Tokio Dreams

Bill Kaulitz 89

New member
../images/Emo108.gif קריווות :)

אבל כבר אמרתי לדור XD אני כל החיים בנהריה DDD: את? :)

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif מגניב:) אני גם גרה בנהריה..

בגלל זה שאלתי

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifחחח ברור שאני יודעת איפה זה פיקולו ../images/Emo6.gif

וואי הגיטרות שמה שולטוווות! משם קניתי את שלי
ובאיזה תופים ניגנת? האלקטרונים? הם כאלה מגניביםםםםםם!$#@

Bill Kaulitz 89

New member
../images/Emo108.gif נכון?!!!!

כן כן עליהם !!! מהכי חשים שחושבים שהם יודעים לנגן XDDDDD

SpongBobit

New member
בת דודה שלי חלמה את הדבר הכי הזוי שקיים !../images/Emo6.gif

היא חלמה שהיא ניקתה לנו את הבית (wtf?!) ואז פתאום ביל וטום נכנסו אלינו הביתה, וביל הסתכל בעיון רב על הספרים
וטום אמר לה שהייא מנקה סקסית !
כ"כ אופייני! גם בחלומות טום רודף שמלות !

Shir Kaulitz

New member
אווווווקי זה היה בלילה שלפני ההופעה . . .

(וזאת הפעם היחידה שחלמתי עליהם דרך אגב ) חלמתי שההופעה היא בכלל בקניון שלנו בפ"ת , וביל כזה נראה כמו אחד מיוגי הו כזה והוא מופיע על במה קטנה עלובה כזאת שאנשים יושבים , כל מיני אנשים כאילו שזה לא שיש כרטיסים או משו ויושבים על כיסאות פלסטיק כאלה ובקושי יש אנשים
משו מוזר והזוי לגמממרי

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifכמו אחד מיוגי הוו XD הוא באמת נראה כמו

אחד משםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

BKE

New member
שאני עוברת לגור בגרמניה . שכנה שלהם ואמא שלי

מתיידדת עם סימון ואנחנו נהפכים להיות חברים כאלו . יענו ידידים מה זה טובים שבכל פעם שמזדמן להם להיות בבית אני מתנחלת אצלהם והם אצלי . פאק איזה חלום D:

ElinorLahav

New member
אואואואוי בידיוק אתמול חלמתי ... ../images/Emo205.gif

חלמתי שיש עוד הופעה , ונכון איפה שעמדנו בהופעה ברחווה כאילו אז כאילו בחלום חלקו את הרחבה ל4 חלקים ובחלק אחד היו 5 אנשים בחלק השני 3 בחלק השלישי היו כמה ילדים מהבצפר שלי וגם אחותי הייתה בחלק השלישי ואלה מהבצפר שלי הרביצו לה כי הם רצו להיות שורה ראשונה ואני אני באתי וננתי להם מכות ... ואז ביל עולה ושואל אותנו "אולי נדחה קצת את ההופעה בכמה ימים " וכולם אומרים לו כן והוא אומר שכאילו הוא לא יכול להופיעה רק לפני 10 אנשים ואני מתחילה לצעוק לו : "לא לא אל תדחה את ההופעה אני רוצה הופעה " ואז הוא לוקח את כולם ומושיב אותנו על ספסלים [כמו אלה שיש באולם ספורט] והוא מתחיל להסביר למה לדחות את ההופעה ואני בסוף הסכמתי אבל אמרתי לו : תדחה אותה רק בכמה ימיפם לא שנה " והוא אמר בסדר
וכל השיחה טום מסתכל עליי ומחייך
בסוף השיחה קמתי והייתי עצבנית אז אמתי לביל יאלה בי ! ואז היסתכלתי עליו ורצתי לחבק אותו והוא גם חיבק אותי ונישק אותי D: ממש חלום מוזר X_X

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifחלממממתי ש..

הייתי הופעה בחדר של ההורים שלי XD והיו רק איזה 25 בנות והם לא התקרבו לבמה בכלל [כבר מראה שסה חלום XD] ואז היה כ"כ כיייייייייייייייייייייייייייייייייף הרגשתי את זה מתוך שינה XD ואז באוברס ההופעה הפסיקה ואז טום וביל בקשו תפלאפון שלי [XD] ואז התעוררתי .. והתבאסתי כולי
והיו עוד מלא חלומות האמת .. אני אחת שחולמת פווול .

