אני יפה, אני חברה טובה, אימא נהדרת, כייף להיות איתי, אני מאהבת נהדרת, בעלת חוש הומור אדיר, אנשים אוהבים אותי ועוד הרבה תכונות טובות אחרות. וודאי שאני בררנית..... מי שלא בררן, בוחר בבררה, ואני רוצה למצוא את הנשמה התאומה שלי. מגיע לי אהבה אמיתית. אך ישנם כאלה אשר מגדילים לעשות ואומרים: רגע, ניפגש קודם, נראה אחד את השני ואז נחליט לאן הולכים. אז תגיע אלי למטה, אני אומרת, לחניה, כי אני מבינה שאין כנראה טעם שאסע קילומטרים עד לתל-אביב, שמישהו יאמר לי אחר כך: רוצה כוס קפה? או סליחה, אנחנו לא מתאימים. וכך, מופיע לו האדם שמאחורי הכרטיס, תמונתו מסתבר, כך הוא אומר שעה לפני הפגישה היא מלפני חמש שנים. בפועל הייתי מציינת היא לפני עשר שנים... או מאז גיוסו לצבא, אבל בינינו, מי סופר. נכנסת למכונית, מחייכת בנעימות והוא מיד שואל: "שניסע לאן שהוא?" "סליחה, לא הבאתי את הארנק. הוא בבית, אעלה להביאו". "ארנק?" הוא משיב, "בשביל מה את צריכה ארנק?" וקולו הופך להיות גבוה ורם... נשמע כאילו מאיים, ובמחשבתי פנימה, מה פתאום? מדוע, אני רק רוצה את הארנק? התיק שלי הקטן? איך אוכל לצאת ללא הביטחון שלי? כסף, תעודת זהות, אודם, מסרק... במיוחד כסף. אני אף פעם לא יוצאת בלי ביטחון כספי. ופתאום משתנה קולו לכדי צעקה רמה כשהוא אומר: "טוב, זה לא מתאים לי, את יותר מדי מתוחכמת בשבילי. שלום. את לא מתאימה לי". יצאתי מהמכונית והתחלתי לצחוק צחוק היסטרי. לא יכולתי להפסיק אולי איזו חצי שעה. אם איזו חברה הייתה מספרת לי את הסיפור הזה, מן הסתם הייתי בהלם, בוודאי לא צוחקת. אני מודה לעצמי שמישהו למעלה טרח לשמור עלי ולא להעביר אותי בערב של ייסורים כדי לגלות אדם שרוט לחלוטין מולי, שהיה עלול עוד להשאירני על אם הדרך, איזו מזל שאני באמת פיקחית, שאני שומרת על עצמי ממטורפים שכאלה, שאף פעם לא אלך לפגישה ראשונה במקום חשוך, ללא המכונית שלי, ללא כסף, ובלעדי הראש "היפה" שלי, תרתיי משמע. אך מצד שני אני שואלת ותוהה, אז איך לעזאזל מוצאים אהבה???? וכך נאמר לי בפגישת הדייט החפוזה ביותר בחיי: Too qualified ובמילים לציטוט: "מתוחכמת מדי בשבילי"... ואם זה לא היה סיפור אמיתי על עצמי, מן הסתם הייתי חוזרת שוב לאותו צחוק בלתי ייאמן.... אבל באמת, למצוא אהבה, זה לא סיפור של מה בכך. אך העיקר הוא לא לוותר, אסור להפסיק להאמין לרגע, שאי שם מחכה הנפש התאומה שלי ובוודאי אפגש בה עם אותה נשמה. סליחה, מישהו ראה אותו? את הנפש התאומה שלי?????

Lovely71

New member
וואלה ...

מוכר ... החיפוש אחר האהבה והניסיון לגרד את הידיים שלהם מהציצים שלי כבר בפגישה הראשונה. אוף ... אני מתחילה לחשוב שלילי על הגברים ... להתייאש או שמא לתת להם עוד כמה צ'אנסים ?

a n a t i 3 3

New member
לא ממש הבנתי את פשר הצחוק...

בשבילך ארנק זה.. תעודת זהות, אודם, מסרק, כסף.. בשבילו ארנק זה כסף או תרוץ טוב לבריחה. במקום להתעקש על אותו פריט היית מסבירה לו שיש לך שם דברים שחשובים לך וזה יקח בדיוק חמש דקות! לרגע לא מצדיקה את הרמת הקול שלו.. אבל חשוב שתזכרי שגם לגברים יש רגשות, גם הם מתרגשים, חוששים, סקפטים בדיוק כמו שאת.. תני להם את הקרדיט המגיע להם! עדיין לא מבינה מה גרם לך לצחוק..

