אתניקה לפנים. מצידי אני הולך לבד וברגל...
ט טיפ טי פון New member 11/5/05 #24 שווה ת140 ש''ח בכלל המוקשה האלה.. אני מריח שם רייב עצבני ביותר.... מסיבת כסף פשוטו כמשמעו.. חג שמייח סי יא
שווה ת140 ש''ח בכלל המוקשה האלה.. אני מריח שם רייב עצבני ביותר.... מסיבת כסף פשוטו כמשמעו.. חג שמייח סי יא
ט טיפ טי פון New member 11/5/05 #26 טוב נו 80 זו מכירה מוקדמת... ושם ימכרו ב 140 ולמי יש כח לרקוד פרוגרסיב בבוקר כשהד''ר פועל במרץ.... או לשמוע שני פינים משוגעים עם הרבה גיטרות על הבוקר טוב נו כל אחד והטעם שלו נראה לאן נזרום סי יא
טוב נו 80 זו מכירה מוקדמת... ושם ימכרו ב 140 ולמי יש כח לרקוד פרוגרסיב בבוקר כשהד''ר פועל במרץ.... או לשמוע שני פינים משוגעים עם הרבה גיטרות על הבוקר טוב נו כל אחד והטעם שלו נראה לאן נזרום סי יא
ד דוקטור הופמן New member 11/5/05 #30 ? ביאלטי פותח פרוגרסיב בלילה אחריו sensient עם הפסי שלו היפנים לזריחה ודוט קום לבוקר
X xofer New member 12/5/05 #32 מתבעס שלא ידעתי על זה.. טוב נו גם ככה חברים שלי היו תקועים על המסיבה של טיפטיפון נראה שהאומנים של הטראנס דופקים קופה בחג הזה, סייקוטיק מייקרו מנגנים באיזה שלוש מסיבות (או שהתפצלו ומרוויחים כפול
מתבעס שלא ידעתי על זה.. טוב נו גם ככה חברים שלי היו תקועים על המסיבה של טיפטיפון נראה שהאומנים של הטראנס דופקים קופה בחג הזה, סייקוטיק מייקרו מנגנים באיזה שלוש מסיבות (או שהתפצלו ומרוויחים כפול