לספר את הסיפור? אוקיי אז.....
לפני כמה שנים, כשהייתי בן 6 בערך, יצאתי לטייל בשדות המושב שלי. העונה היתה אז בין חורף לאביב. ואני, ילד קטון, בתוך שדה שנראה כאילו מגיע עד אין סוף אופקים,יושב על ערמת חול לח באמצע שדה ירוק מן החורף העומד להגמר. אני יושב לי לבד ומדבר עם עצמי ומחייך ושמח לשבת באותו מקום כי השמש היתה כל-כך נעימה ולא רציתי לעזוב את המקום. אני זוכר עד עכשיו בברור את הסיפור שדמיינתי באותן דקות ארוכות שנראו כאילו שעות עברו. הסיפור הוא על חיפושית ושמה דורלי. דורלי היא חיפושית משה רבנו, קטנטנה ואדומה,היא היתה מאוד חמודה,אך היתה לה בעיה אחת. היא נולדה ללא נקודות על גבה! לחיפושיות משה רבנו יש שבע נקודות בדרך כלל ולדורלי אף לא אחת. היא היתה מאוד עצובה בגלל זה, ושאר החיפושיות לא רצו לשחק אתה ולגלגו לה. והיא טיילה לה בין החולות, בדשא, על סלעים, ותמיד היתה עצובה והיתה שרה לעצמה, "כמה חבל שאין לי נקודות, כמה חבל שאין לי נקודות, רוצה אני להיות כמו, שאר החיפושיות "! יום אחד דורלי ישבה לה בדד על אבן קטנה ובכתה. "אני רוצה גם נקודות" . ופתאום היא שמעה רעש המגיע מכיוון השיחים. נגלה לה יצור שלא ראתה מחייה !!! יצור יחסית קטן, ועורו כחול, הוא ידע לעוף, הוא התעופף מעל החיפושית דורלי ואמר, "מי זה כאן בוכה" ? ודורלי ענתה בפחד "א א אני" והוא שאל למה היא בוכה והיא ספרה לו שהחיפושיות לא רוצות לשחק איתה, ושהיא עצובה שאין לה נקודות כמו לשאר החיפושיות! אז הוא אמר לדורלי "שמי הוא קודי ואני הוא מלאך הנקודות"! אמר בקול עמוק. ודורלי לא הוסיפה להגיד מילה וקודי אמר " אני מלאך הנקודות, ובכל פעם שאת תעשי מעשה טוב, את תקבלי נקודה אחת "! והוא נעלם המשך יבוא......