Tokio Dreams

Fall Out Liel

New member
Tokio Dreams../images/Emo168.gif

בטח היה לכם חלום על טוקיו או על אחד מהם. חלום הזוי/מטורף/אמיתי וכו'. שתפו

נועמייי

New member
../images/Emo79.gif אוקיי הנה אחד, לא לצחוק.

אוקיי אז חלמתי שאני נוסעת באוטו [ואין לי עדיין רישיוןXD] , ואז אני מגיעה לרפת כזאת, רק בלי פרות, וט"ה שם. אז ירדתי מהאוטו וראיתי את ביל עם כובע גדו ומוזר כזה ואת טום. גיאורג וגוסטי לא היו שם משום מה=| . בכול אופן אני וטום התחלנו לדבר ובלה בלה בלה, ואז הוא לקח אותי הצידה [XD] והמשכנו לדבר ואז הוא מביקש תטלפון שלי ואז כשבאתי לתת לו אז איזה בלונדה אחת עם ציצים ענקיים באה לכיוון של איפה שעמדנו ואז טום פשוט הלך אליה =|| ואז התעוררתי. הרגשתי מזה פתאטית שחלמתי את זה =| . טוב אבל לא לצחוק עליי, טוב? :)

lidorlox

New member
טוב

חחחחחח איזה אירוני זה טוקיו הוטל בתוך חוות פרות בלי פרות אהמממ זה רומז משהוו ?! והפאונטה היא?

נועמייי

New member
../images/Emo79.gif הפואנטה היא שטום עזב אותי לטובת

בלונדה עם ציצים! טוב מה אני מתמרמרת גמני הייתי עוזבת את עצמי לטובת בלונדה עם ציצי אם הייתי במקומו.

Bill Kaulitz 89

New member
../images/Emo108.gif באלך לספר לי משהו? D:

היית עוזבת את עצמך לטובת בלונדה עם ציצי? XDDDDDDDD נווווועם .. :p

../images/Emo191.gif היה לי חלום ממש ממש מזמן,

עוד כשרק התחלתי לשמוע אותם[שנה ומשו], כשעוד אהבתי את בילXD זה כזה הם באו להופיע בחור שאי גרה בו, והם עומדים להופיע במגרש טניס. בקיצור, אני וגבריאלה מתיישבות בקהל וקולטות שטום לא מגיע, אז הלכנו לחפש אותו ואנחנו מוצאות אותו יושב איפשהו בתיכון, שיכור. אני[הכל מתנהל באנגלית]: "Tom?" טום: "ha?" נשפך מצחוק. אני: "Tom, are you drunk?" טום: "No." מתפוצץ מצחוק. אז אני וגבריאלה התיישבנו לידו ולימדתי אותו לעשות שבי[/M\] ולהוציא לשון ולצעוק : "וואזה?!?!" [כמו במת לצעוק1] ואז אנחנו חוזרים להופעה, והכל סבבה נחמד מאוד D: ואז יש הפסקה בין ההופעה הראשונה לשניה, אז אני וגבריאלה חיפשנו אותו והוא הלך לכיוון הקבר[של בן גוריון] עם חברים שלו מהתיכון שכאן[וטפ?XD] ואז אני וגבריאלה חזרנו לתיכון וראינו תיכוניסטים[מוזר, הא?XD] אני: "מכירים את טוקיו הוטל?!" הם: "ברור!!"[וזה היה בתקופה שאפחד בחור לא ידע עליהם ובקושי בארץ]. אני: "דיברתי עם טום!!!!!" הם: "מה?! איןמצב! לא מאמינים לך!" ובדיוק טום הגיע, והוא שם יד אחת על המותן שלי וביד השניה הוא כזה צועק: "וואזה?!?!?!" והתיכוניסטים מקנאים
ואז החשיך ואני, טום וגבריאלה הלכנו מאחורי התיכון וראינו את ביל[עם תסרוקת בתקופת רטה מיש
] והוא כזה שר לעצמו ומזייף בטירוףXD "להלהלהלה" אז הלכתי ונתתי לו נשיקה בלחי ואני כזה:"I love you
" והוא צחק ><' ואז קמתי XD

Fall Out Liel

New member
וואו כמה חלמתי עליהם!../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

ובחיים שלי לא חלמתי על להקה כלשהי שאני אוהבת יותר משני חלומות מק'..הזוי
אממ חלמתי המון חלומות אבל אני זוכרת בבירור רק שניים: 1. חלמתי שאני בסופר ואני באה לקופה וביל הוא הקופאית [XDDDDDD] ואנחנו ידידים טובים אז אנחנו מדברים בזמן שהוא מעביר לי את המוצרים בדבר הזה שעושה ביפ ><
ואז פתאום עברתי לרחוב כזה ואני עם שקיות של המוצרים ואני עולה עלייה ופתאום מישהו יוצא אליי עם אקדח ואני נלחמת איתו ואז האקדח פולט ירייה והורג אותו [אבל לא ראיתי את זה, רק את זה שהאקחד יורה, כאילו הסתכלתי על השמיים ><"] ואז אני נבהלת כי אני שומעת סירנות ואני בורחת לסופר והוא היה סגור וחשוך כזה ואני נכנסת כי הדלת הייתה פתוחה ואני הולכת לאיפה שביל עבד ויש כזה וילון של אמבטיה ואני פותחת אותו ואני רואה את ביל שותה תה ויושב על כיסא ילדים מפלסטיק XDDDD ואני אומרת לו שרודפים אחריי ויריתי במישהו והוא מרגיע אותי באדישות ומציע לי להצטרף אליו לתה
2. חלמתי את זה שלשום. חלמתי שהם באים אליי כל הלהקה והם נראים כמו בתקופה של ביל עם הפוני לצד עם הג'ל והוקצים וטום בלי כובע [כמו הקליפ דורצ דן מונסון] ואנחנו מדברים ואני מראה להם את הוילה שיש לי [רק בחלומות
] ואז אנחנו יוצאים דרך המרפסת לים ומשחקים כדורעף ובגלל החול אני כל הזמן נופלת ולא מצליחה ולשחק והם צוחקים עליי ואני צועקת שזה לא באשמתי זה בגלל החול ושאני ממש טובה בכדור עף [אני מושפעת מחנ"ג ששיחקנו יום רביעי כדורעף
] ואז נכנסנו הביתה והם היו צריכים ללכת ואמרתי לביל שאני מחבבת אותו והוא רצה שניהיה חברים אז אמרתי לו שאני לא רוצה להתאכזב כי שברו לי כבר את הלב פעם [זה נכון ><] ושאם הוא באמת רציני ואז שאלתי אותו עד כמה הוא אוהב אותי והוא הוציא פלאפון ושלח אסאמאס ואז פתאום יצא מהפקס דף עם גרף כזה מצויר והיה כתוב כזה "ככה אני אוהב אותך" וחייכתי ואז העירו אותי

lidorlox

New member
חחחחחחח

גם לי יש וילה בחלומותת אבל לא שיחקתי בה אף פעם כדורעף עוד עם טוקיו הוטל לא תחשבו על זה רגע ביל אהממ כדור נעעעע לא הולך ביחד

למעלה