tommorow is my first day in school

Flying Camel

New member
סליחה?? לזה אתה קורא בעיות?חחחח ...

אתה לא מכיר אחוז ממני ואתה אומר שאני עם בעיות?

Doctor Evil

New member
טוב נו... אני במצב רוח טוב.

הלייקרס ניצחו. סלחתי

canadit

New member
בסדר......../images/Emo50.gif

גם אני רק לפני שבועיים הלכתי לבית ספר חדש...
וזה לא היה מפחיד בכלל כמו שחשבתי ועד מהרה מצאתי חברים חדשים....
אז אל תדאגי הכל יהייה בסדר....

kit k@t

New member
איך עבר היום הראשון...

אני בי"א השיטה פה היא מוזרה, לוקחים שישה מקצועות ואז יום יש שלושה מהם וביום למחרת את שלושה הנותרים. וככה זה מתחלף כל יום. הביצפר שלי הוא כמעט עיר, יש בו קרוב ל3000 תלמידים וזה ממש מפחיד כי זה המון! השיעור הראשון שלי היום היה אנתרפולוגיה (אני בחרתי), המורה ממש מגניב ויודע המון והשיעור היה מאד מעניין. אחרי השעור הראשון שמתחיל ב7:30 בגמר ב9:30 יש משו שזה לא ממש הפסקה ונקרא passing ובו בעצם עוברים לשיעור הבא, והשיעור הבא שלי נמצא בצד השני של ביצפר. השיעור השני היה בריאות (משו שחייבים לקחת) וזה שיעור ממש מפגר. לומדים בערך מה שמדנו בביולוגיה של החטיבה (פחמימות, שומנים, מה כדאי לאכול, מה לא... שטויות כאלו רק יותר בהרחבה.) ולומדים גם על מחלות שונות. די טיפשי. אחרי זה יש הפסקה של בערך 45 דקות ואז שוב 10דקות passing ובסוף היה לי שיעור אלגברה 2 למתקדמים וזה מצחיק כי הנושא שהם בדיוק סיימו לא ממש ידעתי טוב (פונקציות וכאלו), ומה שהם התחילו היה ממש קל (חיבור חיסור, כפל וחילוק שברים עם אותיות) בקיצור השעתיים האלו עברו בסדר ואחרי זה רצתי לאוטו של אמא, אכלתי, וישנתי עד עכשיו... הערות - למה המעכרת כל כך משעממת? למה כל השיעורים הם בבלוקים של שעתיים? למה אין לוקרים? ולמה הספרים שלנו הם בעובי אנציקלופדיה? ובכלל של מי היה הרעיון לעשות ספרי מת' עם תמונות וציורים? למה המעודדות לובשות את התלבושת הטיפשית שלהן גם כשקר? ואם כבר אז למה הן לובשות מתתחתיה מכנס? ועוד אחת, איך לכל הרוחות אני משיגה חברים? קאט

canadit

New member
could i answer in english?

i don't have hebrew in my computer and i do not have the power to work with the mikledet be ivrit??????????/

kit k@t

New member
i wrote with the stupid mikledet ..

but u can answear in english, im suppose to start reading in english more now. kat

canadit

New member
o.k

first were do yuo live? i live in toronto and here ve have only four sobjects everyday for one semester and each day is the same classes in the same time. we also have passing of five minutes before classes......... you find friends very easly start to talk with people in your class that is what i did i talked to one girl and she itreduced me too a lot of other girls so now i am not lonly any more
)))) yeah for me!!!!!! just be you and everything will be alright don't be afraid of people!!!

Flying Camel

New member
לאט לאט! כמו שאת אומרת....

יש מבחר עצום של ילדים ואני בטוח שבאחת הכיתות את תמצאי ילד, ילדה, או סתם איזה חננה, ותסתדרי איתם די בסבמבה אז אין לך מה לדאוג!! תסתכלי על הצד החיובי, אני למשל, לומד עם עוד 12 תלמידים! חחחחח.. אז אני אפילו לא שואל את עצמי איך אני עושה חברים ?!? כי יודע איך! אבל כשיש מבחר קטן ושחצי מהבצפר הוא חראות אני לא מנסה להשתלב כי אין טעם זה לא מה שאני מחפש מה אני יעשה? בכח אלך לשחק כדורגל שזה הספורט הכי דבילי בעולם?? או אני אשב אצל איזה חנון
בבית ויסתכל עליו משחק בסוליטר?? או שאני יצא עם 2 ילדים שכל מה שהם עושים זה פאקינג שיעורי בית?? נמאס גם לי מה אתם חושבים?? פאקינג מאוס העסק הזה שנקרא מרכז העולם לונדון !!!! פאקינג מרי פופינס !!!!!!!
פאק מרי פופינס !!!
ד"ש חמה לדורלי החיפושית !!

canadit

New member
well............

we have lockers here thank's god..... because i have too many books that are heavy!!!!! and i did not see cheerleadrse in my school....

Flying Camel

New member
לספר את הסיפור? אוקיי אז.....

