tonight!! xerox & illumination

tonight!! xerox & illumination

הערב ערב יום העצמאות מועדון ההופעות קמלוט הרצליה מפרגן בענק ליוצרי הטראנס הישראלים והכה מוכשרים Xerox and illumination שיארחו את Dj guy salama Dj tyco המסיבה תחל ב 23.00 מחיר כניסה 85 ש"ח ולחברי הפורום מחיר מיוחד לפונים במסרים.

Nofale

New member
אני דוקא חושב אבל שההבנתי אותך ...

אל תגלה פה לכולם..טוב?

MidNight Flame

New member
בצורה הכי פשוטה -

לקחת מסיבה שעשויה להיות טובה ולפרסם אותה בגלוי בפורומים עשויה למשוך גם קהל איך נאמר...? לא רצוי.

THE BLACK MAMBA

New member
מייק היום מה שלצערינו מעניין את רוב

המארגנים של המסיבות זה כסף , זו לא התקופה של פעם שמסיבת טראנס הייתה נחשבת ללא חוקית, ומי שאירגן אותן עשה את זה נטו בשביל אהבת הסצינה, והפאן שבה, ולא בשביל כסף, שהיו לוקחים מחיר סמלי של 50 שקל למסיבה, בכל מקום שלא יהיה, היום לאחר שהמועדון מפוצץ ואין מקום לנשום, או לזוז, אז לבעל המסיבה נראה לי אפילו לא איכפת להזמין את המשטרה שתסגור את המסיבה, ככה ב 6 בבוקר במקום ב 11 כמו שמבטיחים, אחרי שהוא עשה את הקופה שלו לא מעניין אותו מי ומי, והמקום הנ"ל עושה רושם של מקום נחמד מאוד, אבל נראה לי שכל אחד שיש לו קצת כסף יכול לשכור אותו ולעשות בו ככל העולה על רוחו .

אהיה גלוייה איתכם

המסיבה הזאת נעשתה באמת למטרת פרגון ליוצרים הישראלים. קמלוט הרצליה כפי שתוכלו לראות באתר, לא ארחה מעולם יוצרי טראנס והחלטנו באמת שהגיעה הזמן ביום העצמאות לעשות משהו אחר, ויכולנו לסגור הופעה מפוצצת של אומן ישראלי מהשורה הראשונה שיכניס קופה בטוחה. ובמקום הימרנו על הרכבי טראנס מקומיים שרוב הסיכויים שלא נצא עם רווח. המחיר אגב למי שהיה פונה במסרים הוא 50 ש"ח, אנחנו ממש לא עושים את המטרה מהסיבות שפרטת כאן. מקווה שאלו שיבואו ויוכחו לדעת, שאנו שומרים על כמות אנשים בדיוק בכמות שהמקום יכיל ולא אחד יותר, כדי שכולם יהנו. אשמח לראותכם.

ולגילוי נאות

אני מפיקת האירוע, ולא שכרתי את המקום לצורך האירוע ואת שכרי לא אקבל לפי כמות האנשים. בעלי המקום החליטו שהגיע הזמן לתת במה ליוצרי טראנס ישראלים ומתוך אהבה למוזיקה הוחלט על הערב הזה, מתוך כוונה להביא משהו אחר ושונה ולאו דוקא את המוכר והאהוב,הקונצנזוס. וזה מה שיפה ומיוחד במסיבה הזאת. היא מיועדת לאוהבים האמיתים של המוזיקה לאלו שבאמת באים לספוג ולהנות ממנה ולא לסתם מסיבה של סמים וקראחנה. זו לא הכוונה של המסיבה הזו.

THE BLACK MAMBA

New member
איזה מתוקה את בת ../images/Emo140.gif

בכל אופן אני בטוח שאתם תהנו ושתהיה לכם אחלה מסיבה
אנחנו פשוט אנשי האימפריה השלישית והמבין יבין .

psihadal

New member
ווהו הם ממש בקטע של יחסי אנוש

שזה דבר מצוין קטע כזה יקח אותם רחוק

THE BLACK MAMBA

New member
מי שרוצה פרטים על המסיבה של טקסס

שישלח לי מסר פרטי ואני אתן לו מספר טלפון, וזה כמובן בתנאי שאני מכיר אותו מהפורום או מהשבט . בקשר לאימפריה זה כבר משהו אחר , מי שצריך לדעת ידע .

THE BLACK MAMBA

New member
../images/Emo163.gif שכחתי לציין את הליין ..

Hux Flux Etnica Texas Faggot Psychotic Micro Sesto Sento Blanka באיזור המרכז .

למעלה