על שטניזם וקצת על השטן ביהדות
קודם כל, על שטניזם אפשר ללמוד במקור נוסף רק דרך הספרים שרשומים באתר (The Satanic Bible, Satanic Rituals וכו´), אני לא מציע לך לחפש אתרים באינטרנט לפני שתקרא את הספרים, בפורום שטניזם בPersonal Satan אמרנו כבר שהאתרים הם רק "טיפות של מידע בעוד שהספרים הם המעיינות". דבר שני- שטניזם זו דת, אתה בטח מתבלבל עם כנסיית השטן, כנסיית השטן זה ארגון שטניסטי שהוקם ע"י ד"ר אנטון סזאנדור לה-ויי ב1966. שטניזם זו לא תנועה ולא ארגון ואתה תמצא את כל מבוקשך אם תקרא את הספרים של לה-ויי. לצערי הרב, את הספרים אי אפשר לקנות בארץ, לא מייבאים אותם, תוכל להזמין אותם מאמזון, יש קישור באתר של כנסיית השטן איפשהו, נראה לי באימפריום, אגב, אתה יכול גם להזמין ישר מהאימפריום לפי מה שאני זוכר מהפעם האחרונה שהייתי באתר. השטן ביהדות: השטן ביהדות הוא מלאך של אלוהים, תפקידו הוא להוות יצר רוע פרטי, זאת אומרת שהוא בא לבחון את בני-ישראל, בעצם להחטיא אותם, מציב לפניהם חטאים במטרה לראות אם הם יחטאו, אם הם ישמרו על אמונתם וכדומה, לדוגמא מקרה איוב. החסידים של נטורי קרתא (אני מקווה שככה מבטאים את זה), מאמינים ביצר רוע כללי, יעני השטן של הנצרות. Wraith LEX TALIONIS! LEX SATANICUS! HAIL SATAN!