TO THE GIRLS HERE

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

"כן אם גבר לא מתייחס למישהי טוב זה יכול להיות באשמתה אולי היא עשתה לו משהו? לא חשבת על זה?"- מה זה עשתה לו משהו?! אם לא טוב לו איתה אז שיגמור איתה אבל כאן מדובר על בנים שרימו בנות- ששיקרו להם- שאמרו להן: ממי אני מת עליך אהבת חיי וברגע שקיבלו את שלהם פשוט עפו- תאמין לי- זה לא היה בגלל שהבת לא התייחסה אליהם טוב...- ואם זה כן איזה סוג של נקמה בבת- אז זה קטנוני ואגואיסטי...
"ותאחלס? אם מישהי לא סומכת על חבר שלה שהוא לא איתה בישביל זיונים אז שלא תהייה איתו" אבל הם כן סמכו עליו- זה הקטע... הם סמכו עליו והוא ניצל אותם!!! גאד... קשה לי להחליט מה יותר מעצבן- בנים כומך שאומרים דברים כאלה, או בנות שנופלות בבפח הזה....

עוד דבר-

אם אני נגיד, הייתי עם בחור... ולא הייתי אוהבת אותו... סתם הייתי איתו בשביל הכסף... והייתי לוקחת לו את הכסף... לא היית אומר שאני כלבה? לא?

a s t r o

New member
יופי עוד פמניסטית

אני אמרתי שזה בסדר לנצל בנות? וואי נורא בוגר שמעת מישהו שיש לו דעות אחרות מפמניסטיות שחיות בטלנובלה והחלטת שאני שובניסט חבר שלי ניסה לעשות את זה לבת ואני קיללית לו תנשמה 3 שעות איך אני איתך? אין כזה דבר באהבה "לא מרוצה תעזוב" מתי שהוא כל הזוגות יריבו .... אני מאמין שבמערכת יחסית ממש רצינית חייב להיות אמון אז כן יש תבנות שזה קורא להם תאחלס זה קורא לכל הבנוץ מתי שהוא הקטע שזה קורא גם לבנים ....... אתם גורמות לזה זה גם חלק שלכם לא רק שלנו יודעת מה אני יתן דוגמא תני לי ילדה שנגיד תהייה בדייט אם מישהו סוף הערב היא תנסה לנשק אותו אבל הוא יעצור אותה ויבוא ביציאה "עזבי אנחנו מתקדמים מהר מידי אני רוצה להכיר אותך יותר לעומק בלה בלה בלה" ולא תעיף לו כף ולא תדבר איתו יותר רוב הטענות הפמניסטיות באות מהנטייה שלהם לחיות בסרט מצטער אלב זה ככה בלי קשר בנות זה לא איזה מיעוט יש בעולם יותר בנות מבנים זה לא איזה מיעוט שצריך להגן עליו מהפלייה אינ יצטט משפט של הראפר ריף-רף אז אתם רוצות שיוויון זכויות זה העניין? סבבה אני רוצה ליראות אישה בונה בניין אם אתם כזה תירצו תשיוויון הזה אתם תקבלו אותו אבל אין שיתוף פעולה מדצ רוב הבנות בעולם לדעות האלו והמיעוט שמקשיב עושה את זה מתוך נטייה לחיות בסרט ולא אני לא שובניסט

ררררררררר אתה מעצבן אותי!!!!