אסביר לך...

היה זה כנראה צחוק היסטרי על עצמי :( על הדייט החפוז ביותר בחיי... הזמנתי אותו מתחת לבית שלי. לא ניתנה לי אפילו הזדמנות להסבר מה זה בשבילי הארנק. האיש הזה צעק עלי שאני מתוחכמת מדי עבורו.... אני? מתוחכמת? יופי, אולי מחמאה. אני זוכרת וזוכרת היטב שגם לגברים רגשות וגם גברים חוששים מתרגשים וסקפטים, אולי אפילו יותר ממני במקרה הזה, אם חש צורך לשים תמונה מימי בר המצווה... למרות שנראה גבר ממש נאה, לכן דבר זה באמת מעלה תמיהות וספיקות. עזבי, הצחוק היה "על חשבוני" ולא על האיש... ולמידה לעתיד כנראה... משהו שאפשר ללמוד ממנו....

דניאל1970

New member
גם אותי זה ממש הצחיק

ותכניסי לך טוב טוב לראש מה שיותר מהר - יש גברים שזה לא עד כדי כך מעניין אותם אם את רזה, ציצים זקופים וכו' (למרות שהיה פה אחד לא מזמן שבדיוק ככה תאר את אהבת חייו לשעבר, אבל שיהיה לו לבריאות...) אני גבר ואני יכול להגיד לך שאם אני אוהב מישהי שמנה אז אני אוהב גם את הבטן שלה ואם אני לא אוהב מישהי רזה אז זה שהציצים שלה עומדים יפה לא מרגש אותי מי יודע מה. (חוץ מזה ראיתי את התמונה שלך בכרטיס האישי ואת נראית נהדר...)

אמממ תודה ../images/Emo25.gif הכנסתי לי טוב טוב

את זה לראש כבר מזמן... אבל המציאות היא שונה לצערי. מונה ליזה נראתה טוב... כן, גם אני!

אבל את יודעת...

גם אני סכמתי כך את הדברים שאני...ואני... ומגיע לי אחד שיהיה הנשמה התאומה אבל אם מה שאני רואה שקורה סביבי אני תוהה אם אמצא אותו אדע שזה הוא ולמה? שאלתי את עצמי למה יש כל כך הרבה פנויים ובאמת אם מתסכלת בחברות שאני מסתובבת כמו בפורום ושאר החברים שלי כולם נראים טוב ואינטלגנטים, ובכל זאת לבד נראה לי שמה שקורה שאנו מבולבלים ולא יודעים להעריך דבר כי כשמגיע אלינו גבר/אישה נאים נחמדים ומחזרים אחרינו אנו אומרים רגע מה אם הם מחזרים אחרנו אולי מגיע לנו יותר טובים ולא משמרים, בודקים ולא נותנים צ'אנס להכירם לעומק ואלה שדוחים אותנו מראש מחזיר אותנו למציאות שאנחנו בררנים מדי ולא יודעים להעריך את הנכונים לנו ומסתכלים על המציאות שלנו ושוב חוזרים חלילה כולנו נכנסנים לתוך לופ שחושבים שמגיע לנו יותר ממה שמציאים לנו אך בסוף מפספסים אהבות ובני זוג רלוונטים אז מי יצליח לנער אותנו למציאות?... אומרים אחרי שנפגוש הרבה אכזבות נלמד להעריך את ההם שטובים לנו כשנלמד להיות צנועים בדרישות שלנו

דניאל1970

New member
זה אהבל? זה עוד כלום

אני מכיר מישהי שאחרי איזה שני לילות משותפים נדחתה ע"י הבחור בגלל ש...(שבו על הכסא וקחו נשימה....) > > >>> .... הוא מחפש מישהי שתזכיר לו יותר את אודרי הפבורן!!!!

אם את לא מבינה

כנראה שזמן רב לא היית בדייטים או שאת צעירה מאוד ונאיבית.כל ההתנהגות הפלצנית שלו מדברת בעד עצמה ואת מדברת על גברים שזקוקים לקרדיט? וואלה מספיק שני משפטים מגבר כזה כדי להבין בדיוק היכן את נמצאת.מצדיקה לחלוטין את התגובה הצוחקת לדייט הזה.חבל שזו המציאות העצובה של רובנו,שאחרי כמה זמן באמת מפסיקה להצחיק.