לפני כמה שנים, כשהייתי בן 6 בערך, יצאתי לטייל בשדות המושב שלי. העונה היתה אז בין חורף לאביב. ואני, ילד קטון, בתוך שדה שנראה כאילו מגיע עד אין סוף אופקים,יושב על ערמת חול לח באמצע שדה ירוק מן החורף העומד להגמר. אני יושב לי לבד ומדבר עם עצמי ומחייך ושמח לשבת באותו מקום כי השמש היתה כל-כך נעימה ולא רציתי לעזוב את המקום. אני זוכר עד עכשיו בברור את הסיפור שדמיינתי באותן דקות ארוכות שנראו כאילו שעות עברו. הסיפור הוא על חיפושית ושמה דורלי. דורלי היא חיפושית משה רבנו, קטנטנה ואדומה,היא היתה מאוד חמודה,אך היתה לה בעיה אחת. היא נולדה ללא נקודות על גבה! לחיפושיות משה רבנו יש שבע נקודות בדרך כלל ולדורלי אף לא אחת. היא היתה מאוד עצובה בגלל זה, ושאר החיפושיות לא רצו לשחק אתה ולגלגו לה. והיא טיילה לה בין החולות, בדשא, על סלעים, ותמיד היתה עצובה והיתה שרה לעצמה, "כמה חבל שאין לי נקודות, כמה חבל שאין לי נקודות, רוצה אני להיות כמו, שאר החיפושיות "! יום אחד דורלי ישבה לה בדד על אבן קטנה ובכתה. "אני רוצה גם נקודות" . ופתאום היא שמעה רעש המגיע מכיוון השיחים. נגלה לה יצור שלא ראתה מחייה !!! יצור יחסית קטן, ועורו כחול, הוא ידע לעוף, הוא התעופף מעל החיפושית דורלי ואמר, "מי זה כאן בוכה" ? ודורלי ענתה בפחד "א א אני" והוא שאל למה היא בוכה והיא ספרה לו שהחיפושיות לא רוצות לשחק איתה, ושהיא עצובה שאין לה נקודות כמו לשאר החיפושיות! אז הוא אמר לדורלי "שמי הוא קודי ואני הוא מלאך הנקודות"! אמר בקול עמוק. ודורלי לא הוסיפה להגיד מילה וקודי אמר " אני מלאך הנקודות, ובכל פעם שאת תעשי מעשה טוב, את תקבלי נקודה אחת "! והוא נעלם המשך יבוא......

חחח יש לכם מעודדות? ../images/Emo6.gif

אני זוכרת שלי היתה מערכת דפוקה לאללה, כי אצלנו כל אחד היה צריך לבחור 3מקצועות (בנוסף למתמטיקה, אנגלית וצרפתית) אז בסוף לכל אחד היתה מערכת שונה והיו מיליון חלונות ביום... אמנם חלונות זה נחמד מדי פעם אבל לבוא לבי"ס ב8 בבוקר בשביל שעתיים מתמטיקה, 3 שעות חופשיות, שעה אנגלית, 3 שעות חופשיות ושוב שעה אנגלית זה לא ממש נחמד. במקום לסיים כל יום ב11 סיימתי ב6-7. את לא "משיגה" חברים, תראי שלאט תתחילי לדבר פה ושם עם אנשים והם יכירו לך אנשים ולפני שתשימי לב תתחברי עם אנשים.

EROTOMANIA

New member
............

המערכת שלי אפילו יותר מוזרה... יש לי 7 בלוקים + ROTATING... זה מערכת של יומיים (כמו שאצלך, וזה מתחלף והכל..) A DAY, B DAY... ובבלוק האחרון ביום השני אנחנו עושים שוב את אחד השיעורים מהמערכת... וכל B DAY אנחנו חוזרים על משהו אחר... קצת קשה לקלוט בהתחלה אבל לא נורא. גם לנו יש ספרים כמו אנציקלופדיות.. זה אשכרה כל כך כבד. נכון שבא לך להביא מכות למעודדות האלה?

eb182

New member
לנו יש מערכת של 6 ימים

כי יש דברים שיש כל שלושה ימים(מעבדות) ויש כאלה שכל יומיים(מקצועות בחירה מסוימים)

Flying Camel

New member
אתם מזה משוגעים איך אתם לומדים ככה?

אני בבית הספר הישראלי, לומד איזה שעתיים שלוש ביום גג!! כמה זמן לא הייתי בבית ספר נורמלי שמתחיל בסביבות שמונה ונגמר בשלוש ! חחחח. משוגע! טוב לי, ומספיק לי ,עם לימודים של ארבע שעות ביום הכי ארוך חחחחחחח

MissUnKnown

New member
../images/Emo7.gif

אצלי המערכת בנויה מ6 ימים...ובכול יום יש לי את כול המקצעות שלי שזה 6 ובכול יום יש מקצוע אחר שהוא שעתיים רצוף....בעעעע צריך לקום ב740 וחוזרים הביתה ב1515

EROTOMANIA

New member
......

וואי, אני לא יודעת איך הצלחתי להסתדר עד עכשיו בלי יום ראשון חופש... את צריכה לקום ב7:40?

gaily

New member
ohhh shut up!

i neded to get up at 6:00 every single day and school is over at 15:30 and i don't get home untill about 16:15 so just don't complain ok... u're lucky what the fuck? even in israel i needed to get up earlier and i had the coolest schedual

למעלה