TO THE GIRLS HERE

londongyal

New member
TO THE GIRLS HERE

Okay right now im REALLY REALLY annoyed. WHYYYY are all of these girls so upset over guys??? they are not worth it. Any guy who cant respect you and see you as a person whether u have SEX with him or not, is not worth shit and if a guy doesnt treat you right, its NOT YOUR FAULT AND U DONT NEED HIM- it has nothing to do with you so dont hate yourself for it BUT let me say this לפני שאתם מחליטים אם לעשות סקס עם מישהו תחשבוווו על זה קודם - לא חשוב אם אתם ביחד כבר שנה כי גם שנה זה לא הרבה זמן. ואז מה יקרה אם חחרי שעשיתם את זה את מגלה שרק זה נוא רצה ממך ושכל מה שהוא בילבל שנה היה רק BULLSHIT אז מה עושים? THINK TWICE ABOUT IT כי אם זה כן קורה- ואני מקווה בישבילכם שזה לא- אבל אם כן אז תחשבו על זה כמו LESSON ולא MISTAKE כי אצלי שום דבר זה טעות! תלמדו מזה. לכל דבר יש סיבה. PLEASE GIRLS אל תהיו תלויות בבנים כדי להרגיש שמעריכים אתכם!!!

מטעויות לומדים.

פעם אחת עושים טעות, בפעם השניה כבר לא.. אבל צריך לעשות את הטעות כדי ללמוד.. מניסיון.. ופשוט כי ככה זה..

לא יודעת אם דיברת גם על מה שאני

כתבתי אבל אם כן... אני מגיבה... אני, ואני בטוחה שעוד הרבה אחרות כאן,לא "תלויות בבנים כדי להרגיש שמעריכים אתכם"!!!!! זה אפילו דימעליב שאת אומרת את זה. אני מרגישה שנוצלתי. ואני אכאב על זה כמה שאני רק ארצה. ואני לא רוצה. אני רוצה להפסיק עם הכאב הזה אני לא מסוגלת. לא מסוגלת לבטוח במישו שיגיד לי "אני חברה טובה שלך... את יכולה לדבר איתי על הכל" לדברים כאלה אני כבר לא יכולה להאמין. אחרי שאדם מסוים היה הכי אמיתי איתי והייתי הכי בטוחה בו מכל הסביבה הקרובה שלי התברר לי כהחלאה הכי גדולה שהכרתי מימיי!! אם לא חווית את זה על בשרך- אין לך זכות לדבר. ולפני שמחליטים אם לעשות סקס עם מישו או לא- תאמיני לי שחושבים על זה!!!!! ולא פעם ולא פעמיים!!!!! באמת שנעלבתי. זאת אחת הבעיות שלי. שאני לוקחת ללב. יותר מידי ללב. גם דברים של אחת שגרה אלפים של קילומטרים ממני ואין לי מושג בכלל מי היא. אני.

londongyal

New member
I HAVE MORE TO SAY TO YOU

Let me say, i did not mean to effend you or hurt you because i know you are hurt from what that bastard did to you. and yes that was 100% FUCKED UP and i understand you COMPLETELY. when i said that girls shouldnt do all these things like have sex to feel like מעריכים אותם let me explain a bit- A lot of times girls do need to feel that someone likes them and that someone wants them - and a lot of times they believe a guy when he says i love you. You cant always know when a guy is lying just to have sex with you. BUTTTTT a girl should respect herself enough to REALISE that once u do it- thats it you cant go back and so u have to know that it might not work out how u wanted it to or how u THOUGHT it would go. All i am saying is that girls dont NEED boys girls WANT boys so make them work for it and dont fall for their tricks and show them that they cant play games with you. and if you have been hurt- use it as a lesson and next time it will be better

eladg3

New member
התגובה הגברית...