גלי10

New member
../images/Emo20.gif אני

בידיוק חשבתי עלייך הבוקר
נ.ב אין לי תשובה , אבל ממזמן יש לי מילים של הזדהות

רק את, ואת בלבד

יודעת לכתוב כל כך יפה על הפרפרים האלה שבבטן... ופתאום נזכרתי בשיר הזה, לא זוכרת אם שם הזמרים... על זה שהיא באה לדוקטור ושואלת אותה מה זה הלמות ליבה האלה.... זוכרת את המנגינה, אבל לא ממש את המילים. התגעגעתי אליך

ronelit

New member
מאיפה הבאת אותו ?

הרגת אותי , חייב להכיר את האדם הזה הוא פשוט קרוע . לא מבזבז זמן , טוב שלא אמר לך כמו בראיונות עבודה : " שמחנו להכיר אותך , נשמח לצרף את נתוניך למאגר אשר ברשותנו ... ניצור עימך קשר שיתפנה תפקיד מתאים ..."

ערסlight

New member
too qualified [סליחה, מעצבן]

קודם כל... תיקון קל. חבל להתפש למילה, זה בערך כמו להגיד לך שאת לא מתאימה. אבל תוך כדי ניסיון לא לפגוע. [זו לא את, זה אני] יש לך נקודת מוצא שאין מה שאת מחפשת. זה חלק ממך. את ציפית שהבחור יגיע לחניה שלך. [כאילו... חבל לטרוח... שהוא יסע, יגיע, ישקיע זמן ודלק וכל זה בכדי שהנסיכה תרד ותעיף מבט? זה שירדת ללא ארנק אומר שהערכת שמדובר בכשלון מראש. [לקחת ארנק ולא להשתמש בו הרבה יותר קל מללכת ולהביא אותו, לא?] אני כבר לא מדבר על חוסר האמון המופגן. גישה כזאת תנפנף מראש את כל אלו שהדימוי העצמי שלהם לא ישלח אותם לחניה שלך. עם לא הרבה הקצנה, ירדת עם הטרנינג של הבישולים כשיש לך עוגה בתנור שצריך להוציא עוד עשר דקות. [נראה לך שהגבר ה"שווה" יסכים לזה?] אסור להפסיק להאמין? הצחקת אותי. הפסדת עוד לפני שהתחלת.

אממממ, מעניינת השקפת מבטך...

האם שכחתי לציין, שהזמנתי אותו לבית קפה בתל-אביב? והבחור ציין כן, אבל באותה נשימה, אמר לא, לא, ניפגש באיזה שהוא מקום, ואז נחליט לאן הולכים. זאת אומרת, שאם הייתי נראית מדונה, זה היה ללכת לשתות את אותו כוס קפה ואם אני הסבתא של מדונה אז סעי מותק חזרה כי את לא מתאימה??? אההה, כנראה שכחתי לציין שהתכוונתי להיפגש על כוס קפה בת"א, ולא בהכרח הוא חייב להזמין אותי, אגב. ועוד דבר, אני לא יורדת לזרוק את הזבל עם הטרנינג, שלא לדבר על בלי אודם ולבוש הולם, אז... אבל דבר אחד מדהים המסקנה שלך: "יש לך נקודת מוצא שאין מה שאת מחפשת. זה חלק ממך". אתה מדבר עלי? אלי? למי????? הצחקת אותי, סליחה, ואל תתעצבן. לא באתי לכאן לעצ'בן אותך חו"ח.

למטה אצלנו בחניה...

נזכרתי בעוד דבר שהצעתי לו, למטה אצלנו ליד החניה יש גינה חמודה עם ספסל מאוד נחמד, הצעתי לו שנשב שם ונוכל לשוחח... איך שכחתי שהצעתי? בעצם, שטויות הכל, השקעתי בזה יותר מדי אנרגיה ממה שהיה מגיע לאיש הזה. בחיים זה הכל למידה לקראת היום הבא. והיום שיהיה לכם שבת שלום תעשו חיים והרבה אהבה

יערית

New member
ככה בפגישה אחת

שנייה שלישית ,את חושבת למצוא את הנפש התאומה שלך? הרוח האופטימית שלך תנחה אותך לעוד ועוד מפגש,עד אשר תיווכחי שנפש תאומה זה יצירה של שניים ,אחרי שמגלים בסיס או מצע בריא לשתול בו את פרחי הגן שלכם אחר כך לזבל לדשן וכל שנשאר זה לקצור או להנות מהפרחים שצומחים בו. דווקא חוויה מעניינת עברת:)

למעלה