Tokio Dreams

טללולוXD

New member
חחח יש לי שניים>< ../images/Emo79.gif

חלמתי שאני בהופעה של טוקיו, ואז ביל מעלה אותי לבמהD: ואז הוא התחיל לדבר איתי, ודיברנו שעות, ושכחנו שאנחנו על הבמה>< די עלוב, אני יודעת
. ופעם אחרת חלמתי שאני בהופעה של ביל [טום גוסטב וגאורג לא היו משום מה, אבל הייתה מוזיקה בכל זאת><], ואז הוא שר את 1000Meere, ואף אחד לא הכיר את השיר, רק אני. אז התחלתי לשיר איתו לבד, ואז הוא ירד מהבמה ובא אלי, והחזיק לי את היד וברחנו לאנשהו>< D:

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif היה לי 2...

הראשון : כשבאתי לבקר את בת דודה שלי בגרמניה.. אז הביניין שבו היא גרה היה ליד המלון. והיא הייתה בקומה האחרונה וזווית העין יכולתם לראות את החדר של הלהקה. אז איכשהוא הגעתי לשם ואז רציתי לתת נשיקה לטומי ואחותי המפגרת העירה אותי.. והשני: חלמתי שהתנשקתי עם גיאורג. אבל אחותי העירה אותי.. היא מפגרת. למה להעיר.. כאלה חלומות.. וברגע הכי קסום.. היא רצינית?! אוף ...

rikikiki

New member
../images/Emo217.gif חחח יש לי אחד טוב XD

האמת שחלמתי עליהם הרבה אבל זה חולם שממש מצחיק אותי כשאני נזכרת בו. חלמתי את זה לפני משהו כמו שנה כשלא כל כך הכירו אותם בארץ ורק הצטרפתי לקומונה. זה היה משהו כמו שבוע אחרי שטסתי לבלגיה. לידיד שלי דויד (הוא היה בן 14.5 אז) היה בר מצווה בבית הכנסת ואני ישבתי שם וחיכיתי שהוא יבוא, ועברתי בין השולחנות. מסביב לאחד השולחנות ישבו טוקיו ואכלו עוגות כשרות לפסח. הייתה שם איזה עוגה שקראו לה "עוגת כורים" (לא קרם, כורים- כמו של פחם XDD) וכשהיו רוצים לקחת חתיכה היו מנסרים אותה ונסורת הייתה עפה לכל כיוון. אז לקחתי עוגה כזאת והלכתי לשבת ולהתחיל עם ביל- והוא צחק עליי....

lidorlox

New member
לא חולמת עליהם חחחח

אבל לא הייתי מתנגדת לחלום ארוטי :)

SpongBobit

New member
יום לפני ההופעה חלמתי

שקמתי בהופעה, ונפגשתי עם איזה בת וזה היה בתיאטרון
אבל בהתחלה היה מקום גם לנמילם שמעריצות אותם
ואז היה פיגוע.וכולם מתו
וכמובן חלמתי שביל היה אצלי חעחעחעח

Bill Kaulitz 89

New member
../images/Emo108.gif טוב .

אני ממש לא אוהבת לחלום על טוקיו הוטל כי תמיד בסופו של דבר אני מתה. חלמתי שביל הורג אותי! חלמתי שאני מתאבדת ונופלת עליו ואז הוא גם מת! פשוט אסונות קורים לי בחלומות.. אז פשוט עדיך שאני לא אחלום לטובת הבריאות של כולנו

Bill Kaulitz 89

New member
../images/Emo108.gif ומעניין מאיפה ההשראה שקיבלתי..

או יותר נכון שהשכל שלי קיבל.. *אחמאחמאחמאאחחחחממאייייאחחחממאממיחחאממ* נחנקתי לרגע

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif יוו דורצ' את יודעת את מי ראיתי לפני

כמה ימים? את הידיד הזה שלך שבאת איתו להופעה. נממ חתיך3>

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifיוווו באמת? איזה מגניב ../images/Emo6.gif

רק לנו לא יוצא להיפגש ברחוב

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif מול המשטרה שם..

באמת לא יוצא לנו..
בא לי כל כך לראות אותך (!!!!!!!)

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifחח כה הוא גר בנהריה הירוקה.. בגלל זה..

זה לא בסדר, בואי ניפגש בפיקולו ונעשה מבצע חיסול על הדיסקים של טוקיו XD הייתי שם לפני כמה ימים, הדיוידי עולה 149 שקל! כשסיפרתי להם שבת"א זה עולה 216 הם התחילו להתפקע מצחוק XD יש שמה מוכר מה זה חמוד!

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif אוישש.. הוא חתיך כל כך.. ../images/Emo12.gif

זה שהוא גם מנגן בגיטרה שמה??? יוווווווו.. בא לי עליו
|ריר| אהבתי ת'שיער של ידיד שלך.. אין לי מושג איך קוראים לו,,, אבל מתאים לו השם עומרי XDDDD ~ לא יודעת למה ~ בואאאי ניפגש כבבבר
...!!!!!!

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifאת האמת שראיתי אותו פעם ראשונה שמה../images/Emo2.gif

קוראים לו טל
ובאימשלך בואי ניפגש כבר! XD

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif יש לו קצת זקנקן כזה..?

אין לי מושג איך קוראים לו.. אבל הוא תמיד למעלה באיזור של הגיטרותת.. בכככיףףף (((:) אני מתה לראות אותך כבררר
דבר איתי במסןןן !!!
מתה עלייך.

Bill Kaulitz 89

New member
../images/Emo108.gif דווווור :O

אומייייפאקינגאד !!!!! דווור !! את יודעת איפה זה פיקולו ?!!! בוואנה יש אחד מה זה חתיך !! משם קניתי ת'דידוידי ביום שהוא יצא חזרתי מהמפגש פורום וירדתי בנהריה XDD וירד עליי מבול XDDD חהחה אני לא אשכח את זה D= ונכנסתי כזה כולי רטובה כמו בסרטים ואז עליתי למעלה בתמימות והבטתי בגיטרות
ותופפתי בתופים כמו ילדה נזקקת XDDD וזה היה פשוט יום כל כך מושלם !! חחח אני פשוט לא מאמינה D:

למעלה