שמישהו יעצור אותי בבקשה.... כמה כייף להמציא דברים שלא אמרתי אף פעם... אני אמרתי שאתה שובניסט???? אני בניגוד אליך- ציטטתי כל מילה שאמרת והתייחסת אליה- ואתה סתם ממציא דברים שלא אמרתי... וואי איך עיצבנתי אותי עכשיו... מה זה בא לי להוציא עליך בעצבים... *"אני אמרתי שזה בסדר לנצל בנות? וואי נורא בוגר שמעת מישהו שיש לו דעות אחרות מפמניסטיות שחיות בטלנובלה והחלטת שאני שובניסט"-> קודם כל תענה לי בכבוד!!!! מי אתה שתגיד שאני לא בוגרת? אני לא קראתי לך שובניסט!!!... ולא אמרתי שאמרת שזה בסדר לנצל בנות!!!! התייחסתי למה שאמרת... ואני לא שום פמינסיטית שחיה בטלנובלה... אל תעצבן אותי !!!! מי אתה לעזאזל שתגיד לי מי אני?!?!?! אתה לא מכיר אותי!!!!! אני מציעה לך לחשוב טוב לפני שאתה מדבר למה אתה ממציא שטויות שאין לך מושג אליהם!!! *"אין כזה דבר באהבה "לא מרוצה תעזוב" מתי שהוא כל הזוגות יריבו "....-> אבל זה לא ריב מה שקרה לזוגות האלה... זה ניצול אינעל רבק!!!!! הם לא רבו... זה מדובר על שהבן עזב את הבת אחרי שהיא עשתה לו נעים בזין.... זה לא ריב וזה גם לא הייתה שם אהבה!!!! אף אחד לא דיבר על ריב!!! לא היה שם שום ריב!!!! *"אתם גורמות לזה זה גם חלק שלכם לא רק שלנו יודעת מה אני יתן דוגמא" - אבל לא מדובר פה על בנות בכלליות!!!! מדובר על מקרים ספציפים!!!!! למה אתה לא מדבר על המיקריים האלו?!?!?!? למה אתה ממציא כל מיני מקרים שלא קרו? *"אני מאמין שבמערכת יחסית ממש רצינית חייב להיות אמון אז כן יש תבנות שזה קורא להם תאחלס זה קורא לכל הבנוץ מתי שהוא הקטע שזה קורא גם לבנים ......."---> אבל היה אמון כוס אמא שלך!!! היה אמון!!! בגלל שהיה אמון קרה מה שקרה!!! בגלל שהם האמינו לבן שהוא אוהב אותם אז הוא ניצל אותם!!! *"רוב הטענות הפמניסטיות באות מהנטייה שלהם לחיות בסרט מצטער אלב זה ככה" - אאאאאאאהההה איך עיצבנת אותי- אני לא שום פמיניסטית ולא אמרתי שום דבר כזה....ותאמין לי אני לא חיה בשום סרט... אני יודעת טוב מאוד איך העולם עובד ולמדתי את זה על בשרי!!!! אתה לא מכיר אותי בכלל!!! *"בלי קשר בנות זה לא איזה מיעוט יש בעולם יותר בנות מבנים זה לא איזה מיעוט שצריך להגן עליו מהפלייה אינ יצטט משפט של הראפר ריף-רף אז אתם רוצות שיוויון זכויות זה העניין? סבבה אני רוצה ליראות אישה בונה בניין" - מה זה בונה בניין? מה הגברים עושים לי טובה שהם בונים בניינים? זה העבודה שלהם הם מקבלים על זה כסף!!!! אם הייתי רוצה לבנות בניין תאמין לי שהייתי עושה את זה... אבל השאיפות שלי גבוהות יותר!!! ותאמין לי שאין משהו שאני לא אשיג בגלל שאני אישה!!! מי בכלל דיבר על הדברים האלו.... מי אמר שאין שיוויון זכויות?!?!?!? למה לעזעזאל אתה ממציא מילים שלא אמרתי... טוב אני אעצור כאן.... יותר טוב שלא תגיב לזה... כבר אין לי עצבים אליך....

לי יש מה לומר

תקשיבו בנות מה שהבנתי עש עכשיו ממני ומחברות שלי זה שאנחנו מתנחות יותר מידי בנים בנים מה שהם אומרים זה מה שהם אומרים הרי בן יכול להגיד אני הולך לישון ואנחנוט ננתח את זה שעה אולי הוא לא הלך לישון והלך למישהי אחרת אולי הוא לא רוצה לראות אותי אז אולי הוא באמת ישן זאת התגובה עכשיו אני בטוחה שרובכם חושבים לעצמכם מה הקשר עכשיו אז ככה אני מנסה להגיד שבנים הם לא כאלה מתוחכמים ואפשר להבין אותם בקלות מאוד עם רק נשתחרר מהחשיבה הנשית וניכנס לראש שלהם אני פשוט רואה אותם כמטומטמים לכול הבנים פה אל תיקחו ללב אבל זה מה שאני חושבת בקיצור אם פעם אחת פגעו בכם אל תחכו לפעם השניייה והשלישית והרביעית כמו שאני עשיתי תלמדו מטעויות אני לא למדתי ועכשיו אני כבר לא אוהבת ובנים עושים לי בחילה אל תתנו לזה לקרות גם לכן תלכו רק אל מישהו שאתן רוצות ואך תתפשרו ואל תגידו טוב אז הוא רוצה אותי אז נלך על זה לא! רק מי שאתן רוצות ואם הוא לא רוצה אז שיקפוץ לכן תיזכרו אנחנו המין החזק ואתם אנחנו יכולות לסובב לא הם אותנו חחחחחחחח איך אני נשמעת כמו הרווקות בנות ה-35 הממורמרות האלה

londongyal

New member
MAYBE BOYS DONT KNOW

BUT.............girls can be just as horny as boys sometimes and sometimes they just want to screw the guy without all the emotions. And whoever said that when girls do that they are like giborot thats not true. girls just shouldnt be called sharmutot when they do what guys do ALL THE TIME its about time girls just started going around screwing anyone in trousers without worrying what people think about them. BUT ANOTHER THING to me, its 100000% fine to just screw whoever u want without caring about them IF THEY KNOW u dont give a shit about them and they dont give a shit about u either/ EVERYONES HAPPY.

למעלה