טוב.. הרגשתי צורך כגבר להגיב פה על השרשור הקצר... ראשית - אין בדבריי ולא טיפונת של פקפוק בכאב שאתן הבנות מרגישות, או בתחושת הניצול שאתן חוות. אבל! חשוב לי להגיד באמת ובתמים, שפשוט "נפלתן" לא טוב... זאת אומרת לא כל הבנים ככה. לא כדאי לכן להמשיך עכשיו בתחושה שגם הבחור הבא שתהיו איתו ינסה "לנצל" אתכן, או יפעיל טריקים כאלה ואחרים כדי להשיג אתכן. נכון שלגברים יותר קל לשכב בלי אהבה, זה כנראה באמת משהו גנטי, אבל בסופו של דבר היום אנחנו במצב שרוב רובם של הבנים (ה"איכותיים" לפחות..) לא עושים סקס רק כדי להגיד עשיתי. כשנפרדתי מחברה שלי היו סביבי חברים שאמרו לי - יאללה תתפוס איזה מישהי, תשכבו, תשכח מהאקסית. ואני לא יכולתי, לא רציתי. אז בהתחלה הרגשתי עוף מוזר, מה, כולם שוכבים פה כל יום עם מישהי אחרת, ורק אני מחפש אהבה? אבל! לאט לאט גיליתי שאני ממש לא לבד ויש המון בנים כאלה... סקס זה בהחלט דבר מסובך, זה מסבך את הבחורה, אבל זה גם מסבך את הגברים. לא חסרים סיפורים על גברים שעשו את זה "סתם" עם מישהי, ובבוקר קמו מאוהבים לחלוטין בבחורה, כשקלטו שזה ממש לא היה סתם. בקיצור, בנות! תאמינו ברגש שלכן, אם אתן מרגישות באמת שאתן אוהבות מישהו, אם אתן מרגישות שאתן רוצות לחוות איתו את החוויה הזו, שהיא מדהימה אבל גם ממש לא פשוטה, אז תלכו עם זה. פשוט תסמכו על עצמכן. וכן, תפעילו איזה סינון לגבי הבנים שאתן מסתובבות איתן. היום כבר לא קשה למצא גבר "רגיש"... בהצלחה.... (דרך אגב, תשכחו מכל מה שאמרתי, אתן ממש צעירות!!!!! חכו עוד שנתיים, לפחות... סבבה?)

comer789

New member
הדימוי שנוצר

הוא שבנות משתמשות בסקס כדי לקבל אהבה ובנים משתמשים באהבה כדי לקבל סקס. אני חושב שהדברים הם לא ככה ולא צריך לעשות הכללות לגבי גברים ולהגיע למסקנות לגביהפ. חוץ מזה שגבר הוא לא בן אדם רע אם הוא עם מישהו רק כדי לשכב איתה, שלא לדבר אם המקרה קורה הפוך ואז האישה נחשבת לגיבורה או משהו...

כמה דברים לגבי מה שאמרת-

"בנות משתמשות בסקס כדי לקבל אהבה ובנים משתמשים באהבה כדי לקבל סקס" זה דיי נכון... למרות שלא תמיד זה ככה... אבל בהרבה מקרים זה נכון..
"חוץ מזה שגבר הוא לא בן אדם רע אם הוא עם מישהו רק כדי לשכב איתה"- בכלליות אני דיי מסכימה איתך... אני לא רואה במין ללא אהבה כזה חטא גדול... אבל העניין הוא שלדעתי הוא חייב להגיד לה את זה מראש- "תשמעי, אני לא אוהב אותך- אני רק רוצה אותך בשביל סקס"- אם היא מסכימה, אז סבבה... אבל הוא חייב להגיד לה את זה כי אחרת זה פשוט ניצול!!! והוא פשוט חרא של בן אדם.
"שלא לדבר אם המקרה קורה הפוך ואז האישה נחשבת לגיבורה או משהו..."- כל כך, אבל כל כך לא נכון!!!! זה בדיוק ההפך... גבר ששוכב עם מישהי ללא אהבה הוא נחשב "גבר", "כלי" וואט עבר.. ואישה שעושה את זה נחשבת לזונה... וזה כל כך לא פייר...! שלא לדבר על זה שלנשים זה פי אלף יותר כואב מאשר לגברים!!!

comer789

New member
ראשית כל...

