פיייי כמה חלומות היו לי .
היו לי כל מיני , מטומטמים , דפוקים ף אירוטיים בחופשיות .. אתמול היה לי חלום נחמד : חלמתי שאני נוסעת באוטובוס עם חברות שלי והבעלים שלהם ועם הבעל שלי [?!] לחופשה בחוף כזה ומשו לא מובן . ואנחנו יורדים מהאוטובוס ורבתי עם בעלי אז הלכתי עם חברה שלי לחוף הזה שמחולק לכמה חופים . אנחנו הולכות ורואות מלאאא ילדים בגילנו חתיכים , מכוערים , חנבצים , מלא מלא ילדים ועם ים ובלאגנים , ואז ילד אחד קורא לי אומר לי "אביב אביב" ואני כזה "מההה" אז הוא עושה לי "יש לי סיכות של MCR להביא לך " .. ואני אני קולטת אותו מראה לי תמונות של איזה מכוערים שבכלל לא דומים למיי כמיקל . סבבה , הבלגתי אז נכנסתי לים עם אחותי [שאין לי מושג מאיפה צצה] ואז היה באמצע הים מין עמודדדד ענק כזה עם סולם שעולים עליו וקופצים וזה מגניב , אז עליתי על זה , ואז ירדתי ישר כי קלטתי את המצים מסתכל עליי , ואז אחותי אומרת לי "יאאלה י'פחדניתתת תעלייי " ... סבבה עליתי למעלה למעלה ממש גבוה , ואז אני מסתכלת וזה לנוך , ואז אני קולטת שיער ...... ואז אני צועקת לבעלי שהיה אמור ללכת כי רבתי איתו , אני צועקת לו "הייי מושיק [מושיק ? ! ] בוא תעלההה תראו איזה קיפוד ענקיייייייייייייייי " ..... ואז הוא עלה וראה . אז אמרתי טוב אני יבדוק מה זה לא יכול להיות כזה קיפוד ענקי , קיצר אלאדין בא אליי עם המרבד קסמים שלו [?!?!?!] והעיף אותי ואת בעלי לקיפוד , ואז אני קולטת שטוקיו הוטל הגיעו להופעה והם מחלקים חתימות , אז הלכתי לבקש חתימה וזה וצעקתי לביל כמה שאני אוהבת אותו ונישקתי אותו.... ואז מושיק בעלי מושיק התעצבן אותי איך אני מנשקת וצועקת לקיפוד שאני אוהבת אותו , ואז עלינו לאוטובוס , וההנהג היה גיאורג והחל לי "שבועות שמח" ..................................

חכו אני יזכר בעוד חלומות !