Fall Out Liel

New member
אהה ונזכרתי בעוד חלום!../images/Emo168.gif

חלמתי שאני עומדת בתור להופעה של פו"ב וביל עמד לידי ודיברנו ואז הגענו למין מקום ענק כזה, איצטדיון רק שזה היה בעמק בין שני הרים. ואז היו המון אנשים ואיבדתי אותו אז הלכתי לשבת במקום שלי ואז ליד הבמה היו מדרגות ופו"ב היו שם וכיוונו את הכלים שלהם וראיתי את ביל ושאר החבורה עומדת איתם ופתאום הם הולכים מכות
והיה ענן לבן כזה כמו שיש במשחקים [סימס למשל] ואף אחד לא שם לזה חוץ ממני והייתי לחוצה ורצתי לשם וכשהגעתי טוקיו נעלמו ופו"ב עשו את ההופעה ואז התעוררתי. וחלמתי חלום ממש ממש דומה רק על מכ"ר ופו"ב ><. והיה עוד חלום שטום רקד בלט בחצאית טוטו
חלמתי את זה בצהריים כשנרדמתי XDD אבל אני לא זוכרת הרבה חוץ מזה שהוא הופיע והוא ביקש מביל, גיאורג וגוסטב שיתמכו בו והם הסכימו ועזרו לו והוא הופיע והם מחאו לו כפיים

AvivLG

New member
פיייי כמה חלומות היו לי .

היו לי כל מיני , מטומטמים , דפוקים ף אירוטיים בחופשיות .. אתמול היה לי חלום נחמד : חלמתי שאני נוסעת באוטובוס עם חברות שלי והבעלים שלהם ועם הבעל שלי [?!] לחופשה בחוף כזה ומשו לא מובן . ואנחנו יורדים מהאוטובוס ורבתי עם בעלי אז הלכתי עם חברה שלי לחוף הזה שמחולק לכמה חופים . אנחנו הולכות ורואות מלאאא ילדים בגילנו חתיכים , מכוערים , חנבצים , מלא מלא ילדים ועם ים ובלאגנים , ואז ילד אחד קורא לי אומר לי "אביב אביב" ואני כזה "מההה" אז הוא עושה לי "יש לי סיכות של MCR להביא לך " .. ואני אני קולטת אותו מראה לי תמונות של איזה מכוערים שבכלל לא דומים למיי כמיקל . סבבה , הבלגתי אז נכנסתי לים עם אחותי [שאין לי מושג מאיפה צצה] ואז היה באמצע הים מין עמודדדד ענק כזה עם סולם שעולים עליו וקופצים וזה מגניב , אז עליתי על זה , ואז ירדתי ישר כי קלטתי את המצים מסתכל עליי , ואז אחותי אומרת לי "יאאלה י'פחדניתתת תעלייי " ... סבבה עליתי למעלה למעלה ממש גבוה , ואז אני מסתכלת וזה לנוך , ואז אני קולטת שיער ...... ואז אני צועקת לבעלי שהיה אמור ללכת כי רבתי איתו , אני צועקת לו "הייי מושיק [מושיק ? ! ] בוא תעלההה תראו איזה קיפוד ענקיייייייייייייייי " ..... ואז הוא עלה וראה . אז אמרתי טוב אני יבדוק מה זה לא יכול להיות כזה קיפוד ענקי , קיצר אלאדין בא אליי עם המרבד קסמים שלו [?!?!?!] והעיף אותי ואת בעלי לקיפוד , ואז אני קולטת שטוקיו הוטל הגיעו להופעה והם מחלקים חתימות , אז הלכתי לבקש חתימה וזה וצעקתי לביל כמה שאני אוהבת אותו ונישקתי אותו.... ואז מושיק בעלי מושיק התעצבן אותי איך אני מנשקת וצועקת לקיפוד שאני אוהבת אותו , ואז עלינו לאוטובוס , וההנהג היה גיאורג והחל לי "שבועות שמח" .................................. :) חכו אני יזכר בעוד חלומות !

למעלה