***"בנות משתמשות בסקס כדי לקבל אהבה ובנים משתמשים באהבה כדי לקבל סקס" זה רק נדמה שזה כך , זה פתגם כזה(שבגרסה המקורית הוא יותר גס!) מן הסתם לא התכוונתי שזה תמיד ככה. *** אם גבר יגיד לבחורה שהוא לא אוהב אותה אבל הוא רק רוצה לשכב איתה... אז איך לעזאזל הוא יוצא ממנה משהו?! *** וזה לא נכון מה שאמרת. כששומעים שאישה נמצאת עם גבר רק בשביל לשכב איתה, אולי כמה חבר'ה אומרים שהיא שרמוטה או משהו אבל היא אלילה אצל הנשים, וגבר שעושה את זה נחשב לכלב או משהו...

../images/Emo68.gif../images/Emo105.gif

"בנות משתמשות בסקס כדי לקבל אהבה ובנים משתמשים באהבה כדי לקבל סקס"-זה נכון בהרבה מקרים... אני יודעת שלא בכולם... לא האשמתי אותך או משהו..
"אם גבר יגיד לבחורה שהוא לא אוהב אותה אבל הוא רק רוצה לשכב אז איך לעזאזל הוא יוצא ממנה משהו?!"- סליחה
שיהיה גבר ושלא ישקר כמו נחש!!! אם בא לו לגמור שילך לזונה!!! למה להיות מנייאק וככה לרמות אנשים...???? מה זה צריך להיות... זה כמו שאני אגנוב ממישהו כסף.. ואני אגיד שאם הייתי אומרת לו שאני צריכה כסף אז הוא לא היה נותן לי- אז לכן גנבתי ממנו.... מה זה השטויות האלו??
"כששומעים שאישה נמצאת עם גבר רק בשביל לשכב איתה, אולי כמה חבר'ה אומרים שהיא שרמוטה או משהו אבל היא אלילה אצל הנשים, וגבר שעושה את זה נחשב לכלב או משהו..."
כל כך לא נכון!!! אבל כל כך לא... אם מישהי נותנת בקלות- כולם יגידו שהיא שרמוטה... אני לא בטוחה ב-100 אחוז לגבי גברים אבל זה במליון אחוז נכון לגבי נשים... אני גם דיי בטוחה שגבר שמזיין הרבה נחשב לכלי... כי לבנים יותר קשה להשיג זיון... לבנות זה הרבה יותר קל... תמיד יהיה איזה בן חרמן בסביבה שרק מחכה לשים תידים שלו על מישהי...

תקראי.

אני האמנתי ל"אני אוהב אותך" כי הוא היה פשוט שחקן מעולה. אני בטוחה שהוא יכול לפתוח עכשיו בקריירת משחק משגשגת מהדרך הטובה שבה הוא יודע לשקר ולגרום לכולם להאמין לו. הכרתי המון חברים שלו שהיו בשכבה שלו שהפכו לחברים שלי, לא משנה שעכשיו אחרי הפרידה הם כבר לא. כשנפרדנו, הם כל כך לא האמינו. הוא לא שיכנע רק אותי שהוא אוהב אותי, הוא גרם גם להם לחשוב שאין דבר יותר גדול, חזק ואמיתי מהאהבה ביננו. אז זה לגבי מה שאמרת שבנות מאמינות לבחור שאומר להן שהוא אוהב אותן..! הREALISE הזה.. אמרתי קודם- אם לא חווית את זה אין לך מושג כמה קשה לצאת מזה! בעיקר לבחורה רגישה כל כך כמוני. שגם לפני הקשר שלי איתו הייתי הכי רגישה בעולם...!!!! לא רוצה שזה יקרה, אבל כשתחווי משו דומה- תבואי לדבר ולהטיף!!!! ובנות.. כן צריכות בנים!!! אני לפחות!!! ולא בקטע מיני. למרות שאם נרצה או לא גם בקטע מיני. למעט לסביות. האנשים שהכרתי בחיים שלי ונחשבו בעיני (לתקופות מסוימות כמובן) לחברים ממש ממש טובים שלי היו כולם בנים!!!!! כל הבנות שהחשבתי לחברות טובות, אם זה ביסודי או בתיכון, כולן מהר מאוד התגלו לי כצבועות, רכלניות, אינטרסנטיות. בנות קשות. ממש! אז אני כן צריכה בנים. עד לפני שנה החבר הכי טוב שלי בכל העולם הזה היה בן. וכרגע האדם הכי קרוב אלי מכל השכבה שלי הוא בן. לפעמים אני קולטת שמי שאני מדברת איתם, כמעט כל הזמן, אם זה בביצפר, במד"א, או באייסיקיו, כולם בנים!!! לא ליפול לטריקים שלהם- שוב.. קל לך להגיד. נמאס לי לדבר על הנושא הזה עוד כשאין לך מושג בכלל מה ההרגשה. ולא מדובר על בחור שזורק אותך. מדובר על ניצול!! ניצול ארוך ומתמשך!! אל תגידי דברים שאין לך ביסוס אישי עליהם. אני.

אממ

אני בקושי מדברת עם בנים.. בבצפר יש את אלה שגדלתי איתם.. מכיתה א'.. שאיתם אני מדברת, עוד כמה חברי-מחששה כאלה.. ועוד כמה באייסי שמכירים אותי מהופעות ו.. עוד אחד, מקסים, מדהים, בנאדם כ"כ מתוק וידיד דיי טוב.. חבל שאנחנו נפגשים לעיתים רחוקות, חבל שהוא גדול ממני ב6 שנים, וחבל שהוא רוצה אותי. הייתי רוצה אותו קרוב יותר.. אבל כידיד. הוא אחד כזה שלהעביר איתו זמן זה הדבר שאני הכי רוצה כשרע לי.

mm2000

New member
ולסיכום

אבקש להע יר בתור גבר: הן בנות והן בנים צריכים אחד את השני אם את לא שמה לב לניצוץ בינכת אז פשוט אל תעשי את זה כמו שכבר אמרו פה לא כל הגברים נבלות אני בן אדם מסוגר מעטים הם אלה שיכולים להכנס אל המחשבה שלי (מבחינת היכולת שלהם) ועוד יותר מעטים הם אלה שאני מרשה להם הבן אדם היחיד בעולם שיש לו את המפתח הוא בכלל היא. הרבה יותר קל לארגן קשר חברתי (מיני או א-מיני) בין מיני אני היום סומך על בן אדם אחד. וזו בכלל בת אדם אז אל תכלילי. וגם אם נפגעים ואני יודע מזה (לקרוא למעלה) אמנם לא ניצול מיני אבל אנשים רק מעליבים ויורדים עלי גם אלה שאני עוזר להם. או שהם אומרים לי שהם חברים שלי ואחרי שהמורה נותנת את הציון אז כאילו זה מעולם לא היה נפגעת ? - שימי תחבושת ותמשיכי הלאה אחרת כל החיים שלך תהיי מבוססת בבוץ הזה בהצלחה ואגב אם יש לך איזה שהוא חבר או ידיד אחר תבקשי ממנו להרביץ לו זה עוזר :) ביי מתן מור

חחחחח

זה שכתבתי שהיה החבר הכי טוב שלי בעולם... אז הוא עדיין בקשר איתי רק לא טוב כל כך כמו פעם אחרי שההוא זרק אותי והחבר הזה שמע את כל הסיפור הוא ביקש את הכתובת המדוייקת של האקס כדי ללכת הוא וכל החברים שלו להפוצץ אותו במכות. :) זה כל כך עודד אותי הוא ממש נפגע בשבילי מכל הסיפור ראיתי שבאמת היה לו אכפת. תודה.

a s t r o

New member
עוד פלצנית פמניסטית

כן אם גבר לא מתייחס למישהי טוב זה יכול להיות באשמתה אולי היא עשתה לו משהו? לא חשבת על זה? ותאחלס? אם מישהי לא סומכת על חבר שלה שהוא לא איתה בישביל זיונים אז שלא תהייה איתו בכלל

